1/2 גמר הגביע: מעפילים לגמר אחרי 4:4 בגומלין הביתי נגד סוסיאדד [0:1 בחוץ] - דרבי או קלאסיקו?

אין לי תלונות, דפקנו 3 שערים. אחלה קרלו

אתה חתכת מנחוס

כשרבי נחמן אמר את המשפט המפורסם ״אין ייאוש בעולם כלל״ הוא לא צפה בריאל מדריד 2025

אני או קרלו שמתעקש על שחקני עבר ?

פנדלים עם ויניסיוס על המגרש לא יכול להיגמר טוב לנו

אם היו שואלים אותי לפני המשחק עלייה לגמר אחרי הארכה או שאנחנו מודחים הייתי מעדיף להיות מודח.

רציתם גוליאדה ? קיבלתם !

אנחנו מתים אבל עדיין חיים.

לא מספיק העונה הזאת ארוכה רצח, יש את גביע העולם והם גם משחקים בנבחרות, כל שבועיים יש לנו גם משחק 120 דקות.

כמה כוחות נפש העונה הזאת דןרשת מאיתנו. נמאס.

שני גולים מקרן, בדיוק במשחק הנכון. מי אמר שקרלו לא עובד על נייחים?

על הנייר אנחנו עוד במירוץ לטרבל, בלב (ובעיניים) מרגיש יותר כמו 18/19. עונה הזויה

אנחנו נראים כמו קבוצה שלא יכולה לזכות בכלום, אבל מצד שני ככה בדיוק מהמצב הזה אנחנו זוכים בכל התארים עם קרלו.
מדהים שעונה בלי שום תואר או עונה עם טריפל לא יחשבו כהפתעה, אנצ’לוטי פשוט מכשף.

אני מתנצל, אולי זאת השעה, אולי זו תחושה סובייקטיבית אני כבר לא נהנה נצחונות הדרמטיים האלה.
כמה משחקים טובים עם מהלכים שנראים כמו מהלכי כדורגל סטנדרטיים היו לנו העונה?
הכל מקרי וכאוטי ושוב אנצ’לוטי עם דוקטרינת תעיפו כדור שמאלה לויניסיוס וקוו לטוב.
למה אי אפשר להינות ממשחק כדורגל בינוני פלוס
לכל הרוחות?
יש לנו שחקנים שאם היו משחקים תחת מאמנים אחרים הקבוצה הייתה עפה לחלל או עפים לקצה הספסל.

אגב, בלינגהאם פשוט וואוו. מעניין לראות אותו משחק בקבוצה מאומנת.

לא הכי מסכים, יכול להיות שכמו תמיד כשמסתכלים על העבר הוא נראה ורוד יותר ואני לא זוכר נכון - אבל שנה שעברה בהחלט היו הרבה הרבה משחקים לא טובים אבל מעולם לא ממש גרועים וכאוטיים כמו השנה, ואיפשהו באזור סוף פברואר התחלנו לשחק כדורגל טוב+ - גם אם לא כזה שממצה את השחקנים.

בגלל זה קשה עם העונה הזו, אנחנו כבר באפריל, כבר לא נראה שינוי מהקבוצה. מרגיש שאנחנו דוהרים ב100 קמ"ש להתרסקות בתוך קיר

הקיר שלנו זה ברצלונה. בוא נודה על האמת, אין לנו מה למכור מולם השנה. הסיכוי היחיד שלנו לזכות במשהו זה אם לא נפגוש אותם.

כמובן ששרדתי את ההארכה וכשהבקענו הייתי… אדיש, ״יאי עוד מהפך״, יאללה לישון.
האם לנצח נגזר עלינו לחיות על רמונטאדות? זה היה מרגש ועכשיו זה בעיקר מתיש.
בא לי לדרוס , לרמוס, לנצח בביטחון מוחלט, לעלות למגרש כקבוצה הדומיננטית בעולם בכל ערב ולדעת שזה שלנו.
האופי הזה צריך לשמור אותו בבוידעם לפעם פעמיים בעונה, לא להפוך אותו לשיטת המשחק אשכרה.
עונה של לחצוב ניצחונות בעמל רב כל ערב, האם תסתיים בתואר? לא יודע אבל היא תסחט אותנו כל ערב עד הקצה.

