נכון מחמיצן, אבל ויניסיוס היה אחראי לפנדל אותו כבש+הרחקה. הוא את שלו עשה. ברהים וגולר צריכים לעשות את העבודה ולגרום לפפ לעלות על משט לעזה ממנו לא יחזור.
מחצית משונה
הפנדל והאדום ערבב את הקלפים, עם קבוצה רגילה היית מצפה לשבת להם על השער 70 דקות רצוף, בכל זאת סיטי חלשה עומדת מולנו, אבל הסגל וכיוצא מזה גם המערך לא מוכן לתפנית כזו בעלילה.
אני כתבתי לפני המשחק שחייבים להיות חדים בהתקפה וויני החמיץ את המצב הנוח שהיה לו. לא יודעים להרוג משחקים.
אז המשחק טיפה מבולגן וגם חטפנו גול מסורבל…
טיאגו לא במשחק טוב צריך להגיד, יש מצב שמשחק חוץ באתיחאד זה עדיין גדול עליו וזה בסדר.
גולר במשחק מצויין מבחינתו.
פדה חייב לתגבר את טרנט
אדוארדו קמאבינגה תפור לשחק את הבייביסיטר בשמאל. סוחט עבירות, מחלץ ויכול גם לצאת קדימה בהשתחררות.
המשחק כמובן שבסדר יחסית אבל גם להם היו מצבים ושער אחד שלהם ונהיה בפאניקה אדירה. תוצאה רעה מאוד וגם דקות הסיום של המחצית.
ויניסיוס לא “במוד הבקעה” היום. הוא יכול לייצר משהו אבל גם הרצף של פדה ייגמר מתישהו. חסר קיליאן וגם ג’וד.
פדה יש אחד וקשה לשמור קבוצה כמו סיטי על ה0. בשבוע שעבר הם לא כבשו, זה אומר שגולר היה מושלם?
בכל מקרה, גולר משחק כדי להיות שובר שוויון במסירות- כל השאר זה בונוס. העמדה בשמאל מקלה עליו קצת בהגנה, מאפשרת לבודד אותו בתדירות גבוהה יותר ונראה שיותר נוח לו למסור משם. סה״כ במסגרת הסגל- הברקה.
אם קמבאינגה היה משחק שם לא היינו עוברים את החצי, גולר בכל זאת כן ״שחקן התקפה״ במהותו ויודע לבשל ולבעוט.
הבעיה שיש לנו רק פדה אחד, ואפשר לשים אותו או בימין או בשמאל.
ויני את שלו עשה. חוזאנוב הזה דבוק אליו ולויני הנוכחי אין שום יתרון עליו. בכל זאת ויני עשה את שלו. אני בכל זאת חושב שחרמנואל פוסיטיטיז מהנוער חייב לעלות, כישרון עצום.
לא, שבוע שעבר הם תקפו בעיקר בצד של דוקו בשמאל ופדה סגר מצויין, היום כבר ראית מההתחלה שהם תוקפים בעיקר בימין בצד של גולר, צ’רקי נכנס ברנרדו משך ימינה ואירגן שם התקפות וכל ההתקפות המסוכנות הגיעו משם לכן ארבלואה בדקה ה 35 בערך החליף צדדים בין גולר לפדה, מפה אנחנו היינו חשופים בימין וקיבלנו גול.
הפספוס של פדה בתחילת המשחק מתאים יותר לויניסיוס, זו לא ביקורת על הקפטן - סתם משהו שחשבתי עליו אחריי שפדה שחרר את הבעיטה.
נכון שטיאגו פרווה, אבל זו סיטי באיתיחאד שתוקפת בגישה של הכל או כלום. לא אומר שהוא כוכב גדול, אבל זה לא המשחק לשפוט.
שם מעניין יש לו, זה מרסלו החדש ?
אני לא מבין, הוא אמור לעשות מהלך טוב במשחק וזהו? בשביל זה אני חייב לסבול את כל החרא שלו?
ויני היה אמור לסיים את המפגש הזה בשבוע שעבר, החריב את זה, וגם במשחק הזה הוא החריב כמה מצבים לגול, האיש הזה לא יכול להוביל את הקבוצה.
ההגנה של סיטי מסננת, גם כשהם מנסים לשחק בבלוק נמוך אנחנו עדיין מגיעים למצבים ובקלות, אנחנו נכבוש עוד שער, אני מקווה רק שנעשה את זה לפני שנספוג…
פיטארץ’ החדש
לונין עולה להתחמם, אומרים שטיבו נפצע
טיז בערבית זה תחת, השילוב של השם שלו באנגלית וערבית מדהים😂
אתה מדבר על צ׳רקי וברנרדו כאילו אלו סמואל צ׳וקאווזה וסמו קסטייאחו. יש מעט מאוד שחקנים שמסוגלים לעצור מישהו מהם.
אתה משחק מול מנצ׳סטר סיטי, אי אפשר לסגור אותם הרמטית. גולר עשה את התפקיד שלו, שזה ליצור 2-3 מצבים ועל הדרך עשה עבודה לא רעה בעזרה בהגנה. זה שסופגים מהצד שלו לא אשמתו, וגם אני די בטוח שטיאגו עזר באגף במהלך הזה.
קמא צריך להכנס במקום פראן.
יותר חשוב לי להעיף את פפ, אחרי האמירות שלו נגד ישראל, מאשר שריאל תעבור שלב. אולי עם תוצאה גבוהה אפילו נגרום לזה שהוא יפוטר.
באמת נראה שלונין נכנס למחצית, יש דיווחים מה קרה לטיבו?
אי אפשר פשוט לעבור אותם בנחת? זה חייב להיות מלווה בדרמות, פציעות, מתח, החמצות ודפיקות לב מיותרות?!
מספר ההזדמנויות שהיו לויניסיוס לגמור את זה הוא לא נורמלי
הוא משחק לידיים שלו. לא יפתיע אותי אם אין לו מושג מי זה, אבל חוסאנוב זה אולי הבלם היחיד בעולם שמהיר מויניסיוס. אם ויני לא היה מטומטם הוא היה מנסה לעבור אותו בדריבל, כמו במהלך של הפנדל.
מעולם לא היה לנו שוער שני כלכך משמעותי כמו לונין
מהנכסים החשובים שיש בסגל
ההופעה הזו של ויניסיוס מתחילה להיראות כמו אחת הגרועות של שחקן התקפה אי פעם. זה לא יאמן, שמו אותו מול שוער כבר 5 פעמים והוא לא הגיע למסגרת.