מחזור 12 : גונבים 1:0 באנואטה

בין אם ננצח ובין אם לא, זה לא ישנה את העובדה שצ’אבי לא יודע ליצור כדורגל חיובי כמאמן. סוסיאדד באנואטה קבוצה קשה, ועדיין אני מצפה ליותר ברמת הכדורגל לעומת מה שאנחנו מקבלים.

אני לא מאמין בצ’אבי המאמן.

השלם קטן מסכום חלקיו

האם אנחנו בעצם אמא של גאבי?

פראן כל-כך פח אשפה מהרגע שנכנס שהייתי שוקל להוציא אותו עוד המשחק הזה.

איך גאבי לא קיבל הרחקה על מספר צהובים כמה כבר יש לו?

זה החמישי והוא יעדר מהמשחק הבא.

אין נבדל

עכשיו אני כאילו אמור לשמוח?

צאבי צריך להעצר הערב על שוד.

איזו נגיחה בין הרגליים.

אם כבר אז אראוחו

הדלקתי את המחשב הנייד ושכבתי במיטה, אחרי 10 דק של משחק נרדמתי. קמתי עכשיו, מה פספסתי??

כלום.

אגב, true story

אם אסכם את זה במשפט, השחקנים ניצחו משחק שצ’אבי היה אמור להפסיד.

למה אני רואה בכלל.

שיחקנו כדורגל נהדר טיקי טאקה אתה לא תאמין איזה כיף היה

אין יותר סימלי שגונדו את ארוחו אחראים על הדבר היחיד החיובי במשחק הזה. אולי שתי השחקנים היחידים כרגע שנראה שאכפת להם ממשהו.

זה ניצחון שכולו הפסד.

קצת השתפרנו אחרי כל החילופים.
רק מחזק את הנקודה שלי ששחקנים פחות מוכשרים אבל טריים עדיפים על שחקנים טובים יותר אבל עייפים.

איזה חוסר צדק. היינו צריכים לנצח את הקלאסיקו ולהפסיד באנואטה.

Xavi: "Last week, we deserved to win but we lost. Today, we did not deserve to win but we did.

חבל שצ’אבי קורא את מה שאני כותב רק אחרי המשחק ולא לפני המשחק.
עכשיו הוא גמר את קאנסלו ופליקס עוד קצת, והם עדיין יפתחו מול שחטאר.

איניאגו מרטינס: {נשאל על הפתק שקיבל} ״היו בו כל כך הרבה הוראות שלא ידעתי מה להגיד לשחקנים".

הוא כמובן ענה את זה בחצי קריצה אבל לדעתי מסמל הרבה.

קרה לי בתקופת הקורונה עם ריאל מדריד, לא בדיוק אחד לאחד, לפעמים כשהיו משחקים מדכאים ב-23:00 בלילה ניסיתי הכל כדי להישאר ער, נרדמתי לפני המשחק וגיליתי למחרת רגע לפני המשמרת בחמש בבוקר בספורט1 שניצחנו את אספניול 0:1 מרגש מאוד.
רציתי לכתוב כאן כמה ברצלונה שודדים וגנבים (צפיתי את ה-0:1 הזה אגב), אבל זה מגרש קשה וריאל סוסיאדד כמה שקובו נהדר והם שיחקו התקפי וטוב - לפחות במחצית השנייה שאני ראיתי - לא היו מדויקים בפס האחרון והם שלומיאליים. ואנחנו היינו אלה שגנבנו שבוע לפני כן. פעם זו הברקה של שחקן התקפה פנטסטי, ה-MVP של הליגה, ופעם זה הלב הפועם של ברצלונה. זו הליגה הזו, ככה היא נראית. בארסה של צ’אבי קבוצה שאי אפשר להספיד בליגה. לא שזה מנחם אותי אבל לפחות אראוחו הגדול היה זה שהבקיע.

ההשואה בין הקלאסיקו של שבוע שעבר להיום היא מופרזת ואני מתבטא בעדינות. לריאל של שבוע שעבר הגיע הרבה יותר לנצח מאשר ברצלונה של אתמול. במיוחד ההופעה במחצית הראשונה. וכן גם ריאל גנבה ניצחון.

במחצית הראשונה היינו כבר אמורים לרדת בפיגור של 3-0 וזה רק הראשונה

לא מבין בכנות את ההופעה המאוד חלשה הזו. אין לי הסבר.
מקווה שהקבוצה תראה יותר טוב כשפרנקי יחזור.