1/2 גמר הגביע: מעפילים לגמר אחרי 4:4 בגומלין הביתי נגד סוסיאדד [0:1 בחוץ] - דרבי או קלאסיקו?

אני חושב שהוא לא היה צריך לסגור לאמצע במקרה הזה.

אבל זה תיאום על אוטומט בין בלם למגן, קודם סוגרים את החור למרכז.
הבעיה שכבר כמה פעמים הבלמים שלנו יוצאים גבוה ללחוץ בלי שום סיבה הגיונית, גם אלאבה עושה זאת, לא מבין את זה.

לוקאס לא יכול להגן עם או בלי קשר למקרה הזה.

אנחנו לא מצליחים לפתח התקפות. כל התקפה לידת עכוז.

אם זה היה לאמבפה הוא לא היה מצליח למסור ככה :grin:

איזה מסירה של ויני ואיזה סיומת של השמן.

אנדריק פריים, אנדריק בגיל 23-24 כזה הולך להיות מכונת גולים, הוא עדיין מאוד מאוד בוסר אבל רואים בבירור את הניצוצות של השחקן שהוא יהיה.

אנדריק בעניינים חד משמעית בניגוד לארדה גולר, מוכשר ומעניין וצריך לשחק עוד על המהירות והתנועה שלו. שחקן שכמובן לא יראה דקות יותר העונה אבל אם היה משחק קצת יותר (לאו דווקא במקום קיליאן אמבפה ובטח במשחקים בתקופה הטובה שבהם היה פור( היה נותן איזה 12-15 גולים העונה. גולאסו בניחוח ברזילאי. הלוואי שהפאלש של ויניסיוס מעיר אותו (כמו לג’וד מול ג’ירונה - זוכרים?) ויחזיר אותו לעניינים - לא מאמין בזה.

הגול המביך שספגנו, אגב, לא רק על לוקאס ואסקס שתמיד נרדם (הפסקתי לספור את מגוון הטעויות אפילו רק ב-2025) אלא גם אנדריי לונין - מה הוא עשה שם? חורים בידיים? עוד גול מתחת לבטן. מאכזב. לא מקדם אותו לגמר לדעתי.

הקבוצה כרגיל חסרת חשק בחצי השעה הראשונה כאילו המשחק תקוע לכולם באמצע לפני שיוצאים למועדון ומובילים 0:5 מאנואטה. בלי שום תבנית משחק אמיתית בהתקפה אלא הכל אלתורים. כולם בינוניים למעט ג’וד וגם זה לפרק זמן קצר ואנדריק שהוא מעורב. אנחנו כמו מנצ’סטר יונייטד בלבן.

רק לא הארכה - אני חוזר: רק לא הארכה. בבקשה אלוהים אני עדיין בעניין שעון קיץ-לגאנס בשבת-הסבל המצטבר של ריאל מדריד העונה.

דיברנו היום הרבה על ברצלונה ופליק, למה אנחנו לא משחקים בקצב של ברצלונה ? הם מהדקה הראשונה כבר על קצב גבוה במיוחד כשמאבדים כדור, אנחנו לא משנה אם ליגה, גביע או צ’מפיונס בקצב כאילו זה משחק אימון.

אני יכול לחיות בשלום עם מה שאנצ’לוטי מנסה לעשות במשחק הזה, מתגוננים ב442 עם שני סילונים בהתקפה שיכולים לצאת למתפרצות, כשתוקפים ג’וד חופשי וויני נודד לשמאל.

מה שהכי אהבתי במחצית הזאת זה איך שאנדריק יוד טיפה למטה לקבל את הכדור ומוצא לאיפה לשחרר אותו. הוא פריק מהבחינה הפיזיקלית, יש לו יכולות שאין לאף תוקף אחר שלנו ואנחנו צריכים לדעת להשתמש בו יותר. את השער שכבש כבר אנחנו יודעים שהוא מסוגל לעשות.

אף מילה על הפס של ויני. תן לי עוד מעורבות אחת ואני מבסוט. עדיף שער.

ואיזה כיף ג’וד כשהוא משחק חופשי אה?

ומילה על טשואמני, משחק זוועה.

להם יש שחקן כמו פדרי שיודע לשלוט במשחק. גם הם לא הצליחו לפתח משחק מול אתלטיקו כשדה פול חנק את פדרי. רק כשפדרי ירד אחורה יותר וקיבל יותר כדורים לרגל הכדור הלך לכיוון אחד.

