השופט בן זונה :: על שופטים, VAR, החלטות ומה שביניהן

אם אתה אוהד ברצלונה ואחרי צמד המשחקים מול ריאל ובאיירן והתבוסה של ריאל מול מילאן ופתיחת פער ה 9 נקודות לא חשבת שאתם אלופים אז משהו לא בסדר איתך כאוהד…

אני הכרזתי אליפות במחזור ה 35 עוד לפני פתיחת הליגה :joy:

לא אני מציאותי, כי קודם כל זה לא באמת 9 נקודות. והליגה עוד ארוכה. אז תתפלא לא חשבתי ואני לא חושב עכשיו שזכינו באליפות. אני גם עכשיו לא חושב שאסון הגיע אלינו והפסדנו את האליפות.

אבל אתה פיספסת את הנקודה. הנקודה היא שחלק ממכם (לא מכליל ) מוציא את מה שאנחנו כותבים מהקשר ומכליל אותנו.

ואני יחזור על זה. שנה שעברה רציתם להוציא להורג שופט שדפק לכם משחק למרות שהיתם בהפרש של שמונה נקודות מהמקום השני אז תעשו לי טובה אתם בטח לא יותר טובים מאיתנו.

נ.ב אותו שופט שרציתם להורג רוצח אותנו כמעט כל שנה. רק בדרך אגב.

שופט אפשר להוציא להורג אבל ואר ? ובכלל דימיטרי טוען שהואר בענן ואם יש משהו שאני לא מבין זה הענן הזה.

לא אמרתי שאני טוב מכם, אישית מתלונן המון על שופטים, רק טוען שאי אפשר להתלונן על ואר שנמצא בענן.

אתה מבין שאני ציני נכון?

ואתה מבין שאני כותב בצחוק כן ? :wink:

רק אומר:

באופן כללי טענות לקונספירציות בהקשרים האלה מצחיקות אותי. זה היה מגוחך וילדותי כשמוריניו העלה טענות כאלה לפני עשור וחצי, ועכשיו זה כבר בכלל פתטי.

כן הצלחת למצוא את שביט וטל ועוש חצי משתמש לא קבוע פה.

מה אני יגיד שברת אותי

בכל התמונות שראיתי אי פעם של המערכת חצי האוטומטית הם הוציאו הוכחה ממש מהר, והיא הייתה חד משמעית (כולל הזווית מצד המגרש). מעניין שהפעם לקח להם 10 דקות להוציא תמונה שבה גם ככה השחירו את הנעליים של שני השחקנים, ככה שאי אפשר להבדיל ביניהם, למרות שמכל זווית אחרת רואים שהרגל של לבנדובסקי מתחילה ממש הרבה לפני.

למה לא קיבלנו את זווית הצד שתמיד מראים, והיא היחידה שיכולה להוכיח בקלות אם היה נבדל או לא?! אבל לא, אין פה קונספירציה. מה פתאום. אנחנו סתם בכיינים. יש פה צוות שיפוט שפסק על נבדל שלא היה, בעידן שבו יש תוכנות שמזהות נבדלים, והוא מסתיר את התמונה הצדדית במכוון (אני לא אתפלא אם הם מחקו אותה כדי להעלים ראיות).

השופט פאקינג התנצל בפני פליק, ואמר לו שצוות ה-var הטעה אותו, ואין לו מה לעשות נגד זה. אבל העיקר שאנשים מספרים לי פה שהם השתכנעו שלבנדובסקי מידה 82 בנעליים.

זה לא זווית צד? איך אפשר לראות את הכיוון של הרגל של הבלם ולטעון שהשפיץ של הנעל שמונח בכלל על הדשא לכיוון השער שייך לו? רואים שהרגל של לבאנדובסקי בתנועה לכיוון השער ומונחת על הדשא,השפיץ הזה יכול להיות רק שלו.

בהדמייה השפיץ מצויר כשלו, אבל בפועל זה חלק מהרגל של בלם סוסידאד.
זאת הטענה.

