ומה תעשה אם דווקא במשחק הזה הוא יתן אדום לא מוצדק לריאל, ופנדל גבולי לברצלונה ויאשר שער רפאים לברצלונה?
לדעתי קבוצה צריכה לשחק בצורה שהחלטת שופט, לכאן או לכאן, לא תכריע.
ומה תעשה אם דווקא במשחק הזה הוא יתן אדום לא מוצדק לריאל, ופנדל גבולי לברצלונה ויאשר שער רפאים לברצלונה?
לדעתי קבוצה צריכה לשחק בצורה שהחלטת שופט, לכאן או לכאן, לא תכריע.
אתה בתיאוריה צודק באופן מעשי אתה קובר את הראש בחול.
תשאל את היונים ששיחקו מולך במשחק האחרון.
שופט במצב מסוים יכול לקבור לך את המשחק ולא משנה איך תשחק.
אתה מגיע למגרש חוץ קשה מצמק ל2-1 נראה שאתה בדרך לעשות חיים קשים לקבוצה היריבה ובום השופט מרחיק לך שחקן לא בצדק ובתור בונוס גם דופק פנדל מעורר מחלוקת ואני עדין פה
אתה עדיין חושב שאותה קבוצה היתה יכולה לנצח גם בלי הנזק שהשופט עשה? וזה רק דוגמה.
אם זה היה שופט ספרדי אחר נורמלי, אני גם הייתי אומר לדימה שהוא קופץ מוקדם יותר מידי. אבל השופט הזה והרקורד הזה שלו נגדנו זה בהחלט מוצדק לחשוש ממנו ואפילו להיות יותר פסימי מהרגיל.
הלואי שהוא ידפוק את ריאל. זה המשחק היחידי שלא אכפת לי ששחקנים שלנו יעשו הצגות ויגנבו פנדלים לא חוקים.
במלחמה מול ריאל הכל כשר.
נ.ב שלא יהיה ספק, גם אם היה שיפוט מדהים וטוב ולא מוטה לאף קבוצה, ריאל עדין פיבורטית גמורה נגדנו. הם פשוט כרגע קבוצה יותר טובה מאיתנו.
הטעות של סוטו גרודו הייתה איומה ואמנם בכל מקרה ברצלונה עשתה 1:2 אחר כך אבל בהחלט השפיעה על המשחק ואני יכול להבין את הכעס שלכם. אני חושב שלא משנה איזה שופט היה זוכה לכבוד לשפוט את המשחק - גם אתם וגם אנחנו היינו מטילים ספק כי השופטים בספרד חרא.
מעבר לטעות ההיא המאזן של ברצלונה עם גרודו באמת מוזר וגרוע, חמישה הפסדים ב-14 משחקים זה הרבה. חיפשתי את הרשימה ב-Transfermarkt:
יש כאן הפסד בגארבץ-'טיים לוויאדוליד אחרי הבטחת אליפות ו-2:0 לאתלטיקו מדריד בתחילת 2021-22 שזה כביכול לגיטימי יותר אבל אתם צודקים.
לריאל יש בעייה בכל המשחקים הגדולים וזה גם מוסיף. מספיק להיזכר בדרבי שם שחקנים שהיו מניות בטוחות כמו דין האוסן ואלבארו קארראס - עשו במכנסיים. זה לא רק הקלאסיקוס. ברצלונה עושה גולים בקלות ולא משנה כמה שחקנים חסרים לה. זו הסיבה לפסימיות שלי.
זה לא עניין של טעות אחת, יש פה מקבץ משחקים נוראי של כמה שופטים נגד ברצלונה. אבל אף פעם הם לא משלמים מחיר על זה.
כתבתי שלושה שמות, כל הזמן ממחזרים אותם במשחקים שלנו. זה לא סביר .
יש רק שלושה שיכולים לשפוט קלאסיקו?
אודה בפומבי שהוא טעה לטובת בארסה.
מה זה שונה מלרדת על שחקן לפני המשחק ואז להודות שהיה לו משחק מצוין ?
כן, ולא טענתי אחרת.
אנחנו האוהדים צריכים לזכור מה השופט הזה עשה לנו, וגם ציינתי שניצחנו איתו 3 מתוך 4 בעונה הקודמת.
אין לי שום דבר מעניין להגיד על הקבוצה, אז אני מתעסק בשופט. זה מעניין ומשפיע לא פחות, למשל לא זכרתי שניצחנו איתו בשנה שעברה (גם אני הסתכלתי קודם בטבלה הזאת בטראנספרמארקט). הסתכלתי גם בכרטיסים ופנדלים שהוא מחלק לריאל, לבארסה וליריבות, ושם לא מצאתי שום דבר חריג.
בדיחה טובה דובי
לדעתי המשחק הזה תעלומה אחת גדולה, ולכן לי לא ברור מה צריך להרגיש.
