מחזור 12 : גונבים 1:0 באנואטה

אני עייפתי מכל המאמנים שמצליחים עם קבוצות דרג ג או מצליחים בליגות לא בכירות.
וולוורדה, סטיין, צ’אבי, אפילו לקומאן היו הצלחות.
תביאו לי מישהו עם הצלחה בקבוצה גדולה.
אם טן האח היה על הכוונת, הייתי מתנגד בתוקף. הוא כשלון ענק שם.

ואיפה הצליח לוצ’ו?
נכשל ברומא, נכשל בברצלונה (למעט חצי אחרון של עונה שנגמרה בטראבל בזכות גוד מוד של MSN) וכרגע לא נראה הצלחה מסחררת בפריז.

כן, למעט.
לא אתנגד לאיזה טרבל שוב .
לא יודע מה הוא עושה בפריז, בנבחרת הוא היה יצירתי. נתן לצעירים לשחק ובעיקר לא התחשב בשמות אלא ביכולת.
צ’אבי בשנה שעברה הרכיב את לבנדובסקי בכל משחק לא משנה מה היכולת. זה יימשך גם השנה, וגם עם קאנסלו.
אני רוצה מאמן עם ראיונות. יצליח או לא יצליח אי אפשר לדעת.

אנריקה לקח טרבל, דאבל וגביע בשלוש עונות. בחיי שרק אוהדי ברצלונה יכולים בכלל לחשוב על לקרוא לזה כשלון.

לפני שמשה קופץ (אוהב אותך משה) - אצלנו לא מחבבים את אנצ׳לוטי וחושבים שהוא מאמן גרוע, אבל אף אחד לא יהיה גזור מספיק כדי לקרוא לעונה הראשונה שלו ״כשלון״.

לא אפתח פה את הדיון שוב אבל זה הטראבל הכי נורא שהיה לנו, הביא אותנו באופן ישיר למצב הנוכחי.

היכולת היתה נוראית באותה עונה והמפנה היה בספסול של שלישיית MSN במשחק חוץ נגד סוסיאדד (אאל"ט) ופולו של מסי לצ’לסי.
וגם אחרי לא היינו באיזו יכולת יוצאת דופן אלא רק בכושר כיבוש משוגע של השלישייה הקידמית.

הטראבל לא רשום על לוצ’ו בשום צורה.

כמה אירוני זה שהטראבל רשום על MSN ש 2/3 ממנו הגיעו בזכות רוסיי וברתומיאו, אה?
פשוט כואב…

אם עושים שלמה שרף ופותחים ויקיפדיה לספור תארים אז אתה צודק.
בפועל היה לנו, כצופים, עיניים.
הוא היה עם אחד הסגלים הכי טובים של ברצלונה בהיסטוריה והיינו נראים נורא ברוב העונות כולל תבוסות באירופה.

בעונה הראשונה לא היתה שום תבוסה באירופה ושיחקתם כדורגל מעולה*. אפשר להתווכח על הקרדיט, אבל בחיאת. בעונה השניה עדיין נראיתם מצוין והודחתם באירופה על שער אחד מול אתלטיקו חזקה מאד. בעונה השלישית הובסתם, זה נכון, אפשר לנהל דיון על האם היא והיא בלבד כשלון (טענה סבירה לגמרי).

הוא היה עם אחד הסגלים הטובים בהיסטוריה והגיע להישגים הכי טובים בהיסטוריה של מי שלא קוראים לו פפ או קרוייף. רחוק ממאמן על, אבל לקרוא לזה כשלון? בחיאת.

*אם אנחנו לא מסכימים על זה, מוזמן לספק לי עונה בלי פפ שבה שיחקתם כדורגל יותר טוב. אולי אולי אחת העונות של רייקארד (לטעמי ממש ממש לא, אבל אפשר לטעון).

העונה ההיא לא הייתה כישלון, כמו שאני טוען שבספקטרום הזה של " הצלחה בזכות מאמן" אל מול “הצלחה בזכות יכולת אישית או בסיס קודם” אצל לוצ’ו זה נוטה משמעותית לשני.

