פשוט קנאו בבארסה - יונייטד.
בכל אופן, חלאס עם ההספדים המוקדמים.
פשוט קנאו בבארסה - יונייטד.
בכל אופן, חלאס עם ההספדים המוקדמים.
בנזמה נראה לא קשור למשחק
גם 2 השוערים.
כדורגל זה משחק שלפעמים אי אפשר להסביר אותו.
אני מקווה שקלופ ימשיך לשחק ככה.
רציתי לכתוב ברגע שהם עלו ל2-0, החלטתי לחכות למחצית. אני אכתוב בכל אופן.
דעה לא פופולארית.
ריאל עלתה מדהים למשחק הזה, טעות אחת עלתה בגול מהיר למרות ששיחקנו נכון מהשנייה הראשונה. ביש מזל שהשחקנים שלנו החליקו ברגעים הלא נכונים. ההנעת כדור מצד אחד סבלנית, מצד שני לא בכוח. משחקים מהר ותכליתי, מחצית פנטסטית, חבל על שני השערים שספגנו. אבל משחק מעולה של הקבוצה מהרגע הראשון.
איך אנשים לא למדו שלא מגיבים באמצע משחק אחרי העונה שעברה
שמישהו יאהב אותי כמו שאוהדי כדורגל אוהבים להתמסכן ולהנמיך ציפיות
אכן. לא יודע גם מה השדרים ראו, היה נסיון חמוד למשחק לחץ של ליברפול בהתחלה, אבל זה נרגע מהר מאוד והם ממש לא היו טובים יותר.
ברמה שאפילו ב2-0 לא הייתי בלחץ, הרגשתי שיש שטחים ושזה עניין של זמן עד שננצל אותם.
אני פחות מסכים שריאל באיזה משחק מדהים. סה"כ משחק ברמה מאוד בינונית בלי קישור ובלי משחק לחץ טוב של אף אחת מהקבוצות, פשוט כידוע ריאל משגשגת בכאוס.
ובנושא אחר, נראה שויני מפתח פיצ’ר חדש בכל משחק נגד ליברפול, במשחק הראשון שלו מולם זה היה עצירת כדור על החזה וגילגול אלגנטי לפינה, משהו שהוא לא הצליח לעשות עד אז, היום זה כדור חזק ומסובב לפינה, בעיטה ראשונה מסוג כזה שהוא מוציא בקריירה. תנו לו ליברפול כל יום.
ויני לספסל במשחקים מול האדום של המאיורקות והאוססונות למיניהם. מול האדום של ליברפול - תן לו לשחק כל שבוע.
(עריכה, להבהרה: ויני לספסל בליגה לאיפוס בלבד כמובן, לא כפיתרון קבוע).
אם לה-ליגה הייתה מורכבת מ-19 ליברפול וריאל מדריד אחת, היינו לוקחים אליפות כבר בינואר, כשוויני שובר שיאים שמסי לא ידע שקיימים בכלל.
לא משנה מה יגידו, וינסיוס מבין השחקנים היחידים בעולם היום שמסוגלים ליצור שער מכלום.
ריאל משחקת רק שמאלה, 4 שחקנים מקיפים אותו בכל הזדמנות והוא עם צמד.
זה נכון שיש משהו מבולגן ולא אסתטי במשחק שלו, אבל הקריאות לספסל באמת מגוכחות. כשאני רואה את ריאל חדרת הסדר משחקת ברור לי שמשהו לא צפוי יכול להגיע אך רק מכוונו, נכון שלפעמים זה מלווה בעצבים וקללות.
ויני לספסל זה לא הפיתרון. הפיתרון הוא ליצור עוד אופציות התקפיות כך שלא ישימו את כל הפוקוס רק על ויניסיוס.
כשאני אומר מדהים אני מתכוון באופן יחסי למה שהורגלנו אליו.
ידעתי שמיליטאו יחליק בחגיגת השער.
לא יודע מה קרה בשנות קללת השמינית שלכם, אבל זו הייתה סטייה וחריגה סטטיסטית בקנה מידה קיצוני. ליגת האלופות זה המפעל של ריאל מדריד.
ריאל טובה יותר, היריבה טובה יותר, מי בפורמה טובה, מי בתקופה קשה, מי פצוע, מי כשיר - לא רלוונטי בעליל. כדי לעבור אתכם בנוקאאוט, צריך להגיע למשחק השני, עם יתרון 4784:0, בדקה ה-90. וגם אז זה לא לגמרי סגור.
ופלורנטינו הדביל הזה רוצה להקים סופרליג אירופאית… מישהו כישף את ליגת האלופות עבורנו והוא רוצה לזרוק את זה לפח. אי אפשר להסביר מה שקורה לנו במפעל הזה מאז הדסימה.
כל פעם אני נופל לזה חדש. מזכיר לעצמי לא להגיב יותר במהלך מחצית ראשונה של צמפיונס.
אני שונא את ליברפול. איזה כיף. ממש יום חג בשבילי
דרך אגב ב 2-0 אמרתי לאבא שלי שיגמר 2-6 לריאל. לא הייתי רחוק.
זה המקסימום שאני יכול להוציא היום. מחר תגובה נורמלית.
חותם על אורח החיים שלנו. נרדמים בליגה וחולמים בצ’מפיונס.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ריאל… זה כמו להיות אוהד אתלטי, רק הפוך.
אגב, האם סלאח עדיין רוצה להיפגש עם ריאל בגביע הפרטי שלה?
לא מבין איך ליברפול סופגת חמישייה דווקא מול ריאל שכל שער לבן זה בדרך כלל כמו לידת עכוז.
פאביניו היה פעם קשר אחורי טופ עולמי, היום אפילו לא צל של עצמו.
השילוב פדה קמא במרכז עובד אפילו יותר טוב ממה שחשבתי, מעניין יהיה לצרף אליהם את צ’ומה.
מיליטאו החליק גם בחגיגת השער וגם איזה 3 פעמים במצבים שהיו יכולים להיגמר באסון מבחינתו, שחקן לא לרמה הזאת.
ליברפול חייבת מהפכה בקיץ, יותר מדי שחקנים חלשים בהרכב ובסגל.