מחזור 11 :: מפסידים 1-2 לג'וד בלינגהאם

מעתיק משפט שאמר חבר:

“בוא נגיד שהמשחק עמד בציפיות שלי, כמעט.
לא צפיתי לגול של בארסה”.

ראיתי דקה כן, 20 דקות לא, וגם את הדקה שכן ראיתי - ראיתי בקיטועים, אז הדעה שלי לא שווה כלום. אבל פרמין צריך לקבל מפתחות להרכב, או לפחות לשחקן ה-12/13, ורומאו צריך לקבל מפתחות לקלנועית בדרך לפרישה.

וצ’אבי, שומע? בוא בוא פה למילואים. גם ככה אתה לא עושה שום דבר מועיל. חיוני למשק אתה לא.

אתה לא מופתע עד כמה הוא גרוע? לא חשבת שהוא יהיה סביר לכל הפחות?

צ’אבי עם העקשנות האופיינית שלו נתקע עם הרעיון של לחנוק את ויניסיוס כאילו גם העונה הוא השחקן הכי מסוכן של ריאל, בזמן שהפקיר במחצית השניה את בלינגהאם שעשה מולנו בדיוק את מה שעשה מול כמעט כל קבוצה העונה. באמת שלפעמים נדמה כאילו צ’אבי לא מנתח את היריבה שלו לפי המשחקים האחרונים שלה.

אה וחייבים כבר להגיד את זה - טר שטגן לא טוב העונה.

וגם בלי קשר אליו אנחנו ככ רכים העונה בהגנה שזה מדהים. זועק לשמיים שאין סדר ואין קישור הגנתי ראוי לשמו.

לפעמים?

לפעמים הוא כן שם לב שהעמדות של שחקני היריבה השתנו, עוד במהלך המשחק.

אני נורא עדין אייל :slight_smile: מרשה לעצמי רק לנוכח המצב

לא מאמין כמה אדיש נהייתי לכדורגל…

אני לא יודע אם זה כעס על צ’אבי המשתדל להרוס כל פעם בדרך מיוחדת אחרת, על רומאו שלא מצליח לעשות שום פעולה חיובית גם מול אוסאסונות, על המזל שלנו עם הפציעות, ובכלל על הענף הזה המדמם מכסף של מדינות תומכות טרור בראסמי ומהתאחדויות מושחתות המוציאות הודעות גינוי רק אם זה עובר את הצנזור הקטארי.

אני מתגעגע לאהוב את הכדורגל כמו פעם, לקוות, לחכות ולרעוד (מפחד) מקלאסיקו.

אומרים שצריך תמיד לחפש את הצד החיובי בכל דבר, אז המלחמה פשוט הפכה אותנו לאדישים להפסד.

ליאור צודק, לבוא בטענות היום לצ’אבי זה סתם להוציא תסכול על טייס אוטומטי.

הגענו למשחק בלי 5 שחקני הרכב, זה היה ברור שבלי פדרי ודה יונג אין לצ’אבי שום כלי לזרוק למגרש כשהקבוצה תתעייף ותצטרך רענון. גונדוגאן נגע בכדור יותר מהרגיל וניהל את המשחק טוב בחצי הראשון, גאבי היה בכל מקום. התכנית של אראוחו על ויני המשיכה לעבוד כשהברזילאי בבירור לא מסוגל להתמודדד איתו.

במסגרת המגבלות שיחקנו בסדר גמור וטר שטגן קצת מכר אותנו. צריך לפרגן לבלינגהאם באמת מוציא מים מהסלע כל פעם מחדש, וזה עוד שגאבי אנס אותו כל המשחק.

שהחטופים יחזרו הביתה :pray:

ראיתי את המשחק בבאסה, וגם התחרטתי בסוף. מה בכל זאת אני יכול להגיד:

1. פתחנו טוב ונראה שהשד לא נורא כל כך. ההרכב היה נראה טוב והתמודדנו יפב מול ריאל דיי רופפת רוב הזמן. היינו צריכים לכבוש יותר מאחד.

2. גונדו, גאבי ופליקס שיחקו מצויין, יחד עם הקו ההגנתי שעמד יציב. אפילו איניגו שהדאיג אותי היה לא רע.

3. רומיאו עוזב את ג’ירונה והיא מתמודדת על האליפות. צירוף מקרים? ועכשיו ברצינות חילוף אומלל של צ’אבי שגמר לנו את המשחק.

בגלל זה זה לא ביקורת על טייס אוטמטי. גם זה לא חד פעמי . שוב פציעות? כל הצוות הרפואי זה סידור עבודה שלו. מישהו אמר לו לטחון את פדרי ולבה כל פעם מחדש? אם זה היה חד פעמי הקריסה הזו, הייתי מסכים עם אסף, אבל מצטער זה חוזר על עצמו כל פעם מחדש הקריסה שלו. תשימו ילד הוא ידע מראש שרומיאו יקרוס מולם. ומישהו פה חושב ששבוע הבא הוא לא יחזור על אותה טעות שוב?

