גומלין 1/2 גמר האלופות :: מודחים בבושת פנים עם 4-0 מול סיטי

עשינו מעל ומעבר בעשור האחרון. בחלומות הכי ורודים לא חשבתי שכך יראה עשור. תודה רבה לקבוצה ,לדור הנוכחי, על כל הרגעים הטובים .תם עידן. עוד נחזור.

מעבר לזה אני לא רואה שום קבוצה ביבשת שיכולה לקרוא תיגר על הקבוצה האימתנית של פפ. שושלת חדשה מתחילה באירופה.

די בטוח שלסיטי היו אימונים טקטיים קשים יותר מהמשחק הזה.
זה בוגרים נגד ילדות.

שאלה, האם הזאר היה תורם פחות מבנזמה היום ?

הזאר לפחות יודע לעצור כדור

במפתיע, באמת שאני לא כועס הערב. מרגיש כמו שירת הברבור.

תשובה, כן.

שלא כהרגלי, אנסה לספק כמה נקודות נחמה:

• התלוננו שכל המשחק שלנו מבוסס על כדורים שמאלה לוויניסיוס. אז הנה ברוך השם ויני לא קיבל כמעט כדורים כל המשחק.
  • רובנו כאן התבאסנו שלא החתמנו את הלאנד הנוצץ, במקום בנזמה המזדקן. אז הנה הלאנד לא הפסיק להחמיץ כל המשחק, כשבנזמה שלנו לא רשם אפילו החמצה אחת לאורך כל המשחק. או ניסיון הבקעה אחד.
  • התלוננו שלא עולים עם מספיק שחקני התקפה. אז הנה אנצ’לוטי העלה על המגרש בו-זמנית מספיק שחקני התקפה בשביל עונה שלמה.
  • ספגנו שער במעורבות ישירה של מיליטאו. אני מכיר לפחות אוהד אחד של ריאל, שהולך לישון היום עם חיוך רחב.
  • יש משהו מרגיע ומשחרר, בלהיות מודחים מליגת האלופות בלי שיש אפשרות להאשים את השופטים.
  • ההדחה המוקדמת מהצפוי מליגת האלופות, נותנת לנו מספיק זמן להכין את העונה הבאה כמו שצריך.
    כלומר: להאריך חוזים למודריץ’, קרוס, קרבחאל, ובנזמה, להיפטר משומן מיותר כמו סבאיוס, אסנסיו ורודיגר, להחתים את אנצ’לוטי על חוזה חדש ומשודרג, וכמובן - להכין פיזית את הזאר.

וטיפה יותר ברצינות:

• סיטי נזקקה לבנייה של עשור, במיליארד יורו, למאמן על, להרכב טלאים שלנו, עם 4 שחקני עבר בהרכב ובלי מגן שמאלי טבעי, ול-3 הזדמנויות שונות - כדי סוף-סוף להראות את פערי הרמות, ולהדיח אותנו.
  • האמת שהיה משהו כמעט חמוד, בלראות את הטירוף והחגיגות של סיטי ושל פפ במהלך המשחק והניצחון. קצת כמו חגיגות של אלקורקון מהליגה הרביעית, שמדיחה את ריאל הגדולה מהקופה-דל-ריי. וכאילו יחסי הרמות הם לא הפוכים כמעט.
    וגם ב-3-0, בדקה 80, אצלם בבית - ההגנה שלהם עוד שיקשקה ממהפך אפשרי, כשפאקינג לוקאס ואסקס משוטט אצלם ברחבה.

היה מבקיע שער עצמי ? כי זאת האפשרות היחידה לתרום פחות מבנזמה של היום

אין לי בעיה שנודח. היו לי יותר תקוות מאשר ציפיות אמיתיות. זה היה קשה מאוד מלכתחילה. אתגר עצום מול קבוצה שהיא מפלצת. אבל לא ככה. לא לעוף כמו אפסים. והתחלתי לכתוב כבר במחצית. מכבי חיפה חיברה יותר מסירות נגד פריז סן ז’רמן מאשר אנחנו במחצית הראשונה. כאילו באנו להתבזות, לקבל בראש, להיות שטיח וסמרטוטים. יש גבול כמה אפשר לחיות על ניסים וטיבו קורטואה.

