אני מסכים עם הטענות לקרלו. הגיע הזמן להפרד כידידים בסוף העונה, אבל אני ממש לא חושב שעם מאמן אחר היה לנו סיכוי לנצח. הקבוצה שפפ העלה אתמול לדשא היא קבוצה על סף המושלמת, ללא שום חסרונות.
חבל שלא שיחקנו לפחות יותר אגרסיבי.
לדעתי לא היו הרבה הבדלים מהמשחק הראשון, רק שבמשחק הראשון אנחנו יצאנו המנצחים ברוב המאצ’אפים הנקודתיים, אתמול זה לא היה כך.
לפני שבוע קרוס ניצח את דה בריינה, אתמול דה בריינה היה חופשי.
לפני שבוע קרבאחל ניצח את גריליש, אתמול גריליש הצליח בכל דריבל ופתח את ההתקפות שלהם.
לפני שבוע קאמבינגה העלים את סילבה, שאתמול היה הכי טוב על הדשא.
לדעתי המשחק הוכרע בעיקר על המאצ’אפים הללו.
יש סיבות טקטיות ללמה שבוע שעבר זה עבד והפעם לא. משחק חלש מאוד של אלאבה ומודריץ’ לדוגמה גרם לכך שסילבה ודה בריינה יהיו הרבה יותר חופשיים, אבל לדעתי זה גם לא רק בגללינו אלא פשוט כי סיטי באה ביום טוב יותר.
קשה לי למצוא כאלה שאינם אשמים בהפסד, כולם במשחק לא טוב. אני חושב שהיחידים שאפשר לציין קצת יותר לטובה הם ויניסיוס, קאמבינגה ומיליטאו, וכשמציינים בלם שחטף רביעיה כולל שער עצמי, ואת המגן שהיה צריך לשמור על השחקן שהיה המצטיין שלהם, זה ממש צריך להדאיג אותנו.
אגב, לא מדברים על זה מספיק, אבל גם פדה היה מהגרועים ביותר על כר הדשא.
חייבים מהפכה.
מודריץ’ חייב לרדם לספסל. הוא יכול לעלות בדקה 70, אבל לא רואה שום סיבה שיפתח, בטח שלא לצד קרוס.
אני שותף לדעה של דוד שחידוש החוזה שלו קצת מיותר, אבל כמחליף בהחלט יש לו עדיין מה לתרום, נראה אם באמת הוא יהיה מחליף.
בנזמה צריך ללכת. אין לי שום בעיה שימשיך כמחליף, אבל בניגוד למודריץ’, פה אני באמת לא רואה את זה קורה. איתו בהרכב אין לנו פשוט מה למכור. הוא לא מסוגל להתמודד עם הבלמים היריבים. משהו בקילריות שלו פשוט נפגע העונה, זה כאילו הוא איבד איזה בזיק של מהירות שהייתה בדיוק הסיבה לכל מה שעשה עונה שעברה.
אלאבה צריך למצוא את עצמו מחליף עונה הבאה, יהיה יופי של גיבוי לעמדת הבלם והמגן השמאלי, אבל המשחק אתמול הוכיח שהוא כבר לא לרמה של בלם אצלינו.
ההרכב שלי לעונה הבאה:
פראן - רודיגר - מיליטאו - מגן ימני
---- קאמבינגה - טשואמני ----
---------- בלינגהאם ----------
– ויניסיוס - חלוץ - רודריגו –
אם פדה יחזור לעצמו הוא יכול להכנס במקום טשואמני וליצור קישור של קשר אחורי יחיד ו2 קשרי 50-50.
לדעתי הפריוריטי מספר 1 שלנו בקיץ זה חלוץ. בנזמה יסיים את העונה עם כמות שערים יפה, אבל רובם הגיעו בשלישיות ואינם שערים מכריעים. הוא פשוט לא שחקן מכריע העונה, הוא שחקן שכשהולך לקבוצה הולך גם לו, וזו בעיה אצל חלוץ כי נצטרך אותו בעיקר כשפחות הולך.