מחזור 10: 1-2 במשחק חלש על סלטה

עד שהתפרקה סביליה יצאה לכמה מתפרצות מאוד מסוכנות בקלות והיו גם עוד כמה מצבים שהייתה יכולה לצאת למתפרצת מסוכנות ופישלה וכל זה תוך 20 דקות בערך.

לא יודע אם פליק ישחק ככה נגדנו אבל אם כן אז עם ויני ואמבפה מקדימה וג’וד מאחוריהם כשבכל רגע פדה וקמאבינגה יכולים לחטוף כדור זה מתכון למשחק רב שערים מהכיוון שלנו.

אנחנו בועה שהולכת להתפוצץ ברגע הכי כואב. אם נספוג פחות מ 5 בקלאסיקו זה יהיה נס

זה שאנחנו משחקים גרוע, מגעיל ואנטי כדורגל לא אומר שאנחנו לא הקבוצה שהכי קשה לנצח בכל אירופה…
משחקים גרוע כבר 7 עונות והארון רק מתמלא בתארים.

יש לנו כישרון עודף בכמויות מסחריות על כל הליגה כולל ברצלונה, אם יש סיכוי לחמישייה אז הסיכויים הם בבירור לטובת שריאל תבקיע את החמישייה.

אם בארסה תשחק עם קו הגנה גבוהה ויני ואמבפה יענישו אותם, בכל מצב אחר קשה לי לראות אותנו מנצחים.

ואם לא אז הם לא יהיו ברצלונה של העונה ויאבדו את כל מה שמביא להם יתרון עד עכשיו, הם לא קבוצה שיכולה להתגונן נמוך ומצד שני אנחנו לא קבוצה שאפשר לשחק נגדה קו הגנה גבוה, נראה מה פליק ינסה לעשות…קרלו לא איכפת לו, בגילו הוא לא יבזבז שעות שינה יקרות כשהוא חושב על מה לעשות עם זה.

אם לא טועה הם ישחקו מול באיירן באלופות באמצע השבוע, נקבל טעימה מה הם יכולים מול הסילונים של הגרמנים.

גם ה-אם הזה תאורטי כמו כל מה שאנחנו מפנטזים עליו מבחינת יכולת העונה, מתי בפעם האחרונה אתה זוכר שהענשנו במתפרצת קבוצה כלשהי העונה?

הקישור של בארסה עם קאסדו ופדרי מצויין נגד קבוצות חלשות, אבל הוא קישור רך שיתקשה מאוד נגד הקשרים הפיזיים והמהירים של ריאל. גאבי ופרנקי יכולים לעזור, אבל הם בקושי חזרו מפציעות ולא ברור בכלל כמה הם יוכלו לתת בקלאסיקו.

לגבי ההגנה, היא משחקת גבוה ומתבססת מאוד על מלכודת נבדל. הסכנה הכי גדולה לשיטה כזו זה שחקני התקפה מהירים. אם אראוחו היה בהרכב לצד כריסטיאנסן/קובארסי, זו חוליה מספיק חזקה ומהירה כדי, אולי, להתמודד עם רודריגו, אמבפה וויניסיוס. מרטינז אחלה השנה כמכלול, אבל הוא איטי.

לסיכום, אני עדיין חותם על תיקו. לדעתי ריאל תנצח 2-1 או 3-1.

בפינת חצי הכוס המלאה - אנחנו נראים כמו שלשול בשקית, כנראה כמה קילומטרים מהתקרה שלנו אפילו עם סבא קרלו, ועדיין - רק 3 נקודות מבארסה שנראית או בתקרה או קרוב אליה. עם משחק קצת פיזי וקשוח מולם אמור להיות לנו סיכוי טוב לנצח דחוק ומכוער.

עם כל הכתוב למעלה - סומך יותר על פליק להכין קבוצה למשחק נתון מקרלו. הם קבוצה טובה יותר העונה עד עכשיו, ואם זה ימשך, יש לנו עוד אובדן אליפות מפואר של קרלו, אולי המפואר מכולם. אף אחד לא יזכור לו את זה כמובן, רק אנחנו. מקווה מאד לאכול פעם שלישית וטעימה מאד את הכובע על שם התחת של קרלו אנצ׳לוטי.

אני חושב בשלב הזה זו כבר לא אופטימיות אלא תמימות.
מה בכל המשחקים העונה גורם לכם להאמין שדווקא בשבת הבאה, נגד ברצלונה ריאל תיזכר שצריך לשחק כדורגל?
פתאום יבינו שצריך לעשות הגנה כקבוצה? יזכרו שצריך לכבוש שערים?

