ה"בעיה" אתמול הייתה שיטת המשחק שלנו. תוכנית המשחק של קרלו מהבחינה ההתקפית הייתה שבכל פעם שאנחנו זוכים בכדור למסור אותו אחורה, למשוך את סיטי קדימה, ולמצוא דרך להעביר כדור מהיר להתקפה. היו לא מעט פעמים שחטפנו כדור ובמקום לנסות ולשחק כדורגל, ברחנו מהר אחורה אל תוך הלחץ שלהם. כאן נתקלנו בבעיה שאין לנו יכולת גבוהה וניסיון בהשתחררות מלחץ, והשחקנים שלנו מאחורה לא טכניים מספיק.
במשחק הראשון זו גם הייתה התוכנית, והיא גם עבדה בצורה מעולה! במשחק הראשון כל עוד שדבקנו בתוכנית הזאת, קרי עד המחצית, גם היינו מסוכנים הרבה יותר. אתמול זה פחות עבד (אם כי הספיק לשער ולעוד שני מצבים סבירים). אני חושב שקייל ווקר היה המפתח והוא חיסל כמה מצבים שהיו יכולים להיות מאוד מסוכנים עם האתלטיות שלו. הנוכחות שלו מאחורה ביטלה לחלוטין את הסכנה מבחינת סיטי והם יכלו לתקוף בלי חשש. סיבה נוספת היא שהם מצאו חור בהאלף ספייס בין נאצ’ו מנדי וקרוס שמה, ועם הסגירות של קמא שהוכיח שוב שהוא טאלנט על אבל קשר אחורי הוא לא, הם מצאו הרבה חופש שמה.
בסופו של דבר התוכנית היא תוכנית לגיטימית, אבל היא לא עבדה בגלל שבמשחק הזה היו כלים לסיטי להתמודד איתה.
חבל שאנחנו נמצאים במצב כזה שאין לנו שום יכולת להתמודד עם קבוצה ובכל סגנון או תוכנית משחק עדיין נהיה נחותים מהם. בכל מקרה, עוד עונה שבה ניצחנו אותם למרות הכל וזה מה שחשוב. אני שמח על המשחק הזה כי הוא שיעור חשוב מאוד לשחקנים שלנו, השחקנים הצעירים האלה מפנימים מה זה להיות שחקן ריאל מדריד, והניסיון הזה יהיה שווה גם בעתיד, אחרי שווקר, דה בריינה, ברנרדו סילבה ואחרים כבר לא יהיו בתמונה. אני מאמין שאחרי שאלונסו יהיה פה המצב ישתפר משמעותית, ונתחיל לראות כדורגל הרבה יותר אינטנסיבי ומודרני.
שאפו ללונין שהוא איש המשחק לדעתי. לפדה שבכל משחק אתה רואה ממנו דברים אחרים ברמת טופ קלאס, ממש זיקית. לנאצ’ו שהתעלה על עצמו. לדני שממשיך את העונה האדירה. ואחרון חביב, למרות שהוא לא עשה המון מהבחינה ההתקפית אתמול, העבודה הטאקטית שהוא עשה, העבודה ההגנתית והנגיעות שכן היו לו, אז בלינגהאם נתן משחק אתמול שלדעתי מראה גם אם לא עד הסוף איזה שחקן ענק הוא.
בסופו של דבר למרות שהם הקבוצה הטובה יותר, כקבוצה, התוצאה נשארה תיקו בגלל התעלות של אינדיווידואלים שחיפו על הפער. ולחשוב על זה שלולא הטעות ההיא של רודיגר שנתן את הכדור על מגש של זהב לקווין היינו מנצחים שם ב90 דקות…