אחרי שנכנסנו לפיגור משהו השתנה אצל ויניסיוס, ועד ההארכה הוא יצר שרשרת של מצבים מסוכנים כמו בימים היותר טובים שלו, כולל בישול לג’וד. עכשיו מסתבר שזה בגלל שזה שהתהפכו עליו בספסל של ריאל. הליטוף של אנצ’לוטי והמועדון אפשר לו לפתח את הגישה המסריחה שלו.

התרסקות טוטאלית העונה. רק דוחים את הקץ. מישהו הרגיש ככה אפילו ב-2020/21 כשהכל היה קשה? מובן שלא. זה הולך ונהיה גרוע יותר. אשתקד אחרי החודש הראשון אמנם לא היה וואו אבל מעולם לא היינו כה שבירים ואדישים. זה נקרא רמונטדה? הפכנו נגד פ.ס.ז’ או מנצ’סטר סיטי? אני בש ונכלם שהמשחק הזה נכלל בקטגוריית “הלילות הקסומים של הברנבאו” כמו שופרי המארקה או השחקנים באינסטגרם/טיקטוק/מסנג’ר/אייסיקיו. לטעמי בעונה שעברה היה רצף של משחקים טובים עם רודריגו בזון, נניח נאפוליX2, סופרקופה ואחרי לייפציג ועד סוף העונה היה בסדר גמור.

הקבוצה הזו לא מסוגלת לשחק כמו ב-3:3 נגד מנצ’סטר סיטי אשתקד ואז בברנבאו היינו מעולים וסיטי היו יריבה נורמלית ולא באשפתות.

לגבי ויניסיוס קשה לי לפרגן למרות הבישולים, לדעתי הוא כבר מזמן לא קונצנזוס בקרב הקהל והוא מוציא לנו הרבה אוויר וגם לשחקנים.

קרלו אנצ’לוטי עונה במסיבות העיתונאים תשובות ברמה שהילדים ב-ג’2 שאני עובד איתם יוכלו לענות. “ספגנו ארבעה שערים? לא טוב, אנחנו לא יציבים וצריכים להשתפר”, דויד אלאבה? בד לאק וזה יכול לקרות…

אגב נקודה שאף אחד לא התייחס אליה, העבירה על ויניסיוס, איך לעזאזל זה לא אדום? כניסה ברוטאלית עם רגל גבוהה בלי שום קשר לכדור אפילו, יותר אדום מזה אין.
ולגבי הקטע של הנבדל בשער של טשאומני, צפיתי במהלך 5 פעמים, אמבפה באיזה שלב מתחיל לרוץ(לא לכיוון הכדור), ואולי כן משפיע קצת על המהלך למרות שנכדור בבירור היב מיועד לויניסיוס.

זה פשוט מדהים.
שחקן שצריך איומים כדי לעשות הגנה.
אני לא יכול לתאר מצב כזה לא אצל פליק, לא אצל צ’ולו, לא אצל פפ, קלופ, ארטטה או אף מאמן בכיר. אפילו רובן אמורים שנולד אתמול העיף את הכוכב הגדול של הקבוצה (וגם שני כוכבים אחרים) על דברים כאלה. אחרי שיישבו ביציע תקופה.

זה אפילו לא היה כדי לגרום לו לעשות הגנה, הוא קיבל פטור מהגנה למשך כל העונה, אולי כדי לאפשר לו לצאת למתפרצות ולשמור את הכוחות שלו להתקפה. מדובר על פשוט לשחק ברצינות ולא להיות אפאטי. לאחר השיחה אתו משהו שם הסתדר.

לפני המשחק כתבתי שאני מקווה לשתי מעורבויות שלו ואולי זה יאפשר לו לצאת לדרך חדשה. אני לא הייתי מסכן אפילו שקל על זה שבמשחק הבא הוא יעלה וישחק כדורגל טוב, אבל עכשיו שכשהוא באגף שמאל ולא באמצע, כמו שהוא אוהב, ואחרי הדקות הטובות שלו בסיום המשחק, אולי אולי זה באמת יסמן את הדרך החדשה שלו לקראת השלבים המכריעים של העונה. בעונה הבאה נראה כבר מה יהיה.