יש כאלו שהם אומנים בזה ויודעים להוציא את המקסימום מהקיים כמו חוס הידינק, ללוצ’ו גם אין את זה עם כל הכשלונות שלו בבערך כל מסגרת אחרת. היה לו מזל להיות עם msn, צ’אבינייסטה ובוסקטס, דני אלבס וג’ורדי אלבה, הזמורה בזמנו קלאודיו בראבו וטר שטגן כשוכר מחליף עם ראקיטיץ’ ופדרו בספסל.

פפ אולי בנה את כל מה שהוא עשה עם ערימה של כסף, אבל וואלה הוא יודע לבנות ולייצר משהו. ללוצ’ו אין את זה.

אף אחד לא טען שלוצ׳ו יודע לבנות משהו או שהוא הצלחה מסחררת, אבל אם הוא כשלון אז כל מאמן בהיסטוריה של ברצלונה חוץ מפפ, קרויף ורייקארד הוא כשלון (או שגם רייקארד כשלון מהסיבות שמניתם על אנריקה?). עם כל מה שכתבת בהודעה הזו אני מסכים עניינית. לדעת לא להרוס זה בהחלט לא הישג ענק, אבל גם לא טריוויאלי. בטח ליותר מעונה אחת. תשאל את טאטא מרטינו.

לוצ’ו קיבל את הקבוצה הטובה בהיסטוריה, והתחיל את תהליך הפירוק שלה.
כולנו ראינו את זה גם בעונת הטרבל, ולכן למרות הטרבל הרבה אוהדי ברצלונה חמוצים לגבי העונה הזו,.שזה גם נובע מכך שרוב האנשים הסתנוורו מהטרבל ופספסו את הסימנים הברורים לעתיד, שאכן הגיע.

האם מאמן גרוע יותר היה מצליח להרוס את הקבוצה מהר יותר? אולי.
זה לא אומר שלוצ’ו מאמן טוב.

אני רוצה את סקאלוני לכשיתפנה (שלא יתפנה לעולם)

נראה שדימה כן

עכשיו חשוב לציין שזה מאמן שלא בדיוק קידם צעירים בזמנו בברצלונה.

אני לא חושב שהוא מאמן שהייתי רוצה לראות בברצלונה הנוכחית. אני לא מקבל את הרושם שיש לו משהו להציע יותר מצ’אבי, ששוב, מאוד מזכירים אחד את השני בסגנון.

ברצלונה לא צריכים כרבע אפילו מה שהיינו קוראים לו “קבלן אליפויות”, ברצלונה צריכים בנייה ומתודולוגיה. אין פה שחקנים שהם תוצר מוגבר שצריך למצוא איך להדביק אותם ביחד, אלא שלד צעיר שצריך הכוונה. זה גם הדבר הנכון יותר בהינתן המצב הכלכלי.

אני לא מכיר את כל המאמנים בעולם. לוצ’ו עלה לי לראש כי יש לי זכרונות טובים מהעונה הראשונה שלו בעיקר בבארסה ובנבחרת. גם העלה את בארסה ב’ לליגה השניה. כנראה שאני במיעוט, אין לי בעיה.
הוא לא קידם צעירים בבארסה כי לא היה את מי לקדם. בנבחרת הוא עשה יופי של עבודה בהקשר הזה.
הוא בטח יותר טוב מטן האח שהוזכר כאן . בא מהצלחה בליגה קטנה והבלחה חד פעמית בצ’מפיונס, אחר כך הלך לקבוצה גדולה כושלת ודירדר אותה עוד . ממש מתכון להצלחה בבארסה ועוד בלי כסף.
אם אין מניה בטוחה בשוק המאמנים, שצ’אבי יישאר. אולי עוד ילמד וישתפר.

לא קראתי לתקופה שלו בברצלונה כישלון אלא שהוא מאמן בינוני בעיני. אני לא יכנס לכל התקופה שלו בברצלונה אבל שהיה לו את msn בשיאו הכל עבד, שהטריו נחלש הוא נראה חסר עצות.

בכל מקרה, מומלץ מאוד לא להכניס מילים לפה שלי.

זה פשוט עיות של המציאות. אתה פשוט מנסה “לעקם את המציאות” שתתאים לך.

כך, טאן האח עשה עבודה אדירה באיאקס ואיאקס שלו הפכה להיות הקבוצה הכי טובה באירופה. הפסידו לטוטנהאם על שבריר השניה בחצי גמר.