היה ברור שהקישור הזה יקרוס. עד עכשיו רודרי וגונדואן מפרפרים אותנו. לא משלה את עצמי גם “בהרכב שלי” סביר שלא היינו מנצחים. ועדיין. קמאבינגה לאמצע, רודיגר בהרכב, אולי בלי רודריגו. כל ילד יודע. במחצית זה 2:0 ומרגיש כמו מאניטה. וזה כמעט נגמר במאניטה. איך הוא לא משנה משהו בפנים אחרי רבע שעה כשהעסק קורס. כמו בקלאסיקו ההוא שגם בו שיחקנו בשחור. המחצית השנייה עוד הייתה בתחילתה פחות קטסטרופלית.

אין מה לנתח יותר מדי בודדים - ויניסיוס שלא עזר בהגנה פעם אחת ולא הצליחו לבודד אותו, מודריץ’ החיוור שלא הפסיק לאבד כדורים וכבר ריחמתי עליו עד שהוחלף. אם שמתם לב פעם קמאבינגה ופעם אלאבה היו מול הולאנד בנגיחות ולא מיליטאו. גם זה לא מובן. בנזמה שוב בערב למחוק מהר…ויניסיוס היה צריך לשאול אם הוא משחק איתנו.

במשחק בשנה שעברה בכל פעם שסיטי ניסתה לברוח ועלתה ליתרון של שני שערים - הצלחנו להבקיע שער משום מקום. בנזמה בנגיעה מושלמת מהבישול של מנדי, הסלאלום של ויניסיוס. הפעם זה לא קרה ולא היה קרוב באמת.

טוני קרוס שמר אותנו מהשקיעה הסופית לדעתי והיה הכי פחות גרוע מאצלנו מלבד טיבו שזה לא נחשב.

הייתה תקופה קסומה מאז מרץ אשתקד, רמונטדת פריז ועד היום - היום בו אנחנו מעבירים את הכתר שלנו. ההרגשה הכי טובה בעולם ואין כמו הקסם הזה. כך תם גם רצף הזכיות מול אייאקס. אותה הרגשה, זה גם הזיז משהו.

מקווה לחזור למעמד המרגש בעונה הבאה עם הרכב אחר - חיזוק!! ולא שחקן וחצי. רכש של שאפתנות כדי לזלול את כל התארים. ובעיקר - עם מאמן אחר על הקווים. עם כל הכבוד לקופה דל ריי. עצוב. אבל עצב הוא מקום שגדלים ממנו.

מוזמנים לשמוע קצת יותר מחר בפודקאסט של וואן. האללה מדריד. תמיד

כשהאוהד הממוצע שלנו מבין יותר מהמאמן אז אתה יודע שאתה בבעיה קשה.
בנזמה ומודריץ’ גמרו את הסוס סופית.

הרגע הכי גרוע שלנו העונה היה הניצחון 4-0 על ברצלונה. כל מה שהיינו צריכים בשביל מאמן חדש ובנייה מחדש זה תיקו שם. אף אחד לא ישכנע אותי שצ’אבי לא נתן הוראה לשחקני בארסה לפתוח רגליים כדי שניתקע עם אנצ’לוטי והגווארדיה הותיקה עוד שנה.

לא אכפת לי ההדחה היום. מבאס אותי שאין שום תקווה שמשהו ישתנה בעונה הבאה.

בלי קשר לריאל מדריד, אנצ’לוטי, הרכב כזה או אחר - זה קודם כל הישג של סיטי. גם בתרחיש הכי מושלם עבורנו, אנחנו לא מתקרבים ליכולת שהם הציגו במחצית השניה.

עשינו דברים מטורפים בצ’מפיונס, שנה שעברה וגם השנה עד המשחק הראשון מול סיטי. לא לעולם חוסן.

תראה,
לא חושב שזה מעניין מישהו הדיון הזה עכשיו אבל אם יש לך ספק שבנזמה היה איום על ההגנה ולחץ על השוער פחות ממה שהיה עושה האזרד אז צא מהסרט שאתה חי בו.

משחק לא טוב שלו כמו כל הקבוצה אבל הוא בדיוק האיש שאתה רוצה בשביל ה2 נגיעות שיכלו לתת גולים שיהפכו את המשחק.

מרגיש כאילו כל מה שהשחקנים עשו באנגליה היה לקרוא עיתונים ולהאמין להם. כן, סיטי קבוצה טובה יותר אבל היום הרבה יותר משהם ניצחו אנחנו הפסדנו. לא ראיתי שום דבר יוצא מגדר הרגיל מסיטי, הם אפילו לא התאמצו. זה לא שהם גרמו לנו להיראות רע, אנחנו גרמנו לעצמינו להיראות רע (והכוונה לשם שינוי היא לא לאנצ’לוטי והשיגעונות שלו).
הקבוצה שידרה חוסר אמונה מהשנייה הראשונה עד לשריקת הסיום. במעט הרגעים שניסינו זה כן היה נראה אפשרי או לפחות הרבה פחות מביך. לא ברור מה זאת הקריסה המנטלית שראינו כאן כאילו אנחנו מינימום פסז’.

