מחזור שמיני: 1:3 על ויאריאל בברנבאו| כבשו: ויניסיוס-2, אמבפה

כל העונה שיחקנו רק משחק אחד עם 3 בלמים, וזה היה במשחק עם הרכב טלאים, לא עברנו היום לשחק עם 3 בלמים וגם לא נעבור.

המחליק בע’'מ, לא יאכזב אף פעם.

פדה הציל את המחליק שהחליק

כן? ארדה גולר במשחק טוב היום? באמת? (הטון הוא תמיהה)
אני לא רואה מהקבוצה יותר מדי, מאף אחד.
ויאריאל מגיעה למצבים יותר מסוכנים מאיתנו.

הרעיון ה “מקורי” של אלונסו היה איזה הרכב עם טשואמני בעמדה “היברידית” , כשהוא שחקן חופשי שמשחק לפעמים בלם ולפעמים קשר אחורי ונע בין העמדות תוך כדי המשחק.
זה לא החזיק יותר מדי זמן ואחרי מונדיאל הקבוצות צ’אבי ויתר על זה.
מסכים שמאז זה לא באמת קרה בצורה מסודרת.

יש לי תחושה שכשרודיגר יחזור ההגנה תתייצב. מעבר לזה שהוא הבלם הכי טוב שלנו הוא גם “בעל הבית” והניסיון והמנהיגות שלו חסרים שם.

אנטוניו רודיגר עם מעט מאוד כדורגל מאז אפריל, יחזור לקראת 2026. איבד כנראה מהמהירות שלו והעוצמות היו היתרון האדיר שלו על פני השאר. הוא ידוע גם כשחקן מעט פזיז שמאבד ריכוז. אני לא כלכך משוכנע שהוא זה שייצב את ההגנה. זה נראה יותר כמו חודשים אחרונים במועדון וכשחקן משלים.

ואכן אנחנו לא מספיק טובים. מחכה כל השבוע למשחק וממש לא נהנה. עובדים אבל אפורים

אני לא שלם עם הוצאת סבאיוס ויסלח לי צרפתי. אלונסו נותן הרבה אשראי לפרנקו. וואלאק ג’וד מהקו השני התגעגענו.

למה לעזאזל אנחנו ממשיכים עם החרא הזה של הרוטציות בפנדלים, אחרי שכבר חשבתי שנגמלנו מהן?

נ.ב. לא הגיע כאן פנדל, בחיים.
מצד שני, זה “מתקזז” עם האדום שהיה צריך להישלף מזמן כנגד המגן של ויאריאל. העיקר ששומרים על עקביות של רמה נמוכה של שיפוט.

בצדק.
הוא היחיד שרץ לוחץ וחוטף בשלישייה ההתקפית שלנו.
בעצם היחיד שעושה מה שאלונסו באמת רוצה.
לרוב, זה מה שמביא לאשראי מהמאמן

היה פנדל. רך אחושילינג אבל פנדל.
מיקום מזעזע של קמאבינגה בגול. עמד כמו עציץ בשטח לא רלוונטי.
הרחקה מגוחכת. שיפוט גרוע ברמה כזאת שהוא שרירותי לחלוטין. פשוט לקוות שהטעות תהיה לטובתך.

אני מאוהב בג’וד

קמאבינגה וג’וד נכנסו מעולה למשחק, ההצטרפות של האנגלי מקו שני וגם חילוץ כדור בגול, כמה הוא רעב לשחק. הגליץ’ של קמאבינגה כשעצר את המתפרצת.

אבל איזה גבר ברהים, אמנם כבש במשחק הקודם אבל עדיין הוא היה יכול לנסות לבדו ולהיכנס לרצף, והוא מעדיף לפרגן. בישול של חבר.

בכל מקרה לא חוכמה נגד עשרה שחקנים וכאשר ויאריאל מנסה לתקוף עם הרבה שחקנים ויש המון-המון-המון שטחים בשבילנו להשתוחחל. יש כמה דקות, לחפש את השער הרביעי ואמן שזה יהיה רודריגו.

לא אהבתי בכלל את ההרחקה אגב, אני בחיים לא חושב שזה שווה כרטיס צהוב. הוא ליטף את ויניסיוס בקושי. הטעות של מרסליניו היא שהוא לקח סיכון ולא הוציא את מוריניו כי ברור שהמצ’אפ לא כוחות. ויניסיוס עשה משהו מגעיל. היכולךת שלו? אני אשים בצד את לבאנטה כנראה, זה ויני הכי טוב מאז הבלון ד’אור. רק הסיומת קצת פח

ויני עם משחק מצויין, אבל זה מגעיל לזרוק את עצמך ככה כאילו קיבלת פצצה לפרצוף כשרק ליטפו אותך בכתף.

עוד הפעם ההצטדקויות האלה שלכם. עושים את זה מולנו כל משחק, אין סיבה שגם השחקנים שלנו לא יעשו את זה.

ואר לא אמור להתערב בדיוק בפנדלים כאלה?

• בינתיים בשקט-בשקט, ובלי ששמנו לב - 90 דקות שאנחנו משחקים לחץ על כל המגרש ובאינטנסיביות גבוהה. זה לוקח זמן, אבל בסוף השחקנים ילמדו לצאת מהקייטנה שהתרגלו לה אצל סבא קרלו אל הדרישות המצופות מהן אצל מאמן מודרני נורמלי.
  • נראה שוויניסיוס סוף-סוף נכנס לקצב, ובטיימינג מושלם מבחינתנו. זה, לצד הניצוצות שמסטה התחיל להראות גם-כן, כמו גם החזרה הטובה בסה"כ של ג’וד ושל קמאבינגה - בהחלט מבשר טובות.
  • לא יעזור כלום. כמה שוויני היה במשחק מצויין והוא ללא ספק איש המשחק שלנו - אני מעדיף כל יום את הכדורגל שהמהלך של אמבפה ובראהים מסמן מאשר את החפירות שלו באגף לאורך כל 75 הדקות שלפני כן.
  • האוסן מוכשר ועם נגיעה נדירה לשחקן הגנה, אבל הוא איטי, מאוד אפילו. אם הוא רוצה שיהיה לו מה למכור ברמות הגבוהות לאורך זמן, הוא יהיה חייב ללמוד להתמקם הרבה יותר טוב ממה שהוא עושה כיום, כדי לחפות על זה.

יש ניצוצות של כדורגל טוב אבל זה עדיין לא זה, צריך עוד טיפה זמן שהכל יתחבר סופית, אבל עם סגל כזה ומאמן כזה זה יבוא.
פדה כמגן ימני זה כמה רמות מעל קרבחאל של היום.

אפשר לומר שויני חזר עוד שזה עוד מוקדם מדיי? השלב הבא זה משחק טוב גם של ויני וגם של אמבפה למרות שבשלב הזה אני כבר משוכנע שאין בעיות אגו ביניהם.

יאללה שג’וד כבר יחזור סופית. איזה כיף לראות אותו משחק כדורגל, הוא פשוט בליגה משלו.

אני לא בטוח שיש קשר בין שני הדברים. השער של אמבפה הגיע אחרי תיקול מאוד גבוה של ג’וד ותפסה את ההגנה של ויאריאל לא מוכנה, כשגם ככה הם היו בפיגור ובעשרה שחקנים. החפירות של ויני הגיעו עוד במצב של 0-0 וכשויאריאל התגוננה בצורה טובה ולא היו לנו פתרונות. אמבפה בדקות האלה ירד עד למרכז הקישור כדי לראות את הכדור.

ובנוסף, משחק שעבר היה שיתוף פעולה עוד יותר יפה בין ויני לצב שאמבפה בסוף בעט החוצה בשלומיאליות לא אופיינית.

אם אלונסו יצליח להמשיך לבודד את ויניסיוס כפי שהיה היום, הקבוצה תהיה חזקה ומגוונת מאוד. גם בלי 9, ברגע שיש קו ימין פעיל ואמבפה (וג’וד, גולר באמצע) היריבה לא יכולה להעמיס 3-4 שחקנים על קו שמאל ולשתק את ויניסיוס, ובמידה ותחליט לעשות כך- השחקנים הטכנים יותר יהיו פנויים למהלכי “קסם”.

בליגנהאם וקמאבינגה נכנסו בצורה אדירה; אידיאלית, ג’וד צריך לשחק בדיוק בשטחים האלה, להוביל כדור לרחבה כשהוא איתו ולסיים בלעדיו.

לדעתי הוא עדיין היה גרוע ורשלן ברוב הפעולות שלו, הוא תמיד היה שחקן שמאבד הרבה כדורים אבל לא ברמה הזו- עם כל הכבוד לגול בפוקס, פנדל גרוע שסחט בטעות וסחיטת הכרטיס האדום.

אם זה המקסימום שייתן עוד סוף הקריירה אני אחיה עם זה, אבל זה לא השחקן של 22-23.

• אחלה משחק, וויני עם משחק סבבה ובכללי בסדר גמור מתחילת העונה (עוד לא מה שהיה, ומי יודע אם יהיה, בינתיים בכל אופן לא רע)
  • המיקום של ג’וד בגול שלהם עשה לי פלאשבקים לעונה שעברה
  • אמבפה הרבה הרבה יותר חד מעונה שעברה, מת לראות שת"פ שלו עם ארדה/ויני מול בארסה
  • מסטה במקרה הכי טוב (ומסופקני אם) יהיה בוקאיו סאקה, אישית לא רואה פוטנציאל לדריבל מסחרר והוא נכה ברגל ימין