מחזור עשירי: הקלאסיקו שלנו! 1:2 קשה על ברצלונה בברנבאו| ג'וד כבש ובישל קודם לאמבפה

לגבי ה-4:0, השערים של ראפינייה ולאמין ימאל הפכו את זה לתבוסה כואבת יותר, אבל גם בלעדיהם לא באמת היינו חוזרים למשחק, השחקנים נראו מתים, הם קיבלו כאפה עצם זה שספגנו את השער השני בהבזק.
השער הראשון היה מסירת עומק נפלאה של מארק קסאדו, אצלינו מלכודת הנבדל נשברה מהר בגלל פרלאן מנדי. תגדיר את זה איך שאתה רוצה. אצלינו התרשמתי שהשחקנים לא יודעים למסור בזמן - מתמזמזים עם הכדור יותר מדי למשל וגם באמת המשחק הגרוע בקריירה של אמבפה. הגול השני בנגיחה נהדרת - גם גול של חלוץ ‘9’ כמו רוברט לבנדובסקי שבשיאו צריך מצב אחד כדי לעשות גול ואחר כך עוד מצב אחד בלבד.

את ה-4:3 לא ציינת, הגול שהכי הרגיז אותי זה השער המצמק של אריק גארסיה כי זה היה נדמה לי אחרי כדור קרן וראול אסנסיו אכל אותה מולו ולא ציפיתי. אבל הם היו בטוחים ושקטים עם הכדור בעוד אנחנו לא חיברנו שתי מסירות ושחקנים כמו דני סבאיוס, ארדה גולר (אולי זה עוד היה מוקדם לו) קיבלו את ההזדמנות.

ברצלונה מרגישה מאוד בנוח עם הכדור ברגל. “ההימור” שלה על קו הגנה גבוה הוא ריסקי מאוד אבל זה לא שאצלינו התיאום הוא וואו ובכל שנה היינו חוטפים מהם בכדורי עומק (כמובן שהיו להם מוסרי על).

אגב שנים שהיינו כובשים שערים בנגיחות ומצבים נייחים בקלאסיקוס וזה כבר אין לנו.
-סרחיו ראמוס באיפון של קרלס פויול ב-2006-07
-רפאל ואראן בצמד הקלאסיקוס בחצי גמר גביע המלך 2012-13
עוד קודם לכן סרחיו ראמוס עם שער הניצחון במשחק הליגה
-פפה בכדור קרן ב-2014-15 בקלאסיקו בברנבאו
-סרחיו ראמוס ב-2016-17 ברגע האחרון עשה 1:1

סבבה. פשוט טוען שאלה לא הימים שהם היו מוסרים עד שהם נכנסים עם הכדור לשער.

אגב להבנתי עדיין אין וודאות לגבי האוסן וראפיניה. הראשון קריטי לשבירת הלחץ הגבוהה שלהם (אם הוא לא עושה שטויות בדמות לפספס מסירות ארוכות שיובילו למתפרצות של בארסה), שזה אומר שאחד הקשרים צריך להטריח את עצמו פחות בלרדת לקבל כדור נמוך. השני הוא אחד הלוחצים הטובים בעולם לדעתי.

כבר שנים שאנחנו עולים למשחקים מולם בגישת ה”מגיע לנו לנצח” כשהם מגיעים עם אותה אש בעיניים שדיברו עליה פה.

אנחנו תמיד נראים שאננים, כאילו כבר ניצחנו את המשחק ורק חסר להעביר את הזמן.

על הרכבת חזרה מהעבודה הביתה. לא זוכר מתי התרגשתי ככה לפני קלאסיקו, איך כיף. ממש לא מתחושת עליונות, אלא מחוסר הוודאות המוחלט.

היו לנו איזה חמישה נצחונות רצופים לפני שלוש או ארבע שנים, וזה היה מאוד לא מרגש. נצחונות מינימליים בהליכה, השקענו אפסילון מאמץ יותר מהדרוש. מקווה לראות אינטנסיביות היום מההתחלה ועד הסוף.

קמא על חשבון מסטה. כל השאר - צפוי.

אני אוהב את ההרכב הזה.

קצת לא מתכתב עם 1:4 יפה בסופרקופה ושני ניצחונות בדקה ה-90 בליגה על הבאזר, אבל ניחא. גם 0:4 בגביע לא הולך ברגל. כדורגל בטח לא היה מי יודע מה, בהחלט. ועם תחושותייך אני לא יכול להתווכח.
ההרכב נכון מאוד לאור הבעיות והכושר של השחקנים - קמאבינגה חשוב ופדה מגן ימני. דין האוסן אדיש ולא מתלכלך אבל עם הכדור תורם. שיהיה לנו בהצלחה

פראן טורס וראשפורד בהרכב בארסה. פראן שחקן שלוחץ ומתגנב, יעשה הרבה בעיות לבלמים שלנו. קמא אתלטי וחזק, לפחות תיהיה פיזיות בקישור שתעזור בהגנה. ראשפורד שחקן די עצלן, צריך לשחק על זה ולצאת מצד ימין. גם על ללחוץ את אראוחו, זה עובד בדרך כלל

בקישור אני לא רואה איך אנחנו מתגברים על פדרי, דה יונג ופרמין.