1. שנות ה-30 לחיי לרוב גורמות לי להתגעגע לשנות ה-20 והעשרה. בכל זאת יתרון קטן בהן - לוקח הפסדים של ריאל בקלות די מפתיעה ואפילו ישן לא רע.

2. משהו באמת מנחם - הפעם האחרונה שריאל זכתה באליפות שנתיים ברצף הייתה בתקופת רמון קלדרון כנשיא. גם לפני תקופתו קשה להיזכר מתי הדבר קרה, ועדיין הוא הובס בבחירות שלאחר מכן וזכור קולקטיבית כנשיא רע. בריאל מדריד דברים זזים רק כשלא מצליחים באירופה. אי הצלחה בליגה לא גורמת לשום זעזוע. מאמין שצפוי לנו רכש יפה בקיץ.

האמת? אדישות טוטאלית. די צפוי והקבוצה הזאת באמת הוציאה מעל ומעבר למה שהיא באמת שווה. לפעמים השוער של היריבה לא מוסר לך, הבלם שלה לא משתין במכנסיים, המאמן שלה לא קופא וכדורים לא נוחתים לך בהזמנה על המשבצת. לפעמים הכדורגל הטוב יותר מנצח.

האם אנחנו כאלה גרועים כמו שנראנו היום? לא. שזו בדיוק התשובה לשאלה- האם היינו כאלה טובים כשקרו לנו כל הניסים והנפלאות? הפעם זה פשוט התאזן לקיצוניות הנגדית.

הלאה.

3 העמדות הדחופות, בהולות, ברמת חמצן, לחיזוק הן: שני מגנים וחלוץ. בפועל, נקבל את בלינגהאם, בלם חמישי ומריאנו 2. מודריץ׳ וקרוס מולחמים להרכב במשחקים הקריטיים ובנזמה עם שרשרת החסינות עד הפנסיה. מאמן חדש ירענן אבל עם סגל כזה עוד פעם נצטרך לפנות לעולם הכשפים.

לא שהמאמן מאוד שינה את התוצאה סופית, וסביר להניח שהיינו כרגע בבית גם אם זידאן או כל אחד אחר היה על הקווים, אבל תבוסה כזאת אין לי ספק שלא הייתה מתרחשת.

יש משחקים שאני מקבל את התחושה שלאנצ’לוטי פשוט חסר משהו בקודקוד, אני באמת מאמין שמדובר בבחור עם IQ די נמוך. עברו בריאל מדריד מאמנים טובים יותר וטובים פחות לאורך השנים, ולאנצ’לוטי יש את היתרונות שלו, אבל באמת שלא זכור לי אף פעם שעמד על הקווים של ריאל אדם שקבלת ההחלטות שלו, ההתנהלות שלו, הכל סביבו שידר שהוא לא ממש העיפרון הכי מחודד בקלמר.

כל הפורום כאן ידע להגיד עוד לפני 2 המפגשים שלמודריץ’ אין מה לחפש בהרכב. הוא עלה במשחק הראשון בכל זאת בהרכב, והיה השחקן הכי חלש על המגרש. איכשהו הוא עולה גם היום בהרכב, והוא שוב השחקן הכי חלש על המגרש. אנצ’לוטי מחליף אותו, מעביר את קמאבינגה לאמצע, וריאל משתלטת על המשחק לחלוטין. ואז מה הגאון עושה? בודק בספר הכי ישן בכדורגל איך עושים “חילוף התקפי”, ואשכרה מבטל את היתרון שהשיג עם היציאה של מודריץ’, ומכניס את אסנסיו במקום טוני קרוס. מאותו רגע ריאל איבדה את המשחק בחזרה.

פשוט איש מטומטם, אין לי מילים.