אצלינו בלינגהאם מקבל את הכדור ורץ מול 6 שחקנים (גם סחט עבירה אבל זו לא הנקודה).

לא מדבר על לשלוט במשחק אלא בלהזיז את התחת קצת במיוחד כשאתה מאבד כדור.

לא חושב שיש לנו בעיה עם זה. השחקנים שמשחקים עכשיו כולם מחוייבים מאוד למשחק.

בדיוק על דברים כאלה שרקו נגדנו 2 פנדלים, אחד של צ’ומה ואחד של קמאבינגה

יודע שזה לא הכי חשוב וכנראה לא יכריע אם נהיה בגמר או לא. אבל: חרא על הפרצוף שלך קרלו למה לא להשאיר את הילד? כלכך צפוי וכלכך אופייני לו חבל שלא יכולתי להתערב על זה. בסדר להכניס את אמבפה שבכושר. בסדר להשאיר את וויני שצריך להוריד חלודה ולא עשה כלום חוץ מהפאלש לצערינו. אז…תוציא את רודריגו. כמה כבר אנדריק משחק? נתן גול והיה נהדר. שרקתי בוז גם כן. לעצבן בכוח זה מה שהוא רוצה

עצוב מאוד שלא היינו מסוגלים לנצח ולהשיג את ה-1:2 הזה כן? מעניין את הסבתא שלי היתרון מהמשחק הראשון. בטח בהרכב כזה צריך לנצח ובבית. אפס סיבות להאמין בקבוצה שלנו. מה יהיה ריאל מדריד. אגב סוף סוף הצלה טובה באמת של אנדריי לונין, כל הכבוד. גם טיבו היה מסמן לייק.

ביקשתי בלי הארכה, ביקשתי יפה. בלתי נסבלת הקבוצה הזו באמת כלכך לא חכמים. גדול עווני מנשוא. לא חגגתי בגול של ג’וד. וגם לא ב-3:3. ויניסיוס צריך לעוף ליציע יש גבול לכל תעלול. טוב נו זה באמת אחד באפריל.

דויד אלאבה במוד קלמון לנגלה וה-8:2 האגדי של באיירן מינכן. אלאבה היה בצד המנצח באותו משחק. וכמובן שזה מאלץ להתיש את אנטוניו רודיגר. אדוארדו קמאבינגה ופאול באיזור מסוכן דקה 90 זה קל

כמעט מחר ובשער המארקה היו מספרים לנו על אופי וקרלו ידבר על האמונה של השחקנים ושאנחנו בגמר ומחר יצפה במשחק עם סיגר ומסטיקה.

ריאל סוסיאדד בלי אף רביעייה העונה בליגה. קחו פרספקטיבה. גונסאלו מנע הארכה נגד לגאנס אבל נגד סלטה ויגו בבית זה גם קרה. עונת גביע מביכה. עונה מביכה. ההגנה שלנו היא הגרועה באירופה

למה אמבפה במקום אנדריק?
מה ויניסיוס עושה על המגרש??

אז אם לסכם את היום, המשחק המבוקר שלנו והרביעיות שברצלונה מחלקת זה בדיוק אותו דבר…

אנצ’לוטי פשוט מוציא את המיץ כל פעם מחדש עם החילופים מהבית שלו.
למה להוציא את אנדריק כשהוא בערך היחיד שמסוכן בריאל, ולהשאיר את ויניסיוס שכרגיל מתוסבך עם עצמו והורס חצי מההתקפות בנוהל??
מגיע לנו ההפסד הזה, ונקווה שזה יעיף את אנצ’לוטי סופית.

הקבוצה הזאת היא תמצית הסבל.
סבל לאוהדים וסבל ליריבות.

אלאבה עם שני שערים עצמיים ושער נגיחה על הראש שלו, אחלה בלם סך הכל.
קבוצה מגעילה, ללא שום רצון, ללא אינטנסביות.
אנצלוטי תגאל אותנו כבר.

נרדמתי, קמתי ל3-1 פיגור, ראיתי מהפך שהעיר אותי וקיוויתי שגאל אותי מהארכה אבל אז איכשהו ספגנו שוב… אין מצב אני שורד הארכה.

:roll_eyes:

זה בכלל לא היה ברור שזה מה שיקרה.

העצמיים זה חוסר מזל נטו…