מחזור 13: מפסידים 1:0 לריאל סוסיאדד בסן סבסטיאן

הנה זה מגיע, האירוע המרתק שכולכם חיכיתם לו - עוד פגרת נבחרות, בה כלל האוהדים ישבו מרותקים למסך ויחכו לראות אם מישהו משחקני הקבוצה אותה הם אוהדים נפצע. כמה מתח, כמה עניין.

אבל רגע לפני כן - ברצלונה מגיעה לחבל הבאסקים האהוב והכיפי לישראלים, כדי לפגוש את ריאל סוסיאדד.
הצ’ורי-אורדין מגיעים למפגש הזה לאחר הפסד 2:1 בחוץ לוויקטוריה פלזן בליגה האירופית, ביום חמישי האחרון, ובכללי קמפיין לא טוב בכלל כרגע במפעל הזה (מקום 25, עם ניצחון, תיקו ו-2 הפסדים), וכאשר היא ממוקמת במקום ה-11 בלה ליגה. מדובר בקבוצה שאומנם ספגה בליגה רק 10 שערים (פחות מברצלונה, מדריד, ויאריאל, בילבאו וכו’), אבל 9 מהם בבית (למעשה בבית היא ממוקמת אחרונה בליגה), וגם כבשה רק 10, כאשר רק 3 כבשו פחות, ואחת מהן היא ולנסיה עם מינוס משחק.

אז מה מצבנו?
טוב תודה, נחמד ששאלתם. הבלאוגרנה חוזרים לליגה אחרי 5:2 על הכוכב האדום בלגרד, ואחרי עוד גול אדיר ועצום של אאא"פ, לאמצעו של רצף 3 משחקי חוץ (שיסתיים מול סלטה, אחרי הפגרה). למרות רצף הנצחונות האחרון, בברצלונה מודאגים ממצבו של קובארסי, לא כי יש חשש להיעדרות ארוכה, אלא כי אם לא ישחק היום אולי נקבל במקומו את דומינגז. כיף.
חוץ מההגנה, אולמו בספק עקב חיקוי של כריסטנסן, אבל גאבי ופרנקי ימשיכו לנסות לחזור לכשירות מלאה. מי יודע, אולי ההולנדי יפתח היום. אולי גם נשים לב אליו כשהוא על המגרש, אבל לא רוצה להגזים עם הפנטזיות.

טוני חואן-אמרתי-לכם טוען שלאמין יקבל מנוחה היום. האם זה אכן יקרה? מי יעלה במקומו ולמה זה לא יהיה אנזו פאטי? האם ברצלונה תוכל להרים חזרה את הקצב ולצאת לפגרה בראש שקט? לפליק הפתרונים.

הסגל -

ייעדרו -
RFA, אריק גרסיה, פראן, כריסטנסן, מאטס, ברנאל

גם פורט בחוץ, בעקבות כאבי גב.

יתחמם נטו כי יהיה קר הערב בסן סבסטיאן -
פאטי

הרכבים משוערים -

מעניין אם אולי נראה צימוד של איניגו קונדה עם פורט באגף. אני יודע שהכל קם ונופל על תיאום במלכודת נבדל בהגנה, ועדיין. אני חושב שקונדה יבין את המלכודת טוב יותר מדומינגז. מה שכן, אשמח לראות את פורט מקבל עוד דקות.

אשמח לראות רוטציות בצמד שלנו גם. פדרי וקאסאדו ממשיכים לטחון רגע לפני פגרה, לפחות אני דיי בטוח שנראה את אאא"פ בקישור, בטח אם לאמין עשוי להיות מוחלף.

מזל שפאטי לא יודע עברית. יש מצב שהוא ירוץ לבכות בשירותים מהשורה הזאת.

מסתבר שפורט עם כאב גב, והוא מחוץ לסגל.

אם לדעתו של פליק, ימאל שיחק יותר מדי, אז זו בחירה מאוד מוזרה לתעדף את הכוכב האדום על פני סוסידאד.

בכל מקרה, יהיה מעניין לראות את ראפיניה בעמדה הזו תחת פליק. אצל צ’אבי הוא סבל כי קיבל הוראה להיצמד לקו ולנסות לעבור שחקנים. אצל פליק ימאל משחק עם הרבה יותר חופש ותמיכה מהמגן.

כל אוהד נבחרת:

כל אוהד נבחרת ישראל:

ההרכב של ברצלונה -

לאמין (לא בסגל בכלל) ואולמו לא פותחים, אאא"פ ופרנקי במקומם.

קובארסי והמסיכה פותחים גם הם.

ההרכב של ריאל סוסיאדד -

אז לאמין אכן נח ולא פותח. נראה שפליק קורא פה בפורום שזה עוד נקודות לזכותו (מעבר לידיעת עברית)

הוא אפילו לא על הספסל. אני מקווה שלמדנו ממדריד ומזייפים פציעה…

𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Lamine Yamal has ankle overload and will be out until recover

כן סוף סוף לומדים ממדריד משהו טוב

אנחנו בלי לאמין, אבל ריאל סוסיאדד בלי סרחיו גומס, ובמצב הזה ראפיניה הולך לחגוג על אייהן מוניוס.

לא בסגל בכלל… מלחיץ טיפה.
מעניין אם זה עומס עומס, או עומס שנובע ממשהו שקרה לקרסול שלא היה מתוכנן.

אם הוא היה בספסל זה כנראה היה מרים עינים חשודות.

אל תדאגו, זה כדי שלא ייסע עם הנבחרת.

אני מקווה שגם הקילקול קיבה של אולמו יתארך ויקשה עליו…

מרגיש לי קצת זלזול לחשוב שאנחנו יכולים לוותר על שחקן הרכב קריטי בשביל שלא ישחק בנבחרת.

שווה להפסיד את המשחק הקרוב בשביל זה?

למה, בלי לאמין אי אפשר לנצח?
קצת אמונה . לבה וראפיניה החזירו לי קצת מזה.

אגב, אחלה תרגיל עם קובאסי. לא זומן לנבחרת בגלל התפרים, אבל פותח בליגה.

חייב לומר, יש לי הרגשה רעה לגבי המשחק הזה. קבוצה חזקה מאוד, בחוץ, השחקנים נראו קצת בירידת מתח במשחקים האחרונים, ובלי לאמין ואולמו.

אפשר לנצח בלי כל שחקן, זה לא טענה למשהו.
אני מדבר על הגישה של בוא ניתן לשחקן הכי טוב שלנו לנוח במשחק לא פשוט בגלל שהוא קיבל זימון לנבחרת.
שינוח מול קבוצה מהליגה הסרבית, לא מול סוסידאד.

פרנקי פתח את המשחק נפלא. בינתיים החשש שלי מתבדה. גם היו כמה דקות של כדורגל פשוט… ללקק את האצבעות.

מחכה להמצאה, סליחה - הדמייה, שתראה שהיה נבדל.

באותה קלות עורך הוידאו היה יכול להעלים את השליש סנטימטר של הנעל, נבדלים כאלו פשוט הורסים את המשחק. גם לריאל הייתה פסילה של השפיץ של הזרת של אמבפה וזה פשוט מרתיח!