מחזור 12 : גונבים 1:0 באנואטה

זה היה נראה אתמול כאילו עושים דווקא לדברים שאמר גונדואן ומשחקים ככה בכוונה. המשחק הכי אדיש של בארסה שאני זוכר מזה המון זמן - ובמקום לנסות להראות אחרת אחרי הקלאסיקו המאכזב בארסה נראתה כאילו היתה לה מנוחה של יומיים ולא של שבוע. היה איזה רגע במחצית הראשונה שסוסיאדד התמסרה באיטיות ליד הרחבה שלה כאילו מדובר במשחק אימון והשחקנים שלנו שעמדו קרוב רק עשו בכאילו שהם מנסים ללחוץ.

העובדה שאין שום שיטת משחק ככ זועקת לשמיים שהשוד האמיתי של צ’אבי זה שהוא מסרב להודות בזה וממשיך לכבס מילים במסע"ת.

אין אפילו טעם לדבר על מיקום ממוצע או מספר מסירות, אני לא חושב שהיתה אתמול אפילו התקפה מסודרת אחת נורמלית למעט הגניבה בסיום.

אה, ופראן הוא ללא ספק השחקן הכי חסר מוח בסגל. אם כבר גניבה אז זה בדיוק מה שסיטי עשתה לנו עם הכסף עליו.

כדי ש @mos56 יהיה מרוצה קבלו- צ’אבי עשה הכל הפוך אתמול, היה זוועה ולא הגיע לו נקודות, ניסה בכוח להרוס לברצלונה ולמזלכם לא הצליח.

אנצלוטי עדיין מאמן יותר טוב מצאבי :stuck_out_tongue:

הבעיה היא שאין לנו שום יכולת ניהולית, מבחינת זה שאין אף אחד בהנהלה שיעשה את זה, להגיד לצ’אבי יפה שלום, לארגן לו פסיפס, איזו מוזאיקה במשחק האחרון, ויאללה - להחליף למישהו שאשכרה יודע לאמן. אחרת כבר עכשיו הייתי שם את המאמן הבא בכוננות, שיישן עם נעליים, ושיהיה מוכן לדקה מקריאה אחרי שהקריסה הבאה תגיע. והיא תגיע.

מקסימום - בקיץ. למשוך עוד שנה עם הטמבלול הזה, יוציא לי את החשק לחזור לצפות בקבוצה, גם אחרי שכל הבלאגן מסביבנו ייגמר.

נ.ב. התעוררת וגילית ש-RFA ניצח את המשחק? כל השאר זה בונוס.

האמת אני גם עכשיו לא מכיר שום אלטרטיבה .

דבר אחד אני מקווה , מי שיחליף את צאבי רק שלא יהיה “אגדת מועדון”. לכן צריך לעשות את זה לפני שסרגי רוברטו מחליט לפרוש…

2 יתרונות בסרג’י רוברטו כמאמן -

1. שחקן היסטורי התגלה כמאמן נוראי. אולי זה עובד גם הפוך.
  2. הוא לא ישחק.

זה לא כזה פשוט אייל, הוא יכול להיות מאמן-שחקן גם.
יש לו קלטות על עצמו אני בטוח.

אם הוא מאמן-שחקן זה אומר שהוא חצי מאמן וחצי שחקן. זה כבר חצי שחקן יותר מעכשיו.

החלום שלי עדיין לא מת. לטן האך לא הולך ביונייטד, אם יש סיכוי שהוא מתפנה בקיץ, הייתי קופץ על ההזדמנות.
צ’אבי צריך לתת שנתיים בג’ירונה, עוד 3 שנים באיזה רומא\מילאן, ואז אשמח לקבל אותו בחזרה.

מה ג’ירונה עשתה לך? משחקת יפה, למה מגיע לה צ’אבי?

לא יודע, לגיטימי לטעון שרומאו זה משהו שהם עשו לי?

הם לא עשו כלום. רומאו היה הבחירה הראשונה של צ’אבי. אחרי זובימנדי, קימיך, בוסקטס, אלכס סונג, אורי אוזן, מיכאל זנברג רוי קנט וג’יימי טארט. גם זה עליו.

אתם תצחקו, אבל אני עוד חולם על גז’ארדו.

הוא צריך מיליארד יורו רק כדי להגיע לליגת האלופות.
מכל המאמנים שיש סיכוי כלשהו שיגיעו הקיץ, אני מעדיף את לוצ’ו.

כן כי לוצו הוא ממש סיפור הצלחה אדיר והוא עשה הכל בלי כסף. תזכיר לי איפה הוא מאמן עכשיו?

עוד “אגדה” בתור שחקן אבל בתור מאמן הוא בינוני. ושוב הסיפור יחזור, יגיע לפה אסור יהיה להגיד מילה נגדו כי כפויות טובה מצידנו. והגלגל ימשיך להסתובב

זה האמת, ברצלונה נרדמה על ההגה שנים ועכשיו לא מזהה שום מועמד רציני שהוא גם חופשי.

שמעתי שאנצלוטי חופשי שנה הבאה :joy: :joy: :joy:

מה עם צאבי אלונסו?

כן, משה, בוא תקטול כל מאמן שהוא לא פפ או קלופ.
אני התרשמתי לטובה מלוצ’ו בנבחרת, את PSG אני לא רואה כי זה לא כוחות שם בליגה.
אבל אהבתי שהוא זרק את הכוכבים בלי בושה, ונותן לילד בן 17 לשחק.

איפה ראית אותי קוטל אותו? הוא מאמן בינוני. איפה קטלתי כל מאמן שהוא לא פפ או קלופ. רוב המאמנים כרגע סגורים . אני מוכן לשמוע אופציות שהם לא חזרה לביניוניות שהיינו בה ואנחנו עדיין תקועים בה…

איזה כדורגל הוא מציג שאתה חושב שהוא יקדם אותנו? ודבר נוסף הוא בחוזה בפסז אם הוא יגיע שנה הבאה זה סימן שהוא לא הצליח גם שם.

גם קומאן דרך אגב הצליח בהולנד.

אני לא קטלתי אף מאמן, פשוט כל המאמנים הכי טובים סגורים כרגע. דרך אתה קטלת פה מאמן . ועל סמך עונה אחת רעה ביוניטד. שנה שעברה הוא עשה שם עבודה טובה. אני לא שופט אותו לרעה בגלל שהוא לא מצליח בבית המשגועים שם.

זה לא היה המצב באייאקס.

אני עם משה בזה. לא לחינם אמרתי שצ’אבי דומה יותר ללוצ’ו מאשר לפפ. הסגנון והעקשנות שלו, כמו חוסר היכולת שלו לייצר משהו משלו מבלי להיות תלוי בצורה טוטאלית ביכולת האישית של השחקנים שלו הם דברים שמאוד מתאימים למאמנים כמו לוצ’ו או אפילו רייקארד. כולם לקחו צ’מפיונס, כולם יזכרו לטובה בגדול הקדנציה בבארסה, כולם לא הצליחו מחוץ לאותה קדנציה ספציפית.

ברצלונה צריכה מישהו שיודע לבנות תשתית לקבוצה טובה שידע להטמיע שיטה וסגנון. זה אחד הדברים ששווה לעשות בטח שהסגל שלך כל כך צעיר. אם לא היה בזה סיכון שגם נרד ליגה בטעות, הייתי אפילו רוצה לראות את ביילסה, אבל גז’ארדו הוא מישהו שלקח חלק ארי בבניית התשתית בריבר פלייט. התשתית עוד עובדת, אבל הגלגלים חורקים בלעדיו.