השאלה היא לא האם רודריגו שחקן מספיק טוב, אלא האם ריאל קבוצה יותר טובה עם רודריגו. בהתחשב בכך שאנצ’לוטי אמר שהוא רוצה לשמור את סבאיוס כשחקן שיעלה מהספסל וישנה את המשחק במידת הצורך, ובעובדה שלאסנסיו אין את המנוע לרוץ מהגנה להתקפה, זה משאיר את רודריגו כאופציה היחידה.
מעבר לכך, רודריגו מוסיף מחץ התקפי ומהווה עוד מקור סכנה מלבד בנזמה וחצי ויניסיוס.
החשש שלי הוא בעיקר מהקישור. הקישור הזה נשלט על ידי אוסאסונה רק לפני שלושה ימים.
אנצ’לוטי טיפוס מוזר. במשחקי בית מול קבוצות חלשות הוא עולה עם קישור מעובה ורק שני שחקני התקפה, ואילו באנפילד הוא עולה עם שלושה שחקני התקפה.
מה שמדאיג אותי בעיקר זה הרעננות של ליברפול מול העייפות שלנו. השחקנים שלנו נשחקו מאוד בשבועות האחרונים. טורניר במרוקו ,משחק השלמה באמצע שבוע ומשחק קשה מול אוססונה בשבת. ליברפול נחה באמצע השבוע שעבר וטיילה מול ניוקאסל כשהיא גומרת את המשחק תוך 20 דקות ושומרת רגליים למשחק מולנו.
אני אוהב את ההרכב, אולי למעט שהייתי פותח עם לוקאס ואסקז.
מודריץ יעזור לנו להרגע בדקות הפתיחה, ובהמשך סבאיוס ייכנס כשייגמר לו הכוח (בפועל מודריץ׳ ישחק עם הלשון בחוץ חצי משחק וסבאיוס ייכנס במקום קאמבינגה שיהיה עם צהוב מדקה 20).
טיטי קיבל את ליברפול-ריאל, שבוע אחרי שקיבל את יונייטד-ברצלונה.
אם לא הייתי יודע יותר טוב, הייתי אומר שגם טיטי היה מעורב בניסיון להקמת סופרליג, אז אופא מנסים להתנקם בו.
נ.ב. והנה לפחות מיליטאו דואג “לפנק” את טיטי, ולספק לו חומרים לסוף המשחק