מחזור 13: מפסידים 1:0 לריאל סוסיאדד בסן סבסטיאן

המערכת התבלבלה. שמו את הרגל של הבלם בתור הרגל של התוקף.

שוד גדול אבל רק מראה שגם רובוט ואוטומציה יכולה לעשות טעויות ״אנוש״.

זו לא הייתה הנעל של לבנדובסקי. גם את הסנטימטר שלכאורה היה- לא היה.

אולי קרה פה נס והרגל של לבנדובסקי עברה דרך כף הרגל של בלם סוסיאדד, וגם גדלה ממש במידה. לא שולל.

משחק לא טוב שלנו, אבל ממש. לא יודע אם זה ההלם מפסילת השער של לבנדובסקי, זה שסוסיאדד באמת מצאה פתרונות לכל מיני דברים אצלנו, שזה יום חרא שפשוט קורה, או שילוב של כמה דברים.

פליק צריך לחמם את הגרון לפני שהוא יורד לחדר ההלבשה, ולחמם גם את אולמו על הדרך.

ועל הדרך -

קבוצה ספרדית טיפוסית יכולה למשוך בקצב הזה עד דקה 60 בערך ואז תתפרק, סוסידאד החמיצה המון ואם לא תשים את השני עד דקה 60 תפסיד בגדול.

איכשהו אולי יקרה נס ושאר הקבוצות בספרד, ובאירופה, לא יראו את המשחק הזה. אחרת הוא לא יהיה האחרון שייגמר בצורה הזו.

שאפו לסוסיאדד שבאו פשוט מוכנים. טקטית, מוראלית, מנטלית, אגרסיבית. מה שתרצו. נכון שהיה משחק חושך של כלל שחקני ברצלונה (למעט, אולי, איניגו), בראשותם של אאא"פ, קובארסי, קונדה וחוליית הקישור בכללי, ונכון - הנבדל המונפץ בגול של לבנדובסקי, אבל זה לא צריך להוריד מזה שסוסיאדד פשוט רצו יותר, וגם הצליחו יותר.

הצ’ורי אורדין היו ראשונים לכל כדור, ניצחו בכל מאבק, והגיעו למספיק הזדמנויות כדי להצדיק את התוצאה הזו.

בסך הכל המשחק הזה היה המשך די ישיר למשחק וחצי שלפניו, בהם כנראה שהאופוריה השתלטה והאדרנלין צלל לתהום. לפליק יש עכשיו שבועיים כדי להחזיר את הקבוצה לתלם, כי 3/6 הנקודות הפרש האלו לא יחזיקו הרבה אם היכולת הזו תחזור אחרי החזרה מפגרת הנבחרות.

אולי ההפסד הזה יעשה דברים טובים, ואולי גם יש מצב שהפעם, רק הפעם, הפגרה באה בזמן?

לדעתי זאת לא הייתה סוסיידד חזקה כמו שבארסה הייתה חלשה.
חוסר יכולת בהתקפה בלי לאמין מדאיג מאוד.
פליק גם עשה טעות כשלא החליף את פרנקי בדקה ה 25 בערך. הוא לא עשה כלום מאז שנפצע, ולא ברור לי למה לא הוחלף.
פניה עוד הציל אותנו מתבוסה. השתפר מאוד מאז שמאטס נפצע.

אין לי יותר מידי מה להוסיף, שיחקנו גרוע, הנבדל ההזוי זה לא תירוץ. אני מקווה וגם מאמין שפליק לא ישתמש בזה בתור תירוץ.

הפגרה באה בזמן טוב רק בוא נתפלל שלא יהיו פצועים.

הדבר שמתסכל במשחק הזה זה היכולת הכל כך גרועה שלנו. כאילו חזרתי לזמן צאבי. לא חושב שיש שחקן אחד שמגיע לו מילה טובה.

מתחיל להרים ידים לגבי פרנקי

ברוך הבא למועדון. ההרשמה בחינם.

יש להיות גרוע ויש מה שברצלונה עשתה היום, זה היה חלש גם בסטנדרטים של אנצ’לוטי.

לא מבין למה ראפיניה לא פתח בימין בתפקיד ימאל ואז פרמין בתפקיד ראפיניה, שיחקתם בלי אגפים בכלל.

לא יודע, פתחנו טוב מאוד. הובלנו 1-0, ואז…

הבעיה העיקרית שלי מהמשחק היום זה שדברים בסיסיים נראה שהפסיקו לעבוד בגלל עייפות, שאננות ובחירת שחקנים לא נכונה.
ימאל היה צריך לקבל מנוחה ביום שלישי, לא היום.
ראפיניה היה צריך לפתוח במקומו, לא פרמין.
כשהדברים לא עבדו היה צריך לרווח את המשחק בעזרת אולמו ו-ויקטור, לא בעזרת שחקן שלא רואה דקה מול היריבה הכי חלשה של העונה.

כמובן שסוסידאד היו מצוינים, זה גם חלק מזה, ובגלל זה הערתי פה לפני המשחק על המחשבה שאנחנו יכולים לחשוב שזה לגיטימי לעשות שטיקים מול הנבחרת במשחק כזה.

נקווה שפליק לומד, אין יותר פגרות כשחוזרים.

היה טוב עד שנפצע. פרמין היה הקשר החלש ביותר עד אז.
אני מקווה שגם פרנקי לא יילך לנבחרת, אולי קומאן יעשה לנו טובה.

