תשמע אבל גם דבר כזה צריך לגבות בנתונים ובצבירת נקודות זה יותר חזק מ"למראית עין". אני ראיתי אשתקד קבוצה שפתחה את העונה קשה וספגה שערים כל הזמן אבל כן ניסתה קצת ללחוץ גבוה ואפילו לשחק עם קישור מודרני. חטפנו גול מאלמריה בדקה השנייה בגלל לחץ גבוה. ראיתי קבוצה שבגלל הפציעות של אדר מיליטאו וטיבו קורטואה בעיקר ואולי לאור העזיבה של קארים בנזמה הייתה קצת אחרת. לא משחקת טוב אבל לא אדישה כזו.
אשתקד בחצי הראשון של העונה ריאל מדריד איבדה 9 נקודות, קרי מאזן 15-3-1 - 48 נקודות. בחצי השני עשינו 47 נקודות ויכולנו להוריד את הרגל מהגז אחרי הבטחת האליפות אבל גם לא היו לנו יותר מדי פאנצ’רים.
לפני עשור אגב זה היה הפוך לחלוטין, שוב לא מבחינת המספרים, קבוצה שדרסה כל מה שזז עד ינואר עם 22 ניצחונות רצופים שנשארו שורה בוויקיפדיה ובספר שלי. בתקופת זינדין זידאן איבדנו את הליגה בחצי הראשון כבר ב-2017/18. עונה קודם לכן זה בעיקר סגל עצום עם מחליפים כמו חאמס ואיסקו ומוראטה, ולתת לכריסטיאנו רונאלדו לנוח. ריאל בחצי הראשון של 2016-17: השיגה 46 נקודות מתוך 57, מאזן 14-4-1, שלוש תוצאות תיקו רצופות. בחצי השני השגנו 47 נקודות
אני לא חושב שיש כאן עניין במודע וכשקוטלים שחקן בתקשורת ובעיתונות וכדומה הוא רוצה להגיב אין אחד שזה עובר לידו גם לא מאמן שנמצא באליטה 30 שנה. אתה מתחיל לשמור כוחות עם רוטציות וכדומה ואחרי שאתה מוביל ובטח לא במחזור הראשון של העונה נגד מאיורקה או בשלישי נגד לאס פלמאס.