מחזור עשירי: הקלאסיקו שלנו! 1:2 קשה על ברצלונה בברנבאו| ג'וד כבש ובישל קודם לאמבפה

מתי ילמדו לעשות תרגיל או 2 במצב נייח?

תגמור את המשחק!! תיהיה ווינר! מה זה ויני!!! 0:2 היה מקרב אותנו ממש לארץ המובטחת. כמה זמן היה לו גם ברגל שמאל והוא עושה את השטות הזו. איזה מאכזב אתה! קח כל שחקן מהטופ היום והוא שם, גם סלאח שבבצורת. שלא נבכה על זה. אמבפה במסירה נהדרת - טים פלייר

אני בהלם שקמאבינגה משחק בצד ימין ולא אנטי לאמין. זה סכנת נפשות לתת לקארראס לשמור עליו לבד עם קצת עזרה של גולר שעכשיו שגה.

כמו תמיד אנחנו אוכלים חרא. הם לא צריכים כלום בשביל לתת גול. איזה פספוס בדקות טובות ולא כשאנחנו נראים כמו כלום. אוףף. מיואש מהם. פראיירים!!

עריכה: ויניסיוס דאג להזכיר לי עד כמה אני צודק לגביך עם הדריבל חסר התכלית לפני סיום המחצית. כמובן ייקח את ההחלטה הלא נכונה. ראפינייה בצד השני היה מעניש אותנו לו היה משחק. ויניסיוס מאוד רוצה אבל הוא על תקן מעודדת בברנבאו וטועה שוב ושוב. היה יכול למסור לגולר. אין לי ספק שנחרבן את ה-1:2 הזה.

גם את זה היו פוסלים. כמו שפסלו את הראשון של אמבפה, מה זה משנה שזה מרגל של בארסה

כל פעם הוא מסובב חלש במקום לבעוט כמו בנאדם

לעזאזל עם זה ! במקום 3-0 מחזירים אותם ועכשיו יקבלו ביטחון

לגולר יש איכויות אין מה לומר אבל בכל משחק גדול הוא מוכיח שזה גדול עליו

לא יודע איך עוד דברים יתפתחו, אבל נכון לעתה, גם 150 מיליון יורו על קרראס היו סבבה מבחינתי.

מה יהיה עם החוסן המנטלי?

יש רבע שעה לתהות איך נחרבן את זה הפעם.

סיכום המחצית שלי

קיליאן ממשיך בשלו

פדה במשחק הכי טוב שלו העונה (מגן ימין הטוב בעולם)

ג׳וד > כולם שובו של המלך

גולר מנטלית לא ברמה של המועדון.

אני הראשון לבקר את גולר אבל הוא כל כך התקדם לאחרונה שאני מוכן לסלוח לו על זה.

קרראס פשוט אלוהי.

ג’וד מתופקד בצורה שלא מיטיבה איתו ועדיין מצליח להשפיע.

ויני חזר.

אנחנו יכולים לפרק אותם עם קצת אומץ אבל אנחנו נותנים להם יותר מידי כבוד. השיוויון היה שקוף אבל קיבלנו שוב פעם הזדמנות, אנחנו צריכים לסיים את הסיפור כמה שיותר מוקדם.

עם כל האופוריה מהמחצית הזו צריך להירגע, אם זה היה הפוך המחצית הזו מסתיימת ב 3:0 קל לברצלונה.

אנחנו משחקים טוב ומנצלים את היתרונות שלנו ועדיין אנחמו ביתרון מאוד שברירי, המחצית הזו שווה נרה מ 2:1 ואני מקווה שזה לא יעלה לנו ביוקר במחצית השנייה.

אחת המחציות הכי טובות של ריאל בקלאסיקו שזכור לי. התוצאה משקרת, הם הבקיעו ממצב אחד וטעות אחת, אבל זה מתקזז לנו עם כל הגנבות בצ’מפיונס - ה4-3 מול סיטי בחוץ היה צריך להיגמר 10-1.

רק להמשיך ככה, לא ללכת אחורה. אמבפה, אנא ממך, יותר אנוכיות. תסיים לבד.

גולר מקצועית מצויין

מנטלית זה שחקן שברגע האמת יחרבן אותך

זכור מה אני אומר

חייב לציין לטובה דווקא את הפן המנטלי שזה הדבר שהכי חששתי ממנו. בשנים האחרונות אנחנו עולים למשחק וכבר במנהרה בארסה מובילים כי אנחנו משקשקים מולם קבוע. הפעם זה נראה הרבה יותר טוב, לפחות בינתיים.

כולם מתעסקים בעיקר, לא בשופט ולא בהצגות למיניהן.

באתי עם אפס ציפיות ובינתיים הקבוצה נראית מעולה. אם הקו במחשב של המגדל קצת יותר עבה אנחנו יורדים ב3-1. רק שימשיכו ככה.

אני לא חושב שהבעיה איתו מנטלית. הוא פשוט לא אתלטי ופיזי מספיק. לקחו לו את הכדור בצורה מאוד קלה וגם הסגירה שלו על פרמין אחר כך הייתה מאוש איטית.

עם זאת כמו שכתבתי בהודעה הקודמת הוא משתפר מאוד ולכן אני חי בשלום עם זה. הוא ילמד מזה, הוא עוד יתחזק וישתפר. גם המשחק הזה עוד לא נגמר וייתכן שעוד במשחק הזה הוא יחזיר על הטעות שלו.

מנטליות מתבטאת בדיוק במקרים האלה כשלוחצים אותך עם הפנים לשער.

מול חטאפה ומאיורקות למינהן זה בסדר

קלאסיקו, דרבי ומשחקי נוקאוט באלופות אני לא שקט איתו בקישור

מקווה שאני טועה אבל אני לא טועה לצערי

גולר במשחק מצויין, נכון, הוא איבד את הכדור שגרם לשער אבל חזר מזה כמו גדול.

חבל שזה רק 2-1 מחצית ראשונה היה לא כוחות, מקווה שלא נהרוס הכל מחצית שנייה.

אומרים שפדה נפצע וקרבחאל מתחמם, זה לא טוב, הייתי מכניס את אסנסיו מגן.

לא כולם בלינגהאם עם אשכים מברזל. לרוב השחקנים הצעירים הקלאסיקו הראשון זה חתיכת אירוע. גם האוסן פתח מפוחד.

Having said that, גולר עם משחק מעולה לדעתי.