בערוץ של המועדון טוענים שזה יהיה 433 כשג’וד מימין. אולי מדובר במערך ההגנתי, כי התקפית אנחנו ממש בנויים לשחק 3223, מערך שעובד לנו טוב לאחרונה, ואני לא זוכר מתי ג’וד גם שיחק בימין וגם היה טוב שם. לא קרה לדעתי. מקווה מאוד שאלו דיווחים לא מדויקים.

דיווחים שצ’אבי דורש מקמא לקחת אישית את פדרי. הלוואי. אם אנחנו מנטרלים את פדרי איכשהו יהיה להם קשה לפתח משחק.

השינוי הגדול הוא מלכודת הנבדל כמובן. וזה לא רק שינוי בשליש האחרון של המגרש אלא שהם חזרו לימים שהם ממש חנקו את היריבות ולא נתנו להם לפתח משחק. הרבה יותר קשה להרגיע את המשחק ולשלוט בכדור כמה דקות כשיש לך רק חצי מגרש לעומת מצב שקו ההגנה של היריבה עומד למשל 30 מטר מהשער שלו. הכל צריך להיות יותר מדויק ויותר מהיר כדי לצאת מהלחץ, וכמובן, הפרס יותר גדול כי כשאתה כן מצליח לשבור את הקו הזה אתה לרוב בהתקפת מעבר מסוכנת מאוד מול מעט שחקני הגנה.

בכל משחקי הקלאסיקו שנה שעברה זה הורגש למעט המחצית הראשונה של הקלאסיקו הראשון למיטב זכרוני - שם הטסנו חלליות ממש מקו ההגנה וכשלא היו נבדלים הצלחנו להוריד אותם למטה ולבנות התקפות בחצי שלהם.

מקווה שלא נראה פשוט שכפול של הדרבי עם גולר בימין אלא באמצע. את ג׳וד הייתי רוצה לראות בשפיץ של היהלום

הייתי פותח עם סבאיוס אבל אני יכול לראות גם איך קמא תורם לנו (מקווה שלא יאבד את הראש כמו בסופרקופה).

יאללה הפרפרים בשיאם. שיהיה לנו בהצלחה!

אני מקווה לראות את זה יותר כ442 כשג׳וד וגולר מתפקדים כשחקנים חופשיים, יותר כ10
וכשויני חלוץ ביחד עם אמבפה ולאו דווקא דבוק לקו

צהוב דקה 7

אולי. מספיק אבל שהוא יהיה בקשר עין איתו, ימנע קווי מסירה וידבק אליו בכל פעם שהוא כן יגע בכדור. פדרי כן יצליח לעשות מהלכים אני מניח אבל אם קמא יהיה עליו הוא יצמצם אותם משמעותית.

אני יותר מודאג מהאוסן. ילד מאוד מוכשר שפותר לנו בעיות אבל הוא לא נקי מטעויות.

הקישור שלהם מאוד דינמי ומוכשר אבל מצד שני זה יכול להיות קישור מאוד פרוץ הגנתית, פדרי ודה יונג חייבים לעשות הרבה עבודה הגנתית פה מה שגם ראשפורד ולאמין לא מצטיינים בהגנה( שלא כמו ראפיניה למשל).

פרמין שחקן שיודע לכבוש שערים והוא ממזר לא קטן אבל גם הוא פורח כשיש הרבה שטחים והוא לא שחקן כמו פדרי שזורח גם כשאין הרבה שטח.

נראה שג׳וד ישחק את הוירץ רול, מלכתחילה כשצאבי הגיע הנחתי שזה מה שיעשה איתו. נראה איך זה יעבוד

פחות מדקה של כדורגל, האוסן כבר עם שתי טעויות

זה רק אצלי או שהשידור עם fps מאוד נמוך?

למה נבדל? הכדור לא הגיע מהרגל של פרמין?

אני מאד לא מחבב את מיליטאו, אבל הוא מחזיק את ההגנה שלנו לבד לחלוטין מתחילת העונה בצורה מוצלחת. רחוק מבלם מושלם, אבל בפער גדול מאד - בעל הבית בחלק האחורי. לא חשבתי שהוא מסוגל לחזור לרמה סבירה אחרי הפציעה השניה.

עד כה רואים שריאל קבוצה פחות מאומנת.

התפקיד של האוסן הוא לבוא לכיוון הקישור כדי להפעיל לחץ. זה בילט אין שם אותו במקום שהוא כביכול ‘מפקיר’ את ההגנה. כשחוטפים, הוא הרבה פעמים צריך למסור כדור בלחץ ולא תמיד מצליח. זו הוראה של אלונסו לדעתי, שמראש נותן לו תפקיד לא פשוט.

אני מעריך את רודיגר, כי ראיתי ממנו הכי הרבה מהשלושה במשחקים נגד יריבות רציניות. למילטאו הייתה עונה אחת טובה באמת