קמאבינגה נזק מהלך. בלתי אפשרי להחזיק קישור עם שחקן כזה ברמות האלה.
ריאל כובשת שער מוקדם, משום מה מחליטה שהיא שבעה והולכת אחורה, וחוטפת שער שיוויון?
עוד מאותו הדבר. אפשר היה רק לחלום על שער מהיר כזה, לא חשבנו על זה - אבל כמובן בעיטה ולא לשער אלא בדלי. אני לא מבין ממה הם שבעים כל כך ולמה לא לחפש את השער השני. לא להתאבד על זה כמובן אבל לנסות.
איזה מפתיע - אתלטיקו מדריד היא אינה מנצ’סטר סיטי. לא נטוס קדימה למתפרצת ונגיע ליתרון מספרי של חלוצים מול שחקני הגנה. יש יריבה שתעשה עבירות ותאט את הקצב. איזה קטע, הפתעת המילניום.
הובלנו נגד אוססונה בקלות, הובלנו נגד בטיס בקלות, הובלנו נגד אתלטיקו מדריד בקלות והורדנו רגל מהגז, ממש בצורה ניכרת, מישהו לחץ על השאלטר. ברור שקשה נגד אתלטיקו להגיע למצבים והיא קבוצה פיזית, ואי אפשר ללחוץ כל הזמן אבל לא עשינו כלום מהדקה ה-20 בערך, חבל. זה מוגזם, זה מטומטם, זה לא מקדם אותנו לשום מקום. אם היינו מסכנים את השער או מתקרבים ואז חוליאן אלבארס דופק גול לקורה-פנימה כמו גלאקטיקו אמיתי אז ניחא. הקבוצה הזו היא בלוף.
החלק ההתקפי הוא בלוף. רודריגו עם שער של ציון 9, קיליאן אמבפה ציון 3. איך אמבפה מרשה לעצמו להיות כל כך מנותק מהאירוע? ויניסיוס ג’וניור מעיק כי הוא מכדרר בכוח וכשבאים אליו שניים הוא יכול למסור את הכדור מהר ולנסות לרווח. ברהים דיאס לא נגע בכדור המון זמן. אף אחד מהחלוצים לא באמת לוחץ.
פדה ואלוורדה מדהים עם שתי פעולות של גול בשני צידי המגרש, הסגירה האלכסונית מדהימה, גם הפס כל כך חכם… הוא כמו שלושה שחקנים.
וזה “מתאזן” ומתקזז עם צמד הצרפתים באמצע. לא באמת חוטפים כדורים, לא חכמים, לא תורמים גם בחלק הקדמי, הכל לאט ושקוף. כן לוקה מודריץ’ אבל בהמשך.
לדעתי אתלטיקו עשו יותר מסירות מאיתנו בכדור, באיזה דקה 37 הראו שהם מובילים בעשרה פסים. וזו בפירוש קבוצה שלא אוהבת את הכדור. מביך
מה זה השטויות האלה? אנחנו בסוף פאקינג מחצית ראשונה ואתלטיקו מניעה כדור בנוח?
אנחנו ממשיכים עם אותו קו כמו המשחק מול בטיס.
אמבפה ווניסיוס פשוט לא במשחק, קצת תנועה, קצת חילופי מקום, לא מבין את הקיבעון בהתקפה שלנו.
ויניסיוס חושך כבר תקופה מאוד ארוכה, זה מבאס. הנוכחות של אמבפה הייתה אמורה לשחרר את הפוקוס ממנו ולהקל עליו.
אם ככה פדה נראה עם קרע בשריר ומחוץ לעמדה… אני רק מקווה שזה לא יחמיר לו את הפציעה.
אני אוהב את הגישה היום. כולם רצים ועושים הגנה. רודריגו כשהוא בזון הוא פשוט מעולה. שוב יש לנו את אותה בעיה שהנעת הכדור שלנו לא מספיק טובה ושולחת אותנו לפלונטרים שהופכים למתפרצות במקום ליצור התקפות מסוכנות. פול גז בניוטרל.
מרגיש לי שהוא מנסה להוכיח לו שהוא בעל הבית. הרבה פעמים הוא לא מוסר לו או שמוסר רע כאילו בכוונה.
לפעמים יש הרגשה שכל שערי העונה, העשור, היובל והמאה נכבשים נגדנו.
אמבפה את ויני לא קיימים, לא עדיף רודריגו בשמאל וברהים בימין ?
רק לא מודריץ’ עכשיו.
לזכור שגם תיקו זה לא רע, לא להתאבד על הניצחון.
מה הצרפתים נותנים לך שאתה לא רוצה את מודריץ’? מה כבר היה צריך לעשות קמאבינגה בהגנה ומה הוא תרם בהתקפה? טשואמני מתחבא, כל הנגיעות שלו בכדור לא רלוונטיות. לא אומר מודריץ’ דקה 46 אבל כן בסביבות הדקה ה-60. הוא גם מוסר כדור בזמן ומנסה להעביר את הכדור מהר לחלוצים. תיקו במשחק בית זה רע מאוד. אתה תמיד מקבל גול נגד אתלטיקו בלי קשר לכלום.
שמע חנן ביחס לשמינית גמר ליגת האלופות ומשחק בית ושזה דרבי…לא יודע ממה אתה מרוצה, זה הרף הרגיל והנמוך והמגעיל שהקבוצה שלנו מציגה השנה שמשפיע עלייך - גם אני מדבר מבחינת הגישה. גם מה שאמור להיות מובן מאליו - אנחנו מחבקים. לא רואה כאן קבוצה סופר-נחושה. אמבפה רץ? ויניסיוס רץ? רודריגו סבבה בהחלט גם לוחץ.
לא מהכדורגל, מהגישה. הם לפחות לא זזים כמו פרימדונות, ומרוכזים בלשחק כדורגל במקום להיות מרוכזים בלהציק לשופט. מי היה מאמין.
רודריגו רץ מלא ספרינטים היום. בטח ישפוך מנוע ויוחלף דקה 60 במקום מודריץ’.
אתה ממש מגזים, היו בסדר גמור גם הגנתית וגם התקפית, אין התקפה כי ויני ואמבפה מאבדים כל כדור.
מודריץ’ אם יכנס נאבד לגמרי את המשחק.
שיהיה גבר ויעיף את אמבפה במחצית… איזו מחצית ביזיונית שלו, כלום כלום כלום. אנדריק בחמש דקות היה עושה יותר (והלוואי שיוציא אותי דביל אבל בכל מקרה מחצית ראשונה ביזיונית שלו).
ויני ואמבפה לא במשחק, וגם ברהים נעלם כשאנחנו מחזיקים בכדור
אין לנו שחקן יצירתי שיכול ליצור מצב, היחיד זה ברהים אבל הוא תקוע ברחבה ושם הוא לא מקבל כדורים ולא מועיל - הוא צריך (לקבל הוראה) לנוע יותר לאגף וליצור שם משהו עם ויני/רודריגו
אמבפה גם נעלם באמצע, הוא כן עושה תנועה אבל בלי סיכוי לקבל כדור, המחשבה יפה והתחילה טוב - לרווח את המשחק ואז אחד מהשלישיה יהיה פנוי כמו בגול של רודריגו, רק שבאתלטיקו קלטו ותיקנו ומאז אין שום פתרון - אז הייתי שמח שלא יהיו ראש בקיר וכן נראה חילופי מקומות בין ויני לאמבפה, כשלא עובד הרבה זמן זה יכול לעשות רק טוב.
ולא, לא להיזכר בדקה 80
אתה אף פעם לא מוציא את האיום הכי גדול שלך לשער, לא במשחק כזה.
אבל כן אפשר לבצע שינויים פנימיים.
אגב, פדה מדהים כמגן, אבל כמה שחסר לנו הבעיטות שלו היום
מחליף את קורטואה לפניי שאני מוציא את אמבפה במשחק מהסוג הזה.
דרך אגב קורטואה, יש לו מנדט בשער של חוליאן. מיקום מזעזע
צריך לקבל הרחקה ל4 משחקים על מה שעשה שם לחימנז.לא יפה ברהים. לא יפה.
ולחשוב שחשבתי (יחד עם לא מעט כאן) בתחילת העונה הקודמת שבראהים הוא שינמוך ביחס לאסנסיו שעזב.
אחד הכובעים היותר טעימים שאכלתי בחיים.
דקה 65 חברים תסגרו את הכדורגל
מנדי עם דריבל ובעיטה ברגל החלש. אני מת
עם קצת יותר ריכוז אמבפה היה יכול לגמור את ההתמודדות הזאת, מסירה פשוטה לשלישי והוא מוסר לא נכון, חבל מאוד
תמיד כשאמבפה וויניסיוס צריכים למסור אחד לשני, יכולת המסירה שלהם צונחת ב50% באופן פתאומי. הייתי יותר מופתע אם היה נותן לו כדור טוב.
גריזמן השחקן הכי אנדרייטד בכדורגל העולמי בשנים האחרונות לטעמי. מזל שלא הצליח בבארסה. איזה כלי מפחיד הוא.