הנקודות שלי:
-
הפעם לאנצ’לוטי כנראה יש קצת פחות אשמה בתוצאה הסופית. ההרכב שעלה היה הרכב נכון והקבוצה גם שיחקה בסדר גמור. אבל בשורה התחתונה, כמות המצבים הטובים שהגענו אליהם הייתה יחסית מאוד נמוכה. האשמה של אנצ’לוטי היא יותר אסטרטגית מאשר טקטית אתמול: המערך 4-4-2 יהלום הזה נראה בינתיים נורא ואיום, הקבוצה משחקת גרוע מתחילת השנה, גם אם התוצאות יחסית סבירות. אתמול היה רק עוד יום במשרד, בו פשוט הפעם ג’וד לא היה שם במקרה לדחוק בדקה ה-90.
-
התקרה של קמאבינגה כקשר אחורי גבוהה יותר מאשר התקרה שלו כקשר 50/50, אבל הסיכוי שלו להתקרב לתקרה כנראה גבוהה יותר דווקא בתפקיד השני. אישית, הייתי מהמר ולוקח את הסיכון בשביל התועלת, גם ככה לא חסר לנו קשרי 50/50 ובהחלט חסר לנו קשרים אחוריים.
-
ויניסיוס שחקן מאוס והחלום שלי שיימכר למרבה במחיר. גם ככה אמבפה על העמדה שלו, זה לא ששניהם לא ידרכו אחד על השני על הרגליים. שישתמשו בכסף להביא את הלאנד או כל חלוץ טופ אחר.
-
רודריגו בעונה כל-כך נוראית שאני די מאבד תקווה לגביו. אם אני חולם לחזור למערך 4-3-3 נורמלי, זה אומר שגם חייבים להביא קיצוני ימני נורמלי. לאור תקציב המסטיקים של פלורנטינו לרכש, קשה לי להאמין שנראה את זה קורה בקיץ הקרוב כשאמבפה כנראה יגיע (עם בונוס חתימה מצופה בגובה של רכש כל שחקן טופ אחר).
-
אבי נמני חושב שתוך שנתיים פראן גרסיה יהיה אחד המגנים הטובים בעולם. אני חושב שתוך שנתיים פראן גרסיה לא יהיה אפילו אחד המגנים הטובים בריאל מדריד.