כן אבל מה ההסבר לטענה? רואים את הכיוון שאליו הרגל של הבלם הולכת ואת הכיוון שאליו הרגל של לבאנדובסקי הולכת,לא הגיוני שזה השפיץ של הבלם כי הרגל שלו הולכת לכיוון רוחב המגרש וגם היא לא דורכת על הדשא,של לבאנדובסקי דורכת על הדשא וגם רואים לפי הברך שהיא נעה בקו ישר לכיוון השער,או שיש פה תנועת רגל ממש מוזרה ולא הגיונית של הבלם ברמה של באג בפיפא,או שזה השפיץ של לבא.

כמו שדור הופמן אמר, התוכנה לוקחת תמונה (שבה אפשר לראות בבירור שזו בדיחה לדבר על נבדל) והופכת אותה לבובות. במעבר מתמונה להדמייה הם פשוט לוקחים את הרגל של הבלם ומשייכים אותה ללבנדובסקי.

זה חתיכת הזייה, אין סיכוי שמדובר פה בטעות. מה גם שלא סתם לקח להם 10 דקות לשחרר את התמונה.

כי כידוע נבדל מראים מהצד של הבלם שמכסה את לבנדובסקי ולא מהצד השני שמראה את לבנדובסקי.

אתם תמיד מסתמכים על התמונה העליונה כהוכחה לזה שהרגל של לבאנדובסקי הייצה מאחורה מידי ולא יכול להיות שהוא מידה 90 אבל שים לב שיש שנייה הבדל בין התמונה העליונה לתחתונה.

image

לא, אנחנו מסתמכים על התמונה הזאת, שהמערכת החצי אוטומטית הייתה אמורה להמיר ולראות אם יש נבדל או לא.

אני לא מבין את ההתעקשות על הנקודה הזאת.
אתה בעצמך שם תמונה ממשחק אחר וגם שם השחירו את הנעליים של שני השחקנים.
זה תמיד ככה, או כמעט תמיד ככה.
הם גם קירחים ובאותו צבע עור, כי בשביל הדמיה זה מספיק.

הגול קרה בדקה ה 13, לא בדקה ה 20.
התמונות עם הזמן זאת אותה תמונה והזמן הוא זמן משחק כשהחליטו להראות את הקווים.

אבל זה לא רגע שחרור הכדור,בחצי שנייה הרגל של לבאנדובסקי יכולה לזוז כמה סנטימטרים,אם אתה לא סומך על הואר שהוא יודע לתפוס את רגע שחרור הכדור אז זו בעיית אמון שאין לי איך לשכנע אותך אחרת,אבל זה הכי טוב שיש לנו,עין אנושית לא תהיה מסוגלת לקלוט הבדל של חצי סנטים ולהסתכל על 2 מקומות במקביל.

הבעיה שאתה מסתמך על התמונה שנוח לך להסתמך עליה, זאת התמונה שעצרו בשידור המשחק, מערכת הנבדל האוטומטית לקחה נקודת זמן אחרת ומאחר ומדובר במערכת אוטומטית וממוחשבת הולכים לפי מה שהמערכת לקחה ולא מה שנוח לשוסאקו לקחת.

אתם כבר מיתממים בכוח, וזה מרגיז. המערכת היא זו שעוצרת את התמונה ואז הופכת אותה להדמייה. אם פותחים את המשחק ב-20:14, אז אפשר לראות בקלות שהמערכת היא זו שעוצרת על התמונה שהבאתי. תמונה בה הרגל של לבנדובסקי משמעותית מאחורי זו של הבלם.

https://x.com/ArchivoVAR/status/1855917106417537358

אכן זזה אחורה. הרגל שבנבדל היא הרגל של הבלם.

אין לי בעיה עם הפיזיקה של ההדמייה, יש לי בעיה עם ההדמייה. היא מערבבת את כפות הרגליים, ככל הנראה בגלל שצמודות מדי.
או שמדובר בתמונה ערוכה.

רואים באופן ברור שאותה תמונה, במציאות ולא בהדמייה, הרגל של שחקן סוסידאד היא זו ששוברת את הנבדל.
המחשב חושב שזה הרגל של לבנדובסקי ומצייר את זה ככזו. ככה גם רואים כף רגל של האלק, מחוברת לשוק של לבנדובסקי.

הסרטון שהבאת הוריד את הספק שהיה לי.