פפ עם נקמה על ה4-0 ב2014
מה שהשתנה אצלם לדעתי משנה שעברה וגם משבוע שעבר בהתמודדות הזאת זה ההכנה המנטלית של פפ לקבוצה ואולי גם לעצמו
שנה שעברה הם היו יכולים להיות ביתרון 4-0 ופפ היה נפגע חרדה מקאמבק אפשרי והיום היה יותר רגוע ועם ביטחון בשחקנים שלו, וככה גם סיטי

וכמו פפ שנזכר ב2014, גונדוגאן נזכר ב2013 ושוב פירק אותנו בחוץ והיה שחקן מפתח ברביעייה מולנו, איזה שחקן.

חייב להגיד שוב-הצמד אלאבה את מיליטאו ממש לא לרמה, והאוסטרי שדבוע שעבר הפתיע לטובה והיה נראה טוב שוב חזר לרמה הרגילה שלו בעונה הזאת לצערי. גם בשמאל זה מזמן לא זה מבחינה פיזית וגם בריכוז בהגנה זה עולה ביוקר גם שם, גם אם פחות מכשהוא בלם
לגביי מיליטאו, הוא בלם טוב אפילו טוב מאוד אבל היה נורא בולט הקושי שלו בהנעת הכדור ואפילו ניסינו להעלים אותו (אני חושב ששמתי לב לזה באיבוד כדור שלנו לפני השער השני) וזה היה קריטי היום

עוד משהו שלא הבנתי זה למה הכדורעם הארוכים האלה לרודריגו - ציפו שהוא יקח כדור גובה מאקאנג׳י שגבוה ממנו בשני ראשים? אפילו לא ניסו לתת לו או לויני כדור ארוך לשטח אלא רק לגובה - הזיה. מילא היו מנסים לשחק ככה על בנזמה

רודריגו היה גרוע עוד יותר ממודריץ

מישהו ספר כמה מסירות השחקנים מסרו החוצה כשהכדור קילומטר מהשחקן? (לא כהרחקה) - פשוט לא הופענו.

הנקודות אור שלי:
קורטואה
קמאבינגה היה טוב, כשהיה בשמאל סבל שלא באשמתו וכשהיה באמצע היה נהדר
רודיגר גם כן היה טוב
וזהו

דרך אגב, סיטי משחקת נהדר. כבר שנים. אבל נורא מקווה שהם יפשלו עוד פעם בגמר, הלוואי
אני לא יכול לסבול אותם ואת פסז

קראבחל נטל, פדה כל המשחק צריך לבוא לעזור לו והאמצע מופקר כי מודריץ’ כבר לא מסוגל לשחק באינטנסיביות הזאת.
קמא לא מגן, כל דקה שהוא משחק מגן עושה לו עוול.
השלישייה ההתקפית האימתנית שלנו לא מסוגלת לעשות כלום בלי הכדור…
בפעמים הבודדות שהכדור כבר הגיע, את ויניסיוס סגרו 3 שחקנים תוך שנייה, רודריגו לא היה רלוונטי ובנזמה חזר לעצמו וחירב כל נגיעה בכדור.

למישהו יש ספק איך יראה ההרכב בשנה הבא…?

הכתובת הייתה על הקיר.

ריאל מדריד משחקת בליגת האלופות, נקלעת לפיגור מול קבוצה אנגלית, 40+ משתמשים מחוברים לפורום - והפורום לא קורס?!

כל מי שעוד האמין במהפך, סתם השלה את עצמו.

יש לי ביקורת גדולה על איך ששיחקנו, אבל זה קודם כל ניצחון ענק של סיטי, פפ עם עבודה נהדרת.

טקטית פשוט כשלנו מולם בכל מקום.
בנזמה הכי חלש על המגרש, הרגשתי כאילו משחקים עם שחקן פחות.
ויניסיוס לא הצליח להכנס אבל הוא היה לבד מול כולם.
רודריגו שוב הראה את הבעיה שלו, הוא מאוד כשרוני אבל פשוט נעלם.
הקישור שלנו פשוט קרס. פדה הפסיק לשחק ב2022, מודריץ כבר בן 2022, וקרוס לא מסוגל להרים את החברים.
בהגנה אלאבה מכר אותנו, אשמה ב2 הגולים הראשונים.
מיליטאו היה יותר טוב, ועדיין שבר אותנו סופית עם העצמי.
קרבאחל וקרמבינגה פשוט לא הסתדרו עם גריליש וברנרדו.

אני באמת חושב אבל ששום הרכב לא היה עוזר. היינו, פשןט מפסידים בהפרש קטן יותר.

מסקנות:
בנזמה חייב ללכת, בלינגהם רכש נחוץ מאוד, חייבים מגן ימני, חייבים גם קיצוני ימני, רודריגו זה לא זה שם לצערי.