זה לא שריאל השתפרה באופן קיצוני או שבארסה התרסקה. ולשני הצדדים יש שחקנים שיכולים לעשות פלאים או שיכולים להתגלות החסרונות בעייתיים.
הדבר העיקרי שמטריד אותי זה השילוב בין הסגנון שלנו לעובדה שמדובר במשחק בית של ריאל.
לדעתי זה משחק שיכול ללכת לכל כיוון ולהשתנות בכל מהלך בודד.
מרגיש לי שקצת נסחפת…
נכון, לשופט יכולה להיות השפעה מכריעה, אבל זה בעיקר קורה כשהמשחק הוא לא חד משמעי. טעויות שיפוט לא מכריעות משחק של 4:0 מהדהד.
אתה באמת לא היית מרגיש בטוח יותר עם ראפיניה וגארסיה בכושר ובהרכב? אני כן, גם עם סוטו גראדו או מאנזנו..
ההרכב של ברצלונה -
פליק ממשיך במערך הרגיל שלו, ועולה עם פראן שחזר מהפציעה היישר להרכב בקלאסיקו.
אל הכריש יצטרפו בהתקפה, כצפוי, ראשפורד (הופעת בכורה בקלאסיקו) ולאמין.
בקישור - פדרי, פרנקי ואאא"פ.
בהגנה - אריק, קובארסי, קונדה ובאלדה יצטרכו להעלות 283 רמות מעל מה שהציגו לאחרונה, ולקוות שזה יספיק עם הפחד אלוהים שהוא שצ’זני ביציאות לכדורים ו/או 1 על 1.
ינהל מהקווים: מרכוס סורג.
יזרוק טאבלטים מהיציע: האנזי פליק.
ההרכב של ריאל מדריד -
האוסן יפתח בהגנה, כמו גם ואלוואדה, קאררס ומיליטאו.
בקישור - גולר, בלינגהאם, קמאבינגה וטשואמני.
יחוררו את מלכודת הנבדל - בעיקר ויניסיוס ואמבפה.
שכונה.
לאמין פה אולי?
פשוט לא מוצאים אותו במגרש.
קצת צניעות אף פעם לא הזיקה לאף אחד.
ה-1:2 הזה הוא נס גלוי ומוחלט, שלא מגיע לנו.
יותר מדי שחקנים לא באירוע, ולא מדובר על כאלו שמחוץ לסגל בכלל פציעות. לאמין, פראן, באלדה, וכל מי שטוען שהוא חלק מחוליית ההגנה - פשוט לא פה. אבל ההתעקשות הזו על סגנון משחק שאין לנו שחקנים מספיק טובים/מתאימים כדי לשחק אותו, תהרוג אותנו. במחצית השנייה, במשחקים הבאים, שוב ושוב. עד שאולי יהיה שינוי. וזה לא על השחקנים.
באו לשנץ, מזה החוסר תעוזה הזאת, ימאל פצוע אחרת אין סיבה לבזיון הזה. אולי הבעיטה של ויני גמרה את ימאל.
אנחנו לא במשחק אבל אין קשר לזה שהשופט לא שורק לכלום.
שסני השחקן המצטיין שלנו. הציל אותנו מתבוסה.
ההגנה לא מצליחה לשבור את הלחץ של ריאל, והשחקנים לא קלטו שהשופט נותן להרביץ. במקום להרים ידיים, תרביצו בחזרה.
לאמין ופראן לא קיימים. לאמין אפילו לא מנסה לדרבל, ולא ברור למה. זה לא שהוא לא מצליח, הוא פשוט לא מנסה.
רוני עכשיו דחוף במחצית אם אנחנו לא רוצים להתבזות. רבאק, אפילו השחקנים הבינו שהוא אאוט, אף אחד לא מוסר לו.
אולי כבד לו הכתר (לא חוזרים על בדיחה פעמיים, אז 4?!).
הסתכלתי עליו כמה פעמים שמרכז העניינים היה במקום אחר, עשה תנועות של חוסר נוחות. לא אתפלא אם הוא פצוע.
ובאותה נשימה צריך להגיד שהוא לא הגיע לעונה גם לפני הפציעה.
לאמין על הפנים, אבל זה לא שהאחרים טובים.
יש לנו בעיה קבוצתית קשה. אנחנו לא במשחק בשום אופן. הכל גרוע, הכל.
חותם עכשיו שיגמר ככה. זה מדהים שלא רק ברצלונה עם כמות פצועים הזויה, גם מי שלא פצוע פשוט לא בכושר נורמלי.
אנחנו נקבל 4 עכשיו שהוא הוציא בלם.
וואלה, לא התרשמתי. איזה קבוצה בינונית ריאל מדריד.
תגובה רצינית בהמשך.