הטעות היחידה של השופט - צהוב לראפיניה במקום אדום. לפחות לך ל-VAR, ותבדקו את זה כמו שצריך. זה נראה רע.
הגול אסור היה שיפסל, וטוב שאושר. אחרת, כל שחקן הגנה שינגח בכדור יפול, ויעצור התקפה ליריבה.
הטעות היחידה של השופט - צהוב לראפיניה במקום אדום. לפחות לך ל-VAR, ותבדקו את זה כמו שצריך. זה נראה רע.
הגול אסור היה שיפסל, וטוב שאושר. אחרת, כל שחקן הגנה שינגח בכדור יפול, ויעצור התקפה ליריבה.
מה זה קשור?
כל פגיעת ראש מחייבת הפסקה מיידית של המשחק, לא משנה אפילו אם הכדור על קו השער.
היה צריך לפסול את הגול. האדומים מוצדקים. אבל אראוחו גם היה צריך לקבל צהוב.
נגיחה בכדור ≠ פגיעת ראש. תפסיקו כבר עם הטירוף הזה. אם מישהו יקשיב לכם, זה יחריב את המשחק.
אם נגיחות זה מסוכן - שיאסרו על נגיחות.
אבל אי אפשר שכל פעם ששחקן הגנה ירגיש בסכנה הוא ינגח בכדור ויפול לדשא.
לאמין מעצבן אותי. חלק מהקסם שלו היה הבגרות והעובדה שנדיר שהוא הולך ראש בקיר. כל המשחק הזה הוא ראש בקיר. עלה לו קצת. צריך לאפס אותו.
המשחק גמור, תן לו להנות
בול. איבוד הכדור שלו ליד הרחבה שלנו, שהוביל להזדמנות מעולה של מאיורקה, היווה עילה מספקת לכיפכוף מצד פליק. ואם לא זה - אז הדריבלים המיותרים ברחבת היריב כששחקנים אחרים פנויים.
רק שזה התחיל לפני שהמשחק נגמר.
אני לא שמתי לב. מסר הרבה לפני האדום הראשון, לא ניסה ראש בקיר.
אפילו שהוא אנוכי עכשיו, כיף לראות את הדריבל שלו
נכנס לו קצת הג’וק של לתת יותר גולים לראש, אבל אני לא חושב שזה נוראי. זה ישתפר עם הגיל, הוא רק בן 18 עדיין.
אין בעיה, וזה בסדר גמור. אבל חלק מהקטע של גיל 18 זה שמכפכפים אותך על שטויות שאתה עושה, ולא שסולחים לך על הכל.
יש אבל הבדל בין לתמוך בכפכוף שצריך לקרות לכל שחקן, לבין להתעצבן לשווא משחקן שמפרק כל יריבה שאתה פוגש בזמן שהוא לא מנצל את המקסימום שלו.
למה זה להתעצבן לשווא?
אני תומך בכפכוף לכל שחקן שעושה שטויות, בטח אם הן נובעות מאוגאיסטיות ושתן בראש.
כי הוא מפרק כל יריבה שבאה אליו.
תהנה מזה.
הוא לא עושה דריבלים בשביל השואו כמו ניימאר, הוא עושה את זה כדי להקריס את היריבה(בהצלחה).
הוא לא מקבל החלטות מאגו, זה מתוך רצון להשתפר ולהבקיע יותר.
מה הקשר? אז אסור להתעצבן/להעביר ביקורת עליו כשהוא בפירוש טועה?
לאמין לא צריך להיות חסין מביקורות, לא משנה כמה יריבות הוא יפרק. בדיוק כמו שגדולים ממנו לא היו חסינים.
הוא לא חסין מביקורת, אבל במשחק כזה הביקורת צריכה להיות משנית במקרה הטוב.
אם ככה הוא יהיה עד סוף הקריירה הוא עדיין יהפוך לאגדת כדורגל, אבל משום מה מתרכזים בפעולות הפחות הטובות שלו. זה לא טיפה מוגזם?
לא.
מצידי שיוגדר עוד כמה שנים כשחקן הכי גדול בהיסטוריה של הגלקסיה. אם הוא מדרבל לשווא כמו מטומטם ליד הרחבה שלנו, מאבד, וגורם למצב של היריבה - אעביר עליו ביקורת. בדיוק כמו שאעביר על שחקן אחר שיעשה את זה (בטח אם זה חוזר על עצמו), ובדיוק כמו שאחמיא לו עד השמים בפעולה הפוכה.
גם מול 9 שחקנים דיונג פרווה.
השאלה היא לא פעולה כזו או אחרת, אלא בסה’'כ וההשפעה על התוצאה במשחק.
התפקיד שלו זה לעשות את הדברים האלה. לפעמים הוא מחליט לא נכון, לפעמים הוא מבצע לא מספיק טוב.
השאלה היא אם ההשפעה שלו יותר חיובית משלילית.
נכון לעכשיו, לדעתי, ההשפעה שלו פי כמה וכמה חיובית.
אז הקריטריונים שלך להעברת ביקורת או למתן מחמאה לשחקן שונים משלי. ידענו את זה.
חבל שפליק מתעקש על ראשפורד באמצע.
חסר לנו מאוד איום באגף הנגדי.
עריכה: ביקשתי קיבלתי. אחלה מהלך של ראשפורד וטורנטס. עכשיו רק צריך חלוץ חח.