אתה לא יכול לקחת מקרה בודד ולבנות על זה תאוריה, במיוחד כשהשחקן מתחילת העונה וגם במשחק הזה אחרי אותה טעות מוכיח שוב ושוב שמדובר בשחקן אחד החזקים מנטלית בקבוצה.
אנחנו עושים הכל כדי לא לנצח שלא לומר להביס
החמצת הפנדל הפכה את המשחק בנתיים, הם נכנסן למשחק אנחנו ממש ירדנו ברמה
באמת שאני לא מצליח להבין איך אנחנו לא בפור 3 פה.
ועדיין אנחנו 3 רמות מעליהם.
אם אנחנו לא מנצחים את זה, זה עלינו לגמרי.
אוי צאבי הסתבכת…
ויני היה טוב היום, אבל ההתנהגות הזאת… שיקנסו אותו ויסגרו את זה מהר ובשקט
ויניסיוס המפסיד הגדול של הקלאסיקו. יכל לקנות את עולמו ולהכריז שהוא כאן כמו ב-2021-2024. אבל לא. טוב הוא לא היה. חירב התקפות והתנהגות עלובה שהראתה שאכפת לו רק מעצמו. הוחלף דקה 70 וזה בסדר זה לא שיצא במחצית. השאלה אם אנחנו נפסיד גם. יש מצב.
התנהגות של מטומטם.
יש לזה פוטנציאל להרוס כל דבר טוב שהיה העונה אם המועדון לא יטפל בזה בצורה טובה.
ובאופן כללי להתנהג ככה במשחק חשוב כשהקבוצה מובילה. בושה.
לדעתי החלטה גרועה מאוד של אלונסו
לא מצודד בויניסיוס בשום אופן אבל החלטה פשוט גרועה של מאמן להוציא אותו
להעיף ושעה אחת קודם. אי אפשר לבנות קבוצה רצינית עם מטורלל כזה ככוכב ראשי. שילך מפה כבר!
חוסר ניצול מצבים פושע. קצת יהירים, הייתי אומר
זה הזמן לסבאיוס במקום ג׳וד. הבחור נופל מהרגליים וקצת סדר לא יזיק
וואלה לא מסכים בכלל עם הלך הרוח כאן.
סחתיין לאלונסו על האומץ לבצע את החילוף הזה, ותגובה לגיטימית לגמרי של שחקן (בוודאי בכיר) שיוצא יחסית מוקדם במשחק כזה.
אני מאמין שאלונסו רצה להוציא את ויני מוקדם בגלל התוצאה השברירית יחסית, כדי להימנע מקבלת החלטות רעות מצד ויני (מנגנון קבלת ההחלטות מתדרדר ככל שמתעייפים, אצל כולנו), שהיו עלולות לסבך אותנו סתם בשלב הזה של המשחק.
על הדרך הוא גם הרוויח סדרת חינוך קצרה לוויניסיוס, שמקבל כאן שיעור חשוב בענווה. בסוף טובת הקבוצה לפני כל דבר אחר.
לא חושב שזו יהירות, ככה אנחנו נראים מתחילת העונה. יש לנו בעיה (בינתיים נסבלת, אבל תלך ותהיה יותר ויותר קריטית ככל שהעונה תיכנס לשלבים המכריעים) של ניצול מצבים. אנחנו חייבים לשפר את האספקט הזה לקראת המשך העונה.
יכול להיות שכולנו מגיבים ככה כי זה ויני ובוא נגיד בעדינות הוא לא בדיוק חביב האוהדים? הוא לא הסופרסטאר הראשון ולא האחרון שמשתגע מחילוף …
זה לא סדרת חינוך זו הדרך המהירה לאבד שחקן
אין שום סיבה הגיונית להוציא שחקן טופ 3 בהיררכיה של המועדון, במשחק טוב מאוד שלו במעמד של קלאסיקו
היה חייב לבאס המשוגע? אולי בפעם הראשונה שאנחנו רואים את שלושת האסים שלנו באמת בשיא היכולת שלהם.
אני מקווה שזה לא יחזיר אותו שוב פעם 2 צעדים אחורה.
אם אפשר לקחת מזה משהו חיובי זה את האמוציות שלו, הרגה אותי האדישות שלו.
נקווה לטוב.
מת על קרבאחל ומה שהוא עשה בשריקה
איזה כיף קצת לצנן את השחצנים המגעילים האלה יאמל, פליק ושאר ירקות.
רגשות מעורבים אחרי המשחק הזה, מצד אחד ניצחנו, מצד שני יכולנו לפרק אותם באיזה 4:1 קל.
ויניסיוס ממשיך לעצבן, שחקן עם אופי חרא, ניצחנו, בשביל מה כל זה, לגבי התגובה הזו לחילוף הוא צריך לקבל חתיכת קנס ולהבין שהוא לא מנהל פה את הכל, יש פה מאמן והוא זה שמחליט, זה תגובה של שחקן בליגת העל ולא בליגה הספרדית.
חייב לציין את קארראס ובליננגאם שהיו פשוט מדהימים היום, התגעגעתי לגו’ד, פשוט שחקן על.