לאמין ימאל שיחק כבר 2 משחקים מאז שחזר מפציעה. זה לא הפעם הראשונה שקרראס מחסל את לאמין ימאל וזה לא מקרי.
בכל מקרה זה לא רק החיסול של ימאל, זה העבודה הטאקטית. בנוסף לזה היו לו כמה הכנסות כדור מסוכנות לכיוון הרחבה שלא הצלחנו לנצל, וכמה פעמים ששחרר אותנו יפה מלחץ.
היו לו כמה איבודי כדור, בעיקר כשנקלע למצבים שבהם הוקף על ידי מספר שחקנים. אולי אפילו יותר מכמה איבודים. אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה הוא אחד השחקנים הכי טובים ויציבים שלנו מאז פתיחת העונה.
לפי מה שאני ראיתי הכניס את גונסאלו וסבאיוס במקום ג’וד הגמור ואמבפה לא כדי להגן נמוך אלא ללחוץ גבוה דווקא, בדקות שירדנו יותר מדי אחורה, שני אלה אכן לחצו טוב ו’’ביזבזו’’ כמה דקות טובות.
גם בכדורים הארוכים כדי לא להסתבך הגנתית גונזאלו לקח כמה כדורים
ברסה צריכה להיות הרבה הרבה יותר טובה מכולן באלופות כדי לזכות בגביע. בול ריאל בקלאסיקו. מטורף מה שקרה היום, במקום תבוסה ברסה כמעט השוותה.
אני מבין שאין לברסה שחקנים וכו, אבל הקו הגבוה הזה פשוט מעצבן אותי כל פעם מחדש. הזוי שלא מקבלת לפחות שלישייה כל משחק.
משחק לא גדול של הצב, ולמרות זאת היה יכול לגמור עם רבעייה בקלות.
ריאל חייבת למכור את ויניסיוס ולהחזיר קצת קלאס. לצעוק כך על אלונסו המלך יא חתיכת מטומטם?!
פדרי לבד שווה חצי קבוצה. תענוג של שחקן ושל בן אדם. ציער אותי שקיבל אדום.
לאמין… עלה למשחק עם חיוך זחוח והליכת הניימאר. מוח הציפור ממש ממש בטוח שהוא ברמת המסי. לא מאמין לסיפורים שהוא פצוע. הראש לא בכדורגל וריאל הייתה עם אקסטרה מוטיבציה. חייבים ללמד אותו צניעות.
צ’זני הגוט כמובן, פראן טורס זה עלבון לכדורגל. אראוחו זה R9 בפריים והאוסן לקישור האחורי.
ג’וד אכן היה גמור וגונזאלו אולי חילוף הגיוני- בסוף הקישור ומעלה היו הגנתיים ונגרים מדי בדקות הסיום וזה הזמין עוד התקפות של בארסה. הלחץ של גרסיה בוטל בחצי שניה וכל פעם שסבאיוס נכנס “להתקפה” בדקות בונקר זה נראה רע.
וואו אני בעננים מאיך שניראינו מבחינת אינטנסיביות ומלחמה. לא טריוויאלי בכלל והמשמעות המנטלית של המשחק הזה יכולה להשפיע על העונה כולה.
אני לא מסכים עם רוב הביקורות פה ואני אפילו הולך להפתיע אצ עצמי ולתמוך חלקית בויניסיוס.
כל השחקנים שפתחו בהרכב היו במשחק טוב לכל הפחות, וחלקם במשחק מעולה. צ’ומה ומיליטאו גיבורים. כל אחד עשה את המצופה שלו. גם ויניסיוס היה ממש טוב בעיניי, ולבארסה פשוט לא היתה תשובה אליו.
הביקורת פה צריכה ללכת לאלונסו. הכין אותם מדהים , אבל שגה בניהול המשחק. כל החילופים שלו מלבד זה המאולץ היו גרועים.
איך אתה מוציא את גולר אחרי שאתה רואה שההרכב הזה עובד כל כך טוב? ואם כבר הוצאת אז על ברהים? הבנאדם לא ברמות האלה מבחינת אינטנסיביות. אם אתה רוצה להגן אז סביוס קללל. מרגיש לי כמו “היררכיה” שברהים תךמיד מחליף ראשון.