בעונה הראשונה שלו ביוניטד , טאן האח הגיע עשה סדר שם דאג שהטרבל מייקר העיקרי רונאלדו יעזוב והביא אותם לצמפיונס אחרי כמה שנים טובות שהם נעדרו ממנה. גם אוהדי יוניטד, כולל בפורום הזה, סיכמו את העונה הראשונה שלו שם בצורה חיובית. שאל אותם לא אותי.

אכן העונה משהו לא עובד שם ונראה שהם בטח לעונה רעה.
אם תוציא את ברצלונה מהקרירה שלו לוצו אני מבטיח לך שאין לו מוניטין יותר טוב בלשון המעטה מטן האח ( לוצו פוטר מספרד ורומא. ונראה סוף העונה בצרפת… )

אני לא יודע אם הוא מאמן מספיק טוב בשביל ברצלונה הנוכחית בגלל המצב הכלכלי שלנו. אז זה לא הודעה בעד או נגד טן האח.

זה גם ההודעה האחרונה שלי בנושא לוצו. הפכו אותי להייטר שלו וזה לא נכון. אני פשוט לא חושב שהוא מאמן דרג ראשון באירופה אז תתבעו אותי ( אבל לפחות אל תנסו להכניס לי מילים לפה או להוציא דברים שאני כותב מהקשר שלהם)

בסוף העונה מאמנים ישתחררו ואופציות יפתחו. אז ברצלונה חייבת לעשות את הדבר ההכרחי וזה להביא מאמן מתאים לברצלונה. ונמאס לי “מאגדות מועדון” שכל הזמן צריך להרגיש רע אם מבקרים אותם או שקוראים להם “מיסטר” אני רוצה מאמן אמיתי שהוכיח את עצמו בתור מאמן. די אפשר להתקדם בחיים. פפ היה ועזב ולא צריך לחפש איזה חיקויי מעלי אקספרס.

בחצי.
ולא משנה אם הם היו עולים על חשבון טוטנהאם, ליברפול הייתה מטאטת אותם בגמר באותה המידה.

זה תיאורטי וגם לא העיקר, אין לי איך להוכיח את זה. אבל איאקס באותה שנה וראיתי כל משחק שלה באירופה היתה הקבוצה עם הכדורגל הכי יפה באירופה.

זה גם לא עיקר ההודעה שלי ואין לי או לך אפשרות להוכיח מי צודק ומי לא.

זה היה בהתייחס לזה שאתה תמיד מתלונן שאנחנו מטיפים והצביעות עם אנצ׳לוטי וכו׳… עזוב, אפילו בהומור ורוח טובה אני לא מצליח איתך.

אתה פיספסת חבר, אני טוען שזה יותר עמוק מאנצלוטי. לא היה פה משהו רע אחד בברצלונה או החלטה רעה או רכש רע בברצלונה שלא שמעתי את אוהדי ריאל “מגוננים” עליו.

ברתומאו ורוסל? צבא האמת של אוהדי ריאל יגנו עליהם

ואלורדה מבייש אותנו באירופה ? אוהדי ריאל יגנו עליו.

צאבי מביך את עצמו וברצלונה, אתם מנסים למכור לנו סיפורי מעשיות שאנצלוטי פחות טוב ממנו.

אני פשוט לא קונה את “האובקיטיביות שלכם” בטח שהרוב של הדברים, מלווה אכן בהטפות מוסר התנשאות ושחצנות.

אני יכול להמשיך גם על שחקני רכש איומים ונוראים שהגיעו אלינו שתמיד מצאתם את הדרך להגן עליהם.

זה לא חס וחלילה לריב לא איתך ולא עם אף אוהד ריאל אחר לא בתקופה האיומה עכשיו. אני גם הייתי המעריץ מספר אחת של כל דבר רע שקורה בריאל. אני מבין אותכם. באמת

אני יודע שאתה לא קונה אותה וזה באמת כבר פאתטי כמה שאי אפשר לדבר איתך עניינית או אפילו סתם לשמור על דיון נורמלי בלי שאתה שופך עליי פסקאות לא קשורות לכלום. סיימתי לנסות. לא חושב שאתה מבין איזו תרבות דיון גרועה זו גם לפנות למישהו בודד ב-“אתם״ וגם ליחס לו שקר/זדון פעם אחרי פעם.