1/8 גמר האלופות מול אתלטיקו: 2-1 קשה, הגומלין ברביעי הבא

צ’ומה המושמץ במשחק טוב מאוד היום, יחד עם פדה וברהים הטובים ביותר שלנו.

ברהים זה פשוט מדהים, גם נגד סיטי וגם היום, כמו גם בצ’מפיונס האחרון שהיו לו מניות מכריעות, ג’וד חוזר למשחק הבא אם קרלו עם ביצים אז ויני הוא זה שיוצא.

אם נסכם את המשחק, משחק מכוער עם שלושה שערים יפיפיים, שלושה שערים מדהימים.

יש רק שני שחקנים בעולם שיכולים לכבוש את השער של בראהים ושניהם משחקים באגף ימין (סאלח ומסי), שער ספקטקולרי ברמות הגבוהות ביותר.

במשחק הבא אני מעדיף קישור של קמא/טשואמני, ג׳וד כ8 וברהים

אחחח אחח ברהים דיאז
כמה אני אוהב אותך.

משחק העתק הדבק מה1-1 האחרון בליגה. רק שהיה לנו את המהלך הפסיכי של ברהים שרק מסי מסוגל לעשות.
אתלטיקו היא היצור הכי מאומן שיש בהגנה. אי אפשר להיכנס לרחבה כמובן, אז אתה אומר טוב תבעטו מרחוק, אבל גם שם אתה מכוסה איכשהו. כיף שסוףסוף שוברים איזשהו מחסום נגדם.

וכמה אני שונא את חוקי הכדורגל שהתגבשו בשנים האחרונות בכל הקשור לכרטיסים צהובים על התנהגות אנושית הכי טבעית שיש, כמו לקפוץ לקהל או להגיד משהו לשופט.

פדה עם הופעה של המגן הימני הכי טוב בעולם.
צ’ואמני גם היה מצוין לדעתי, ואני לא מאוהדיו.
ברהים היה מעולה, גם מודריץ’ היה טוב כשנכנס.
ויני ואמבפה היו גרועים. בעיקר אמבפה.

לא בקטע מתריס.
מה גריזמן עשה היום?

-פדה ובראהים היו פשוט מדהימים, איזה רוח לחימה, פשוט נתנו הכל על המגרש.
-השער של בראהים זה פשוט ללקק את האצבעות, צריך טכניקה עילאית כדי לכבוש שער כזה.
-אני חייב לציין לטובה את רודריגו היום, הוא גם כבש שער נהדר וגם עזר ונלחם בהגנה, הלוואי ככה גם במשחקים פשוטים יותר.
-טשואמני אכן במשחק לא רע היום, אני עדיין לא חושב שהוא לרמה.
-קאמאבינגה עם כל כך הרבה כישרון אך עם iq של זבוב, הכניסות האלה שלו כמעט בכל משחק גורמות או לשער או למצב ודאי לשער.
-אין לי הרבה תלונות לאנצלוטי היום, אבל בחיאת אתה רואה שאמבפה וויניסיוס אבודים, תחליף קצת ביניהם, תאתגר את ההגנה של אתלטיקו.
-הספסל שלנו הפך להיות מאוד קצר עם הפציעה של סיבאיוס וההרחקה של גוד, זה פלא ששרדנו את המשחק היום.
-מקווה שרודיגר וואלורדה ינוחו בשבת.

אמבפה עם משחק נפל. היה מקום להכניס את אנדריק במקומו באיזור הדקה ה-70. המסירה האחרונה שלו לויניסיוס היתה הסיפור של המשחק.

רק עוד דבר אחד יש לי להוסיף על המשחק, אם אני אוהד אתלטיקו הייתי בא בהמון טענות נגד לוצ’ו, מאמן ענק וזה אבל למה ? כל פעם שהוא צריך, רוצה ומנסה הוא מבקיע שערים לריאל וברצלונה, למה להסתפק במועט ? למה להשוות ולהוריד רגל מהגז ? או להוביל מול ברצלונה ולהפסיק לשחק ?
היה יכול הרבה יותר, אבל כנראה שהרגלים ישנים קשה לשנות.

מלחמת עולם עוד 8 ימים, יהיה דם.

גריזמן לא עשה פעולות מרהיבות, אבל כל הנגיעות שלו בכדור היו נכונות ומדויקות. הוא בא לאחור ושיחרר לחץ, ואז הצטרף למסה ההתקפית מקדימה. הוא ממלא את תפקיד הפליימייקר ויודע לנווט נכון את המשחק של הקבוצה שלו, וגם משמש כשחקן התקפה.
מרגע שהוא יצא אתלטי איבדה כל סיכוי במשחק, לפני כן הם עוד תקפו וגם אם לא הגיעו להרבה מצבים הייתה להם שליטה מסויימת במשחק. שחקנים מהסוג הזה הם השחקנים שאני הכי אוהב.