כמה דברים ששווה לדבר עליהם:

1. זה היה יום אישי לא טוב של הרבה שחקנים, אבל בבארסה הנוכחית זה מתחיל ונגיר במשחק הלחץ. כשהקישור וההתקפה לא לוחצים טוב, יש יותר לחץ על הבלמים, מגיעים בקלות מידי בין הקווים ופתאום הרבה יותר קשה לקובארסי לדייק תחת לחץ כשגם הרבה אופציות לא זמינות. אומנם זה היה יום חלש לקובארסי, אבל היעדר הלחץ הדגיש זאת.

2. אפשר להגיד שהמצ’אפ הקשוח בין קובו לבאלדה היה מראש בעייתי, אבל קונדה פשוט איבד את השחקן שלו יותר מידי פעמים. הייתי אומר שלדקר היה יום טוב, אבל גם השוודי שהחליף אותו חתך אותו בקלות מידי. החילוף שלו בגאבי היה מאוד חד בהתייחסות של פליק אליו.

3. קיבלתם גם פלאשבקים מצ’אבי? כשבארסה משחקת ללא הכנף היחיד שלה בסגל (לאמין) אנחנו שוב חוזרים לפקק באמצע. לא ראפיניה, לא פאטי, לא פראן, לא פאו ובטח לא פרמין יכולים לתת לבארסה את הריווח הזה. מעניין אם מישהו מכל מי שציינתי ינסה לקחת עליו את התפקוד הזה וירוויח את הקריירה שלו מחדש מכל המצורעים.

4. פתאום בלי לאמין אני מבין שאין לנו כמעט שחקנים טכניים מספיק בשביל אחד על אחד. מזל שהיה לנו את אולמו, אבל הוא לא הצליח לבוא מספיק לידי ביטוי בשליש של היריבה רוב הפעולות שלו היו רחוקות.

5. יש גבול לכמה זמן נוכל לסחוב את האינטנסיביות הזאת. סוסיאדד רצו להתאבד על המשחק אחרי פתיחת עונה רעה, ואנחנו רק רצינו לסיים ולצאת לפגרה. אפשר לבוא בטענות לשחקנים, אבל לנסות לשמור על הלחץ הגבוה הזה זה קשה לעונה שלמה. נצטרך למצוא פתרונות לימים כאלה.

6. ההפסד הזה הוא לחלוטין חשוב. השחקנים צעירים מידי מכדי להרגיש מעל היתר, וחשוב לקבל כאפה מוקדמת לפני הרגעים הקריטיים של העונה. הפגרה הזאת באה בזמן כדי שהצוות הרפואי והמקצועי ימצא פתרונות לרצף המשחקים הבא עד לפגרת חג המולד. יש יותר מידי שחקנים שלא מהווים פקטור מהספסל וחייבים למצוא להם ערך.

נאלץ לחכות בסבלנות שבועיים לראות אם באמת הופקו לקחים.

Flick: "I saw the pictures and the decision was wrong, a valid goal. But we have to accept it, we shouldn’t blame the referee because we are all human and make mistakes, today was a big mistake.

לא מאשים את השופטים ולקח אחריות על טעויות שהוא עשה (ציטוט אחר).

בגלל זה אני לא נכנס למרה שחורה. יש לנו מאמן עם מנטליות נכונה.

איזה אפס. מאמן אמיתי, כמו צ’אבי, היה מקבל צהוב. כלומר - בפסילת השער, אחרי זה היה גם אדום מתישהו.

גם היה שובר את אחד הדגלים או משהו כזה למי שזוכר את המשחק מול פסז חחחח

זה שוד מכוון. כל מטומטם רואה שזאת טעות של המכונה, הם פשוט מביכים. אתם רוצים להוסיף עניין לליגה תעשו את זה עם טעויות פחות פתאטיות.

פליק התחפש היום לצ׳אבי, אין הסבר אחר. לפתוח עם פרמין באגף זה להיות צ׳אבי. להרים כל הזמן זה להיות צ׳אבי.

הטעות שיפוט הזאת מאוד קריטית במשחקים כאלה, כאשר הקבוצה נראת ככה ככה מתנות של בלמי היריבה יכולים להביא לנו 3 נקודות מאוד חשובות. פשוט שוד.

השפיץ של לבאנדובסקי בנבדל.

הכל מתחיל ונגמר בחוסר היכולת שלנו להתמודד עם לחץ גבוה של יריבות. כשקבוצה לוחצת אותך הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות זה להילחץ.

בשביל לא להילחץ צריך לרגע להשתיק את המשחק, להשתלט על הכדור, להתמסר בשקט וברוגע ולהתיש את היריב כך שיסוג אחורנית. אין לנו אף שחקן שיודע לעשות את זה.

ובכל זאת, גם כשקבוצה לוחצת אותנו, עדיין יש לנו מספיק כלים כדי לתת גול או שניים אבל הפעם היו לנו יותר מידיי טלאים.

לאמין חייב להסתפסל מידי פעם ובתקופה האחרונה ברור שעלה לו לראש וזה לא בריא, השאלה מי במקומו? פרמין היה אומלל שם.

איניאקי פניה, למרות הצלות פה ושם, הוא שוער גרוע. לא יודע מתי ואיך לצאת, לא מקבל החלטות מספיק מהירות ויש לו משחק רגל מחורבן.