כשבמשחק הראשון רדפנו אחריהם, הם תמיד הובילו פעמיים בהפרש שני שערים ועדיין לא הצלחנו להדביק ולהשוות.
עכשיו ,כולם נראים זוועה , ממודריץ’ שמאבד, קרוס שלא מסוגל לתת פס קדימה וקמאבינגה האומלל.
יותר מהיכולת, חסר לי בעל בית על המגרש.
קבוצת ותיקים בלי מאמן מול הקבוצה הטובה בעולם.
זה לא שאין לנו מה למכור, המאמן שלנו פשוט מטומטם ברמות על.
אם אני בטטת הכורסא ממוצעת יודע שפפ ינצל עד תום את העמידה של קמאבינגה מהמשחק הראשון והמשיכה שלו למרכז לעזור לקרוס, איך מאמן הקבוצה הגדולה בעולם לא מבין זאת ?
איך אפשר לנסות ללחוץ את הקבוצה הטובה בעולם בלי קשר אחורי ?
ומודריץ’ זה אחד השחקנים החכמים ששיחקו את המשחק, אין סיכוי שהוא לא מבין שהוא נזק מהלך, מצפה ממנו שאם המאמן המטומטם שלו לא מבין זאת אז שהוא יקח יוזמה ויבקש לצאת החוצה.
אתלטי על כמו רודיגר וצ’ומה על הספסל ואין לנו על המגרש מספיק שחקנים שיכולים לצאת ולתקוף את השחקן עם הכדור.
מודריץ’, קרוס ובנזמה החוצה, רודיגר צ’ומה וסבאיוס להרכב.
סיטי אולי במחצית הכי טובה שלה בעידן פפ. פערי הרמות מבהילים.
ועדיין, יש כמה שחקנים במשחק מחפיר. קאמא לא מפסיק לאבד מיקומים וכדורים. ויני פשוט הולך. אבל הכי מאכזבים זה בנזמה, מודריץ וקרוס. למה הם לא מנסים לסחוט עבירות?? הם רואים שאנחנו הולכים למשחק חד צדדי ועם כל הניסיון שלהם הם פשוט צופים במשחק.
בלינגהאם לא יעזור לדבר הזה שקורה פה. אם לא ינחתו פה מגנים ברמה, חלוץ מפחיד ועוד קיצוני, משחקים מהסוג הזה יהפכו שכיחים יותר…
קרלו חייב לעוף הביתה אחרי המחצית הזו. זה נראה משחק של פאקינג לודוגורץ נגד סיטי, לא של ריאל מדריד. כל כך מביך. אגב, על ההחלטה האידיוטית להושיב את רודיגר על הספסל רק בנס לא קיבלנו 2 מהאלאנד. בטח גם זה ישתנה במחצית השניה.
ומי בדיוק יהיה בעל הבית? בן גביר?
אין ולא יהיה שחקן כמו מודריץ’.
אני חושב שהרבה משחקים שלנו מתחילים ככה בריפיון, ובשלב כלשהו אנחנו נכנסים לעניינים. זה גם מה שאנצ’לוטי אמר לשחקנים - תצטרכו לסבול 25, 30 דקות.
הבעיה היא שסיטי לא הפסיקה לחנוק אותנו עד שהשיגה את הגול. בחיים לא ראיתי משחק לחץ כזה.
מעבר לכך, כל המצ’אפים שניצחנו במשחק הראשון הפסדנו היום, וזו נקודה לרעת אנצ’לוטי.
אני מאמין שנראה יותר טוב במחצית השניה אבל עוד גול אחד של סיטי יוציא לנו את כל הרוח, וסיטי פשוט רותחת היום.
בכל מקרה, זה יותר סיטי מאשר אנחנו. הם נתנו חתיכת הצגה.
אני רק מקווה שניתן פייט עד הסוף.
בנזמה משחק שני ברציפות משחק כמו שחקן עבר, הורס כל התקפה עם פוטנציאל.
העובדה שניתקע די בודאות איתו עונה נוספת כשחקן הרכב וכנראה בלי אף מחליף אפילו תיקח אותנו לעוד שנה בלי כלום.
נראה שפדה הודיע על פרישה גם יחד עם הגווארדיה הוותיקה… מעולם לא ראיתי אותו כל כך נטול אנרגיות
עוד חילוף מדהים של אנצלוטי, הוא פשט גמר את המשחק והחזיר את השליטה לסיטי.
וואוו, תצוגה מביכה מכל כך הרבה סיבות.
כל הבעיות צפו. אין חלוץ , אין מגנים , אין בעל בית אחרי מודריץ’ ושחקנים שחתמו בריאל לסיים את הקריירה.
לא בטוח שהעתיד יראה טוב יותר.
Don’t believe the hype זה המשפט הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו בהקשר של ריאל מדריד הנוכחית וליגת האלופות, הזכייה שנה שעברה הייתה פוקס מארץ הפוקסים ורואים את זה הערב בבירור.
נתראה שנה הבאה עם עוד קשר ב100+ מיליון במקום לחזק איפה שבאמת צריך.
רואה את טשואמני נכנס בדקה ה-80 ונזכר בהחלטה לשחרר את קסימירו, כמה הוא יכל לעזור לנו במשחק כזה.
מעניין אם יש הרכב כלשהו שבו יכולנו לעלות היום ולנצח
בהרכב של סיטי.
אפילו פפ הבין והביא את החלוץ הכי טוב בעולם להרכב ואת חלוץ נבחרת ארגנטינה לספסל.
רק אנחנו עם הגוויה הזאת בחוד בלי אף מחליף ראוי.
עם כל הכבוד לסיטי, זה לא עניין של הרכב כמו שזה עניין של גישה
יש כמה הרכבים שהיינו יכולים לשחק איתם ולעלות, רק שצריך מאמן אחר עם שיטה וכדורגל מודרני.