כן אבל מה ההסבר לטענה? רואים את הכיוון שאליו הרגל של הבלם הולכת ואת הכיוון שאליו הרגל של לבאנדובסקי הולכת,לא הגיוני שזה השפיץ של הבלם כי הרגל שלו הולכת לכיוון רוחב המגרש וגם היא לא דורכת על הדשא,של לבאנדובסקי דורכת על הדשא וגם רואים לפי הברך שהיא נעה בקו ישר לכיוון השער,או שיש פה תנועת רגל ממש מוזרה ולא הגיונית של הבלם ברמה של באג בפיפא,או שזה השפיץ של לבא.
כמו שדור הופמן אמר, התוכנה לוקחת תמונה (שבה אפשר לראות בבירור שזו בדיחה לדבר על נבדל) והופכת אותה לבובות. במעבר מתמונה להדמייה הם פשוט לוקחים את הרגל של הבלם ומשייכים אותה ללבנדובסקי.
זה חתיכת הזייה, אין סיכוי שמדובר פה בטעות. מה גם שלא סתם לקח להם 10 דקות לשחרר את התמונה.
כי כידוע נבדל מראים מהצד של הבלם שמכסה את לבנדובסקי ולא מהצד השני שמראה את לבנדובסקי.
אתם תמיד מסתמכים על התמונה העליונה כהוכחה לזה שהרגל של לבאנדובסקי הייצה מאחורה מידי ולא יכול להיות שהוא מידה 90 אבל שים לב שיש שנייה הבדל בין התמונה העליונה לתחתונה.
לא, אנחנו מסתמכים על התמונה הזאת, שהמערכת החצי אוטומטית הייתה אמורה להמיר ולראות אם יש נבדל או לא.
אני לא מבין את ההתעקשות על הנקודה הזאת.
אתה בעצמך שם תמונה ממשחק אחר וגם שם השחירו את הנעליים של שני השחקנים.
זה תמיד ככה, או כמעט תמיד ככה.
הם גם קירחים ובאותו צבע עור, כי בשביל הדמיה זה מספיק.
הגול קרה בדקה ה 13, לא בדקה ה 20.
התמונות עם הזמן זאת אותה תמונה והזמן הוא זמן משחק כשהחליטו להראות את הקווים.
אבל זה לא רגע שחרור הכדור,בחצי שנייה הרגל של לבאנדובסקי יכולה לזוז כמה סנטימטרים,אם אתה לא סומך על הואר שהוא יודע לתפוס את רגע שחרור הכדור אז זו בעיית אמון שאין לי איך לשכנע אותך אחרת,אבל זה הכי טוב שיש לנו,עין אנושית לא תהיה מסוגלת לקלוט הבדל של חצי סנטים ולהסתכל על 2 מקומות במקביל.
הבעיה שאתה מסתמך על התמונה שנוח לך להסתמך עליה, זאת התמונה שעצרו בשידור המשחק, מערכת הנבדל האוטומטית לקחה נקודת זמן אחרת ומאחר ומדובר במערכת אוטומטית וממוחשבת הולכים לפי מה שהמערכת לקחה ולא מה שנוח לשוסאקו לקחת.
אתם כבר מיתממים בכוח, וזה מרגיז. המערכת היא זו שעוצרת את התמונה ואז הופכת אותה להדמייה. אם פותחים את המשחק ב-20:14, אז אפשר לראות בקלות שהמערכת היא זו שעוצרת על התמונה שהבאתי. תמונה בה הרגל של לבנדובסקי משמעותית מאחורי זו של הבלם.
https://x.com/ArchivoVAR/status/1855917106417537358
אכן זזה אחורה. הרגל שבנבדל היא הרגל של הבלם.
אין לי בעיה עם הפיזיקה של ההדמייה, יש לי בעיה עם ההדמייה. היא מערבבת את כפות הרגליים, ככל הנראה בגלל שצמודות מדי.
או שמדובר בתמונה ערוכה.
רואים באופן ברור שאותה תמונה, במציאות ולא בהדמייה, הרגל של שחקן סוסידאד היא זו ששוברת את הנבדל.
המחשב חושב שזה הרגל של לבנדובסקי ומצייר את זה ככזו. ככה גם רואים כף רגל של האלק, מחוברת לשוק של לבנדובסקי.
הסרטון שהבאת הוריד את הספק שהיה לי.
לא יודע אני רואה תמונה הגיונית הנעל של לבאנדובסקי מושטת קדימה והרגל של הבלם הולכת לכיוון הרוחב ובגלל זה היא נראית קטנה ליד הרגל של לבאנדובסקי.
אפילו לא רואים את הכדור בסרטון הזה,איך הם מתיימרים להגיד שזה רגע המגע האחרון בכדור?
יש להם טכנולוגיות הדמיה טובות משל הליגה ואופא?
עריכה:
טוב, מבקש לעצור אלא אם יש לכם משהו לחדש. המחק כבר מתחמם על הקווים, אף אחד לא הולך להשתכנע מאותו הנימוק בפעם ה-50.
(במאמר מוסגר, כל הודעה שמכילה את המילה ״בבירור״ בשלב הזה, לכל אחד מהצדדים, היא הזויה כמעט כמו תיאוריות הקונספירציה של שוסאקו, או כמו אנשים שחושבים שהעיניים שלהם בתיווך של מסך והמוח האולטרא-אובייקטיבי שלהם מדויקות יותר מאלגוריתם של עיבוד תמונה).
ברצלונה תפסה את ריאל מדריד מיליון פעם בנבדל בקלאסיקו ואמנם כמובן שיש קצת מזל אבל אתמול “הנבדל” של רוברט לבנדובסקי היה די בפוקס ולא איזה משהו מתוכנן. הכדור פגע פה ואז פגע שם. דבר אחד בטוח אני לא חושב שלזה התכוון המשורר בחוק הנבדל וגם לא ה-VAR, מבחינתי החצאי סנטימטר האלה והשפיץ של הנעל - תמיד ללכת עם ההתקפה. אני עד עכשיו לא משוכנע מה קרה שם וזה לא צריך להיות כל כך קשה ומסובך.
אתה מחזיר אותנו לדיון ישן על הנבדל, נניח עד 4 ס’‘מ נותנים יתרון להתקפה ואז ? אתה פשוט הזזת את הקו ב 4 ס’‘מ, בפעם הבאה שיהיה 6 ס’‘מ תבוא תגיע מה זה 2 ס’'מ ? על זה לפסול שער ? לתת יתרון להתקפה…
קבעו קו במיקום הכי הