מבחינתי אין תחרות, זידאן הוא המאמן שמקדם יותר צעירים, המאמן הטוב בעולם, הטקטיקן הטוב בעולם, המאמן המתלבש הכי טוב מכולם, הקרחת הכי סקסית בעולם, התחת הכי גדול בעולם.
יופי… רואה מה עשית?!
אבל יוביץ שם 11 גולים העונה…
מה קשור המראה החיצוני שלו? למה זה רלוונטי? והוא ממש לא מכוער
מתי קלופ ופפ העיפו בלם שהגנתית הוא ברמה של מיליטאו?
קל לדבר כשהם מעיפים בלמים ברמה של קבוצת אמצע, ולא בלם שברמה של אלופת אירופה.
אני עדיין חושב שמדובר בשחקן לא רע בכלל עם הכדור ביחס לבלמים, רק רציתי להתייחס לנקודה לגבי פפ וקלופ.
אין לי דרך להוכיח, אבל מאמין שאם לקלופ היה אותו, הוא היה פותח, והופך לעוד החתמה מדהימה של ליברפול.
אני לא טוען שמיליטאו הבלם המושלם, יש לו מגבלות, כמו לכל בלם בעולם, אבל הוא טופ עולמי לדעת כל בר דעת ועניין. הוא פשוט לא הcup of tea של משתמש אחד פה בפורום, וזה בסדר. גם למשל קרוס לא הcup of tea שלי כשחקן, ועדיין אני מאמין שאני יודע להעריך אותו ואת מעלותיו על אף שכשחקן הוא לא בסגנון שהייתי רוצה בריאל.
אגב, אם דיברנו על פפ, כנראה שגם שחקן כמו ויניסיוס לא היה פותח אצלו, ובטח שלא מתפתח אצלו. גם קורטואה היה על הספסל…
זה נאמר כדי לשים את ״מבחן הפפ״ בקונטקסט הנכון, ולא למחוק מיד כל שחקן שלא עומד בו.
בכל אופן, הטענה העיקרית שלי היא שהוא מקבל ממך ביקורת על דברים שהיו עוברים מתחת לרדאר שלך עבור כל שחקן אחר. סימנת אותו כשחקן שלא מתאים לריאל ומאז מרגיש לי שזו משימת חייך לשכנע את כל שאר הפורום על כך.
בעוד לא נזכור לאף שחקן טעויות שלא נגמרו בגול, אתה כן זוכר כאלה למיליטאו.
בעוד לא נדבר בכלל על שחקן כאשם בגול כאשר הוא לא האשם הבלעדי, מיליטאו מקבל אזכור גם כאשר הוא בסוף רשימת אשמים ארוכה.
אני חושב שמדובר בבלם מעולה, וכפי שטענתי בעבר על ויניסיוס, לדעתי היכולת הטכנית והרוגע עם הכדור אלה תכונות שניתנות לשיפור (בניגוד ליכולות פיזיות שפחות).
גדול שנעלבת בשמו של מיליטאו… אני בטוח שהוא היה מעריך את זה אם היה יודע.
וברצינות, זה סתם היה בדיחה של אנצלוטי מאיזה ראיון. הוא נשאל אם מילי הבלם הטוב בעולם ואמר שיש לו 2 בעיות, שהוא לא מרוכז ושהוא לא נאה במיוחד.
אנצ’לוטי אישר שרודיגר יפתח בגומלין.
קיבלנו לגומלין מול סיטי את השופט הפולני מגמר המונדיאל.
הוא שפט אותנו בעונה שעברה מול צ’לסי בברנבאו.
קיוויתי לשופט הצרפתי מהגמר מול ליברפול אבל הוא שובץ למילאן-אינטר. הולך לנו טוב איתו.
המסקנה שלו נכונה, רק ההגיון שהוביל אותו לשם לא כ"כ, מיליטאו יהיה בעייתי במשחק הזה בגלל הנעת הכדור שלו שעם לחץ גבוה מצד סיטי יכול לגרום למצבי הבקעה נוחים לסיטי, מבחינה הגנתית ולשמור על האלאנד הוא הרבה יותר מתאים מאלאבה, מיליטאו גם עושה פחות חורים מאלאבה.
גם בעניין הדומינו מחזרתו של אלאבה וזה שישלם את המחיר בסוף הוא רודריגו הוא צודק, אבל הבעיה היא לא לאבד את האיזון, כי 4 קשרים נגד סיטי הכוללים את קמא ופדה זה רעיון מצויין, הבעיה תהיה בעמדת המגן השמאלי, ברנרדו סילבה שאחרי המפגש עם קמאבינגה כמעט והחליט לפרוש ממשחק פעיל מרוב תסכול יקבל את אלאבה ויכול לחזור לחגוג באגף ולייצר מצבים להאלאנד ודה-בריינה.
מיליטאו שחוזר למרכז ההגנה ישירות במקום אלאבה זה הפיתרון הכי טוב.
רק כדי שדברים יהיו ברורים, לא מבקש להוציא את מיליטאו מההרכב עם הסגל הנוכחי, מבקש להביא בלם בכיר כדי שיחליף את מיליטאו בהרכב, וזאת רק אחרי שרכשנו את השחקנים שאנחנו חייבים עוד לפני שמגיעים למיליטאו.
אבל ולמרות האמור לעיל לא אפסיק לבוא בטענות כלפי מיליטאו על בסיס שבועי(לפעמים דו שבועי), שחקן שלדעתי בלם לא ברמה המספקת לפתוח בהרכב של ריאל מדריד.