אני מסכים עם אסף שמסכים עם ליאור שאין מה לרדת על צ’אבי על אוטומט.
היינו בבירור יותר טובים במחצית הראשונה, וזה לזכות צ’אבי.
במחצית השניה קצת נסוגו, ואז באמת החילוף של רומיאו גמר אותנו לתקופה, והתעוררנו קצת עם ראפיניה ולאמין.
אני חושב שהיינו צריכים לנצח, היינו בסה"כ יותר טובים. את הגול קיבלנו במתנה, אבל גם הם קיבלו את השני במתנה. לעומת זאת שתי הקורות פלוס עוד כמה מצבים קורצים במחצית הראשונה היה צריכים לגמור את המשחק.
בלינגהם הבקיע צמד, אבל הוא לא עשה כלום כל המשחק. עשינו עליו עבודה טובה.
חבל מאוד, פיספוס גדול שאולי יכריע את האליפות.

אני לא יודע מה עבר בראש של צ’אבי כשהכניס את רומיאו. למה הוא בכלל ביצע חילוף? פרמין היה עייף מדי? כמו שאומרים ב BBC, לעולם לא נדע את האמת.

אבל זה בדיוק העניין - אפשר לשים לב שאוהדי ריאל בפורום המקביל אומרים את זה עליו בהרבה משחקים שהוא נעלם ועדיין מצליח להכריע. אני עדיין מאוכזב שפיספסנו אותו ככה וגם צ’אבי התייחס לזה במסע"ת אחרי המשחק:

“בלינגהאם שחקן גדול. הצלחנו לשמור עליו בשקט במחצית הראשונה. דיברנו על זה שהוא יכול להכנס לשטחים וזה מה שהוא עשה, זאת אשמה שלנו. אלה הפרטים הקטנים” (קרדיט לבארסה מאניה)

הוא באמת השחקן היחיד שמתפקד בריאל ולא חנקנו אותו מספיק בדקות הכי קריטיות שבהן הוא תמיד שובר שוויון.

זה לא ביקורת על אוטמט , אני באמת לא מבין את זה.

אתה בעצמך

זה לא באג זה פיצר כבר.

ותסלח לי אני זוכר כל כך הרבה משחקים שנה שעברה שניצלנו בגלל מזל והחמצות של היריבה… אז באמת שזה לא מעודד אותי .

אני חושב שזאת חוכמה בדיעבד.
השער הראשון גולאסו אמיתי שלו, השער השני זה אמאמא של מזל.
אף אחד לא היה מדבר ככה אם השער הזה לא היה קורה ולעומת זאת הקורה של פרמין או קאנסלו הייתה נכנסת.
אני לא רוצה להיות חכם בדיעבד, לכן אני נותן לצ’אבי קומפלימנטים , אבל יורד עליו על ההכנסה של רומיאו.
אנצ’לוטי מאמן מטומטם למרות שניצח. עניין של מזל.

ההחלטה על רומיאו הייתה אומללה, אם פרמין לא היה פצוע או סופר עייף. אבל זאת החלטה אחת מבין החלטות טובות אחרות של צ’אבי. צריך לתת קרדיט על דברים טובים, לא רק לרדת על דברים רעים.
כן, בשנה שעברה נהנינו מהרבה מזל, אבל הפער הדו ספרתי הוא לא עניין של מזל. חוץ מזה צ’אבי מאמן צעיר והוא לומד, אנצ’לוטי מאמן זקן ומקובע.

אני לא רוצה לחזור לשנה שעברה יותר מידי, אבל שנה שעברה איבדנו כל כך הרבה נקודות וסיימנו כל כך הרבה משחקים על 0 או 1-0 פשוט ריאל פישלה יותר, וכן זה באמת כישלון שלהם יותר מהצלחה שלנו.

לא אכפת לי מאנצלוטי ואם הוא מקובע או לא , הוא לומד? שילמד על חשבון בטיס, לא חשבוננו.

כבר שנתיים וחצי דימטרי. שנתיים וחצי.

החילוף של רומאו הוא אומלל ומאמן שעושה כזה טעות לא צריך לקבל מחמאות על זה.

הוא גם הרגיל אותנו למשחקים שברצלונה לא מצליחה לשלוט במגרש, ומדובר על אחד שבתור שחקן כמעט עשה הפיכה למאמן האחרון שעשה את זה אצלנו. ואנחנו מקבלים את זה בכל כך נונשלנטיות.

לא יודע כמה זו חוכמה בדיעבד כשזה המשחק הרביעי שלו העונה שהוא מכריע בדקות האחרונות… בגלל זה אני מתקשה לקבל את העובדה שספגנו ממנו נטו בגלל מזל.

חד משמעית כן. יש לי man crush על פרמין אז אני שם לב לדברים שהוא עושה ובמחצית השנייה נגמר לו האויר.

אז אין מה לבוא לצ’אבי בטענות אפילו בחילוף הזה. את מי הוא היה אמור להכניס, את אלארקון?

כשדיברתי על חוכמה בדיעבד, התכוונתי לירידות כאן על צ’אבי. לא חושב שהן מוצדקות במשחק הספציפי הזה.
בלינגהם באמת מדהים עם חוש מטורף לשער.

אני חושב שספציפית במשחק הזה צ’אבי עשה מה שאפשר. הטענות יכולות להיות על בניית הסגל שלו, על בחירת אנשי בצוות הרפואי שלו, על שימוש יתר בשחקנים שנפצעים בגללו…