מה אתה מוצי את ויניסיוס?? במשחק כזה? שבארסה הולכת לשבת עלינו וחייבת לעלות קדימה? אתה לא רואה שאמבפה בדיכאון אחרי הפנדל? אתה רוצה שלא יהיה להם ממה לפחד בכלל?
אוקיי ונגיד שהוצאת את ויני, תהיה גבר, תהיה מאמן ששחקנים יעריכו ויתנו את הדם בשבילו תן לו חיבוק! תפוס אותו תרגיע אותו פיזית! זה היה חוסך את הכל. במקום זה אלונסו עומד שם כמו איזה צמון סטייל טן האח. לא אהבתי בכלל ככה לא מנהלים יחסי אנוש בקבוצה.
ועוד על מי הוא החליף אותו על רודריגו שנמצא בכלל ביקום אחר.
זה יכל להיגמר עם טעם הרבה יותר טוב אבל אני עדיין מבסוט עלינו ועל המכות בסוף . לייק.
תראה אני לא חושב שוויניסיוס היה בפוזיציה שאפשר היה להרגיע אותו, מאמן לא אמור להיות חבר שלך. צ’אבי אלונסו עדיין לא ז’וזה מוריניו אבל הוא גם לא ז’ולן לופטגי או בעל מעמד נמוך כמו רפא בניטס.
אני חולק עלייך לגבי ברהים דיאס. הוא שחקן שתמיד מוסר ורואה את כל המשחק, לא פיזי מי יודע מה אבל כן סוס עבודה. יש מחשבה הגיונית בכך שהוא נכנס. הוא גם מוסר בזמן. רוצה לומר: שחקן לא רע עלה מהספסל ושחקן אולי טוב יותר בנקודת הזמן הזו שהציג מחצית שנייה גרועה - יצא.
רודריגו כל התקפה היה ליד הרחבה שלנו ועשה המון הגנה. נכון שהתקפית הוא לא תרם. אבל זה לא שוויניסיוס יצא במחצית. אם מישהו אומר שהיה לו משחק טוב אז הוא מסתנוור מדריבלים ללא תכלית. היו לו שני מצבים מתוך הרחבה והוא לא עשה עם זה כלום. תשוו את היכולת שלו ליכולת של כל שחקן טופ אחר. להשוות לרודריגו זה לא נכון. ואגב, הוא הוחלף בדקה ה-70-72, הוא לא קיבל פירורים. כמה רציתי שהוא יהיה טוב ויהיה הגיבור אבל לא.
קרראס עמד היטב מול ימאל. הוא עשה לו את מה שטוני קרוס היה עושה מול מסי - נותן לו מטר ולא מנסה לחטוף לו. שחקנים טובים מכירים במגבלות שלהם יודעים למצוא פתרונות אחרים.
זה מוביל אותי לויניסיוס. אני חושב שלא היה צריך להחליף אותו אבל מהרגע שזה קורה אתה לא יכול להגיב כך, בטח לא במשחק כזה. לשחק בריאן מדריד זה לא רק עניין של כישרון ואיכות מקצועית אלא גם של קלאס ובעיקר בגרות אנושית. הברזילאי לא שם לצערי. אני תוהה אם המקרה שלו בר תיקון.
Xabi Alonso: “Vini’s reacting after being subbed out? Vini had a wonderful game tonight, and that’s what’s really important. Whatever happened after that, we can talk about it in private, it’s not very important.”
אם אתה מנהל 30 עובדים, אחד העובדים באופן פומבי זלזל בך, הפגין זלזול בהחלטות שלך מול אנשי החברה ומול לקוחות החברה, האם המשפט שאלונסו אמר היה מקובל עלייך כהורדה של הלהבות?
ג’וד פאקינג בלינגהאם. כמה היה חסר. העוצמות, הווינריות. האופי. כיף שחזר!
קיליאן ממשיך בשלו - אין מה להוסיף
מיליטאו - מאז שחזר מהפציעה הוא פשוט אדיר, היום המשיך במגמה במבחן גדול. שאפו! חבל שלא הלך עד הסוף בהזדמנות לגול.
פדה - המשחק הטוב ביותר שלו העונה, פשוט הרבה יותר טוב כמגן.
ויני היה במשחק טוב יחסית, טעות להוציא אותו ואני אסביר. שחקן טופ 3 בהיררכיה במועדון, אגו בשמיים. והמוציא לפועל המשני שלך. למה להוציא אותו במעמד קלאסיקו? - ככה מפסידים שחקן. אני לא מצודד בהתנהגות שלו אבל זה היה צפוי, ומרגע זה משהו השתנה מנטלית בקבוצה והרגישו את זה על הדשא.
חייב להנחית את ההתלהבות מגולר. היה בסדר. טעות חמורה שעלתה בגול - כמו שאמרתי לפני כן, הוא לא עשוי מהחומר הנדרש. לא פעם ראשונה שהוא מפשל במשחק גדול. אני אישית לא שקט איתו במשחקים חשובים, מצד שני אין משהו יותר טוב כרגע… כמובן שמול חטאפה/ מאיורקה הוא עושה את העבודה כשלא באמת מסתערים עליו…
קררס משחק סולידי ומטה, לא מובן ההתלהבות מהביצועים היום. ימאל ביום שגם סאן מנחם סוגר אותו, ואיבד כדור בכל הזדמנות. בואו ננסה להיות יותר אובייקטיבים…
קמאבינגה - כנראה מה שניצח את המשחק טקטית, אבל משהו אצלו לא מתיישב לי, פעם ב.. הוא יכול להביא יציאה בפעולה הגנתית מרשימה או הברקה של דריבל, אבל רוב הפעמים מוביל כדור בצורה חסרת טכניקה מעצבנת וקבלת החלטות גרועה.
א. כן, היה לנו חוסר מזל. אתלטיקו שברו אותנו עם פנדל זבל וכדור חופשי לחיבורים. היום היינו צריכים קמצוץ מזל בשביל לעלות ל2-0 או 3-1 שהיה גומר את המשחק מוקדם. בסוף הלכנו אחורה ונתנו לכם כבוד בצדק. יש לנו בעיה מנטאלית מולכם והרצף הרע מהשנה שעברה הגביר את זה. למה אתה מצפה מעבר? מה היה מרשים אותך?
ב. מה זה משנה? תמיד הצד המפסיד חושב שההפסד הוא בגלל חולשתו וכי x y z לא עבד היום. בסוף, מהקישור ומטה הייתם בהרכב מלא וחזק. הקישור שלהם מעולה, והצלחנו להפעיל עליו לחץ יפה ולחטוף המון כדורים.
הוא לא חוגג. הוא מחנך את הילד. ממתי עונים לקפטן שלך?! זוכר איך פויול העצום עצר את הריקוד המגוחך של אלבס ואלקנטרה? זה בדיוק מה שעשה קרבחאל.
בדיוק כמו בפעם ההיא שמלדיני צעק על גטוסו וקייליני. או צ’אבי אלונסו שהשתיק את מסי שמדבר יותר מדי ומסי לא ענה. או מודריץ’ בקלאסיקו האחרון שזרק כדור על טומטום שלא העז לענות לו.
לשחקנים כאלה לא עונים, מקבלים את חינוך וממשיכים הלאה בשקט.
אתה נראה לי מבולבל. דני קבראחל הוא לא הקפטן של לאמין ימאל, הוא לא דמות מחנכת עבורו והוא לא דמות מחנכת נקודה בעיניי. הוא שחקן של היריבה שהתגרה בו בסיום, שלאמין ימאל מסיים משחק שהוא פצוע.
פויול לא היה מתנהג ככה בחיים ככה. בטח לא לשחקני יריבה. בטח לא אחרי השריקה. קבראחל זה לא פויול לא כספורטאי ובטח לא כמנהיג.
אני לא יודע על מה אתה מדבר עם מסי ואלונסו. מסי לא ספר אף אחד משחקני ריאל מדריד.