על חבל דק| שמח מאוד מהניצחון, דרבי זה דרבי - אבל זה עלול לא להספיק. הייתה קצת יותר מחויבות מצד השחקנים העצלנים שלנו - אבל הלו - זה שמינית גמר ליגת האלופות, דרבי, איפה זעם מצטבר על הכישלונות החוזרים נגדם. מעבר לכך שהתוצאה מאוד צמודה - גם המשחק היה כזה, למעט ההחמצה הקריטית ממש בתוספת הזמן שהייתה החותמת הסופית לכך שכמה קיליאן אמבפה פשוט לא באירוע, רשלנות. אפשר להגיד שככה זה כש-2/3 מההתקפה שלך ביום נוראי, ועדיין. על כל מצב מסוכן שלנו הגיע מצב מסוכן של אתלטיקו מדריד כמו ההדיפה החשובה של טיבו קורטואה. שוב לא היינו דומיננטיים מהם, הורדנו את הרגל מהגז אחרי שער אחד. לא מתרשם שאנחנו קבוצה טובה יותר - ביחס למה שרואים ולא ביחס לפוטנציאל.

סוף סוף לפחות “עשינו להם אתלטיקו” במובן הזה של כבשנו את השער השני ברגעים בהם היה נראה שאתלטיקו חוזרת להניע כדור בשקט. כמו שחוליאן אלבארס הנפלא עשה לנו.

במחצית השנייה אורליאן טשואמני בהחלט השתפר אבל להגיד שאם היינו רואים אותו משחק ככה במדי קבוצה אחרת אז היינו רוצים שהמועדון ירכוש אותו - רחוק מזה. אדוארדו קמאבינגה ממש לא בכיוון בלי קשר לשער שאולי היה שם חוסר מזל. אי אפשר לסמוך עליהם. חששתי ממרכז השדה הגרוע ביותר איי פעם.

ממש משחק בלתי מתקבל על הדעת של אמבפה שהיה נראה בלופ רע כמו בתחילת העונה, לא זוכר מהלך אחד נורמלי שלו חוץ מעקב מטופש. כנ"ל ויניסיוס ג’וניור כאילו מעורב אבל מעצבן והיה נראה טוב רק ביחס אליו. חושב רק על לכדרר, הוא יעבור את המגן ולא ייצא מזה כלום. בתקשורת במדריד עדינים מדי איתם. משחק טוב או לא טוב של ויניסיוס לא בא לידי ביטוי ולא שופטים אותו אם הוא עבר את השומר שלו חמש או שש או שבע פעמים וחבל שהוא לא מבין את זה.

מזל שהיו שני כוכבים במקומם. הגול של רודריגו מהרמה הגבוהה ביותר, ברגל החלשה לבעוט ככה בחצי גובה ממש ליד הקורה - וואו. הוא גם שחקן ההתקפה היחיד שלוחץ. ברהים דיאס רק הוא מבין איך הוא הבקיע ככה, כבש שער חשוב מאוד אני מזכיר לכם גם באיתיחאד נגד מנצ’סטר סיטי. הייתי נגד הצבתו כביכול וטעיתי אז אני מפרגן לקרלו אנצ’לוטי בעניין. הלוואי שהוא יפתח במקום ויניסיוס בגומלין כשג’וד בלינגהאם יחזור. איך הוא עלה ליציע לחגוג איתם בטירוף. איזה גבר.

אתם יודעים עשיתי טעות עם הפריויו כאן למשחק, לא האמנתי שקרלו אנצ’לוטי אשכרה חילק את הכדורגל לשניים - שחקנים שרצים ושחקנים שעושים את ההבדל. אז ברהים דיאס הוא שניהם, ופדה ואלוורדה, וגם ג’וד בלינגהאם, ויש עוד, פשוט לא בקבוצה שלנו. אני כתבתי משהו דומה. זה מראה לך כמה הוא מנותק.

הפרס הכי גדול של פדה ואלוורדה היה התשואות המדהימות מהסנטיאגו ברנבאו וכמה הקהל אוהב אותו, זה שחקן שמשנה קבוצה, מהשחקנים הטובים ביותר בעולם בכל עמדה! אנדרייטד. חבל שאי אפשר לשכפל אותו. היה מגיע לו בערב בוא הוא הקפטן ועורך הופעה 300 - גם להיבחר ל-MVP. מעניין אותי כמה אוהדים במקדש היו עם החולצות שלו. אני הגעתי עם חולצה שלו למפגש צפייה נגד מנצ’סטר סיטי ואמרתי שאני מאמין בו יותר מאשר בכל אחד אחר. עושה פעולות בהגנה שהן שוות ערך להבקעת שער כחלוץ - הציל איזה שער וחצי וגם הפס לרודריגו נהדר. אני גם חושב שהוא אפילו קצת ביישן ויכול לתרום עוד בהתקפה עם הדהירה והקרוסים שלו לרחבה, אבל הוא פשוט כל כך אחראי ויודע שאין מי שיחפה עליו.