זה לא עובד וזה לא יעבוד גם בשבת.
כרגיל לא נייצר מספיק מצבים.
כרגיל תהייה הפקרות בהגנה.
כרגיל נהייה בחברון מספרי בכל חלק במגרש (איכשהו).

לא רואה את קורטואה נועל את השער נגד קבוצה שכובשת חמישיות בכיף שלה.

מי כתב כך ? נשחק חרא, ההבדל יהיה שברצלונה יפגשו קבוצה שלמרות שמשחקת חרא היא הקבוצה שהכי קשה לנצח אותה בעולם, יפגשו קבוצה שאם תלחץ אותה ותשחרר שטחים מאחורה אתה תשלם, יפגשו קבוצה שלא מומלץ לשחק נגדה עם קו הגנה גבוה, יפגשו קבוצה שלא אכפת לה לסבול ואפילו נהנית מזה.
אנחנו נשחק חרא, יהיה מאוד משעמם(מבחינת הכדורגל) ועדיין כפי שאנחנו עושים נגד סלטה וכאלה, בסוף ננצח, כי אנחנו ככה, משחקים חרא ומנצחים.

לא זכור לי שליל שיחקה בונקר. הם שיחקו פתוח והתקפי ולא זכורה לי ענישה מצד ריאל, סבל זכור לי, זה כן.
נדבר (נכתב) 30 דקות לתחילת המשחק שכבר נהייה בפיגור ולא נצליח לחבר 2 מסירות בהתקפה.

לקחת את המשחק היחיד העונה ששיחקנו חרא והפסדנו ?

אי אפשר לשחק חרא(או אפילו כדורגל מדהים) ולנצח כל הזמן, יכול מאוד שנפסיד לברצלונה כי זה כדורגל והכל יכול להיות.

אבל אם נדבר באחוזים ונתייחס גם למה שקורה בקבוצה הזאת מאז שקרלו חזר אז רוב הסיכויים שנשחק חרא וננצח, רוב הסיכויים שקבוצה שתשחק גבוה נגדנו תחטוף במיוחד אם יש לה הגנה רעועה כמו ברצלונה.

את הקלאסיקו אנחנו לוקחים

אבל יש לי הרגשה לא טובה למשחק מול דורטמונד

בשקט בשקט אמבפה עם 7 (או אולי 8?) שערים העונה. נכון שכמה מהם בפנדלים אבל זה עדיין הספק די טוב והכי חשוב- זה ייתן לו ביטחון.
בנוסף לזה עם כל מה שקורה אצלו מחוץ למגרש, אם הוא היה בבצורת גם על המגרש אז היינו רואים עוד יותר קרקס תקשורתי.

מדובר פה המון על ההתקפה שלנו מול ההגנה של ברצלונה (שמגנה גבוה וכו’) אבל כמעט לא ראיתי כאן התייחסות לצד השני של המטבע- ההגנה שלנו מול ההתקפה שלהם.
אני לא מרגיש את הביטחון שלכם לקראת הסופר קלאסיקו, בעיקר כי ריאל מעמידה הגנת טלאים והיא הולכת לפגוש בשבת את השלישייה ההתקפית בכושר הכי טוב באירופה.
אין סרט שאנחנו גומרים את המשחק בלי לספוג.
אם הייתי צריך להמר כרגע אז הייתי הולך על 2-1 לברצלונה.

נ.ב: יהיה מעניין מאוד לראות אותם ברביעי מול באיירן. התוצאה שם לגמרי יכולה גם להשפיע על המשחק שלנו מולם.

8 פלוס בישול או שניים נדמה לי.
ועדיין הוא מקבל ים של ביקורות… שלא תבין אותי לא נכון הוא באמת לא קליני וחד כמו שאנחנו רגילים לראות אותו אבל זה פשוט לא העניין.

הוא בא לפה להביא גולים.
כל שער שלו בונה עוד קצת את הביטחון ופורץ עוד לבנה בסכר, עד שהוא יתפוצץ לגמרי ונקבל שחקן של 50+ גולים בעונה ואז היכולת תעניין גם למבקרים את הביצה.
שורה תחתונה - אני מבסוט ממנו ומהמספרים עד עכשיו כי אני מסתכל לטווח הרחוק.