שינצח משחקים במקום אחר
וואו, איזו החלטה אכזרית כמעט בוודאות נועל פה את ההתמודדות.
אי אפשר לוותר על האדום במקרה הזה? זה לא באמת כמו המקרים הרגילים של הצלת גול עם היד. אני אפילו לא בטוח שהכדור הלך למסגרת.
ויני מכפר על הפעם הקודמת וסוגר אירוע.
פעולה ענקית.
בשביל מה הקטע הזה עם הקהל? למה לעצבן?
גם ככה הוא צהוב אחד מלהחמיץ את המשחק הבא.
והנה הוא מחמיץ מצב של 100% גול…
אההההה!! מה קורה במשחק הזה!?
אני כבר לא בגיל בשביל זה.
לפי החוקה אדום ישיר ברור, אין יותר אדום מזה
נו באמת, נו באמת! ההחמצות האלו כל כך מתסכלות
ויניסיוס צריך חמישה מצבים של מאה אחוז כדי לתת גול, לא יאומן. אני לא רוצה שזה יהיה השחקן “הבכיר” והמוביל שלי בקבוצה. לא מגיעות לו שום מחמאות ולא רק בגלל “החוב” משבוע שעבר.
יש לנו גם יותר מדי שחקנים לא מועילים על המגרש כך שזה עדיין לא גמור למרות היתרון המצטבר והאדום של ברנרדו סילבה וכמה שהם פרוצים. עם קיליאן אמבפה על רגל אחת זה היה כבר 1:3 (כי הגיע להם גול).
פראן גארסיה לא הגנה ולא התקפה (כבר עשית תנועה לעומק ויש לך את המהירות - תבעט!), טיאגו פיטראץ’ באופן לא מפתיע פחות טוב מהמשחק הראשון, לוחץ גבוה כשלא חייבים). גם ארדה גולר לא ניצח שום מאבק עד עכשיו. עם אדוארדו קמאבינגה ואלבארו קארראס על המגרש אני אהיה יותר רגוע.
זה יגיע בסוף. אין לי שום ציפיות מויני, כל השאר בונוס.
צריך לפרק אותם ולשלוח את פפ לקטאר לירט כטבמ’’ים.
ויני יכל להיות עם שלושער כבר עכשיו אם היה יודע לבעוט למסגרת, מדהים שהוא הגיע לאן שהגיע בקריירה עם סיומת כזאת חלשה. גולר בינתיים משחק לא רע. רק לא לספוג עד המחצית.
ארדה יכל להיות כבר עם 2 בישולים עם קצת יותר ריכוז של ויני ובראהים.
תיאגו לא לרמות האלה עם כל הכבוד
כמה וכמה איבודים
גולר הכי טוב על הדשא, העמדה בצד עושה לו חסד ממש.
בנוגע לטיאגו, ברמה האישית כן הוא מתקשה מול קבוצה טופ 5 עולמי. ממש הפתעה. ברמה הטקטית הוא בכל מקום, הגנה והתקפה. כשיהיה לנו את פדרי או רודרי במקומו אני אסכים שמקומו בספסל, כרגע שישחק והרבה.
השחקנים מאוד מאוד מפוזרים, המון איבודי כדור לא מחויבים. נכשלים בפעולות בסיסיות ופשוטות. חבל שויני לא שם את השני, זה היה שובר את סיטי לגמריי.
זה מעצבן שאנחנו משחקים נגד עשרה שחקנים ועדיין אני כביכול שמח שירדנו ב-1:1 במחצית הזו. המון פאשלות בגול שחטפנו. אנחנו כמובן לא צריכים לתקוף בחמת זעם אבל משחקים עדיין ממש זהיר ומנסים להרוג את השעון כל הזמן ומתים כבר ללכת הביתה ואני מאוד לא אוהב את זה. יותר מדי שחקנים על המגרש שהכדור אצלהם ברגל או באיזור שלהם ברגליים של מנצ’סטר סיטי ואתה לא יכול להיות רגוע. בהחלט איבודי כדור לא מחויבים מהמציאות. פראן גארסיה שוב, טיאגו פיטראץ’, לא לגמרי שלם עם ארדה גולר למרות שהשתפר, וטרנט כשבאים מולו אחד על אחד יפסיד ב-70% מהמקרים.
טיאגו פיטראץ’ לא פיזי מספיק למשחק כזה, אדוארדו קמאבינגה צריך להיות על המגרש. לא חסרות הזדמנויות אחרות לתת לו דקות. אחרי הדרבי.
ברהים דיאס עם מהלך ענק כמו עונת הדאבל וסיומת של העונה הנוכחית שלו, חבל, כמה גול היה עוזר לו ולקבוצה. בעט חזק אבל למרכז במקום לגלגל לרשת. אבל הוא ביחס לוויניסיוס לוחץ בלי סוף והוא גם פיזי יותר מגולר ופיטראץ’ ביחד.
אנחנו משחקים לידיים של סיטי, אנחנו יוצאים עם יותר מדי שחקנים קדימה ומשאירים יותר מדי שטחים פתוחים, אנחנו צריכים להחזיק בכדור ולהרגיע את המשחק, לנסות לצאת למתפרצות וללא יותר מדי סיכון.
ויניסיוס היה צריך לסיים עם 3 שערים עד הדקה ה 20, זה החמצות ששום שחקן טופ לא אמור להחמיץ, שימשיך לבכות.
האוסן בסדרה של משחקים טובים, ביקרנו אותו הרבה, אבל הוא כן משתפר, אנחנו צריכים אותו להמשך העונה ולהמשך המאבקים.
פראן גרסיה עושה לי סיוטים, שיחזור כבר קרראס.
במקום 3-0 קליל זה 1-1
עכשיו עוד שער מקרי בתחילת המחצית וניכנס סתם לפאניקה מול 10 שחקנים
אני מרוצה. סיטי בעשרה שחקנים, זה לא אומר שצריך לשנות את התכנית- אין לנו סגל לשלוט בקצב אפילו אם סיטי תרד ל7 שחקנים.
אנחנו מנצלים מעולה את הנאיביות שלהם ומבודדים את ויניסיוס ב1 על 1 כמעט בכל מהלך, מכאן זה עניין של זמן עד שייצא מזה משהו. אם זה אמבפה היינו כובשים כבר 3 שערים.
כשיש לו שטח וזמן לכוון הוא טופ עולמי, אבל לא כולם יתנו לו שטחים והמון זמן עם הכדור כמו שסיטי היום נותנת, אבל הבעיה העיקרית איתו זה שארבלואה ראה שיש חור בצד שמאל שלו שהוא לא עוזר מספיק לפראן ומקבלים משם התקפות מסוכנות אז העביר את פדה שמאלה וארדה עבר ימינה, מה קרה ? קיבלנו גול מימין ![]()