שאלת מיליון הדולר…
יש או אין התקדמות, שיפור, לימוד?
באלדה למשל זה משהו שיפה לראות - יש שיפור עצום שלו ולא סתם הוא מועדף על פני המגנים האחרים, בשמאל ובימין.
לטעמי (מרגיש שאני בדעת יחיד כאן) יש גם שיפור של גאבי והוא כבר לא סתם מתרוצץ מצד לצד אלא מהווה גורם שדוחף את המשחק קדימה ומשפר אותנו התקפית.
ברמה הקבוצתית אני גם רואה שיפור, אבל יותר קשה לי להצביע על זה. הגנתית אנחנו לא סופגים מול החלשות וזה שינוי לטובה, בקישור אנחנו רצים יותר ולוחצים יותר אבל עדיין לא שולטים בקצב. בהתקפה משהו חורק מאוד בזמן האחרון. לבה כובש הרבה אבל מסביבו השחקנים לא מראים יציבות וזו בעיה.
אבל אם אני חושב פעם שניה על ההתקפה, אז הנה דוגמא ללקיחת אחריות מצד צ׳אבי. אחרי שהיה נראה לנו שיש לו שלישיית התקפה ברורה - DLR, אבל אפשר היה לראות שזה לא עובד מספיק טוב ונשען בעיקר על הפולני הוא התחיל לשנות ולעשות ניסויים עם פראן ופאטי.
גם זה שההתקפה שלנו לא מסתמכת על מסי או רצה רק דרך האמצע ולא פותחת את המשחק זה שינוי עצום ממה שהורגלנו. עם כל הבעיות שיש לנו אנחנו כובשים. גם מול אינטר, בפיגור פעמיים כבשנו שלשה.
אולי צ׳אבי לא מגיע מספיק מהר לאן שאנחנו רוצים, אבל הוא לא עומד במקום.
מודה ועוזב ירוחם.
רק אל תעבירו את הכתובת שלי לליאור…
אני חושב שיש אפשרות שלישית - הוא לא הולך לאן שאנחנו רוצים שהוא יילך, לא משנה הקצב. זה הרבה באשמתנו, אין ספק, כי הוא לא צריך לעמוד בציפיות שלנו והן לא אמורות לעניין אותו.
מסכים שיש שיפור, אבל לא בהכרח יודע אם השיפור הוא (בעיקר) בגלל צ’אבי, ובטח שאני לא יודע אם הוא מספיק (כלומר, אין לי דרך לדעת מה היה קורה תחת מאמן אחר, ואם היינו מצליחים יותר או פחות בתקופת הזמן הנוכחית. ובכלל). לא שיש אופציות אחרות טובות יותר ו-ודאיות יותר בחוץ, כן?
אני מסכים פה עם כולם אבל יש לי משפט אחד ליוסי ראית את ההחטאה של פראן בדקה 85? זה הסיבה שהוא לא יכול להיות משענת שלנו. גישה נהדרת אופי טוב הכל נכון. אבל כזה למלם מול השער… אני גם בטוח שאם ראפיניה היה מוסר כזה כדור לפראן הוא היה מצליח לפספס אותו.