לא התרשמתי מאתלטיקו ולא בפעם הראשונה (שחקנים מהירים ואתלטיים אבל אם אין איזה כדור נהדר של אנטואן גריזמן אז המגינים רצים ומרימים לרחבה) אבל בגומלין אנחנו נחטוף שיהיה ברור, במשחק בית היא תהיה טובה יותר, תבקיע שער אחד של כדורגל ושער אחד מכלום, אנטוניו רודיגר היה חיוור, איטי, ולא יהיו שני משחקים ברצף בהן פרלאן מנדי כל כך מרוכז. משחק מאוד שקט יחסית של ראול אסנסיו שאולי הוריד פרופיל. גם זכה לכבוד מהשופט אחרי שבטח עשה עבירה. בינתיים בסדר, האללה מדריד

פדה מכל כולם
הם העמיסו את הצד שלו כי לינו בא לאמצע שמאל וגריזמן ירד לקישור והוא הצליח להתמודד עם כולם ביחד. וגם בישל.

קמאבינגה במשחק מפוזר כהרגלו. כשיש לו רגליים מודריץ׳ עדיין טוב ממנו

משחק מאוד טוב של שני המושמצים הקבועים (מנדי וטשואמני), משחק פח של שני הכוכבים הגדולים (אמבפה וויניסיוס, שכבר כמה חודשים חושך), אבל אני גם רוצה לציין לרעה את רודריגו שלטעמי היה רע מאוד. הזוי בעיניי ה-MOTM הזה.

מאז שהלך לו המהלך הראשון, ראו שהוא חוגג עם הסימן של ליגת האלופות ומראה “אני כאן”, כלומר, נכנס לו לראש הג’וק של רודריגו טוב בליגת האלופות. ומאז ועד סוף המשחק הוא היה נוראי, שיחק המון לבד וחיפש את הדריבל, ולדעתי גם איבד את רוב הכדורים שהגיעו אליו.

את האמת לא יודע מה ראיתם בטשואמני אתמול ש״היה לו משחק טוב״ - הוא פשוט לא היה רע

היו לו שניים-שלושה מהלכים טובים מאוד בין הדקות 75-77, ככה אני מצפה ממנו לשחק בכל המשחק, או לפחות ברובו. אבל אתמול הוא פשוט היה די למלם, פשוט לא מזיק.

קמא היה חלש(ואני מבין התומכים שלו), אני מאוד מקווה שזה פשוט בגלל החזרה מפציעה
בכל מקרה, מודריץ׳ נכנס והראה לשניים האלה איך קשר צריך לבוא ולדרוש את הכדור ולנהל משחק

לגבי טשואמני - פשוט בהשוואה לרף הנמוך הרגיל שלו. דומיננטי הוא לא. חטף איזה שני כדורים - חבל שלא עושה את זה יותר - ולדעתי אחוז דיוק גבוה במסירות (רובן לרוחב). מנדי אשכרה כדרר ובעט בימין ובהחלט היה בסדר גם הוא נתן לברהים את הכדור.

מסכים שרודריגו נגרר לשכונה הכללית של יאללה לכדרר כי אין לנו תוכנית משחק ויש לי דריבל טוב. ה-MVP תמיד הולך לשחקני התקפה כמו שאמבפה זכה איזה עשר פעמים השנה. מה שכן חייבים להזכיר מעבר לכך שהוא כן סיפק את ההברקה הענקית הזו - הוא עבד ולחץ ועשה הגנה יותר משני “הגלאקטיקוס” יחד. כאחד שעובד עם ילדים יש לי אחלה דוגמא: כמו ילד שמתנהג יפה כשאתה מסתכל עליו. שנייה אתה הולך להביא משהו לכיתה או משתין - והוא משתולל. ויניסיוס מתקדם לשחקן הגנה כשהיריב מטר ממנו וזהו.

אגב אני חושב שצ’ולו לא הפגין זלזול בברהים (תמיד אני תוהה כמה התרגום שלי מדויק). הוא פשוט הניח שקרלו המקובע יעדיף את קמאבינגה ומודריץ’ ולכן ברהים יהיה מחליף.

ברהים ראוי לכל ציון לשבח על העבודה שלו אתמול. מגיע לו לשחק יותר.

ספק נבדל של ויני בגול שלו, אגב

בהתחשב בכושר הגרוע של קמאבינגה והפציעה של סבאיוס, יכול להיות ששלישיית הקישור הכי טובה שלנו כרגע היא טשואמני- בלינגאהם- בראהים.
או לחלופין- שלישייה התקפית של רודריגו בשמאל, בראהים בימין ואמבפה באמצע (למרות שכמובן אין שום סרט שקרלו באמת יספסל את ויני).

הנקודה היא שכרגע לבראהים מגיע לפתוח בהרכב.

לגמרי. מלבד העובדה שויני כבר חצי עונה מסריח את הדשא, מדובר בשחקן נוסף שעושה משחק לחץ.

91% דיוק במסירה, ואיבד כדור פעמיים, לפחות לפי הסטטיסטיקה לא איבד כדור הרבה בכלל.
וגם חילץ 6 כדורים…

היה בלתי נראה אתמול
אז איך הוא יכל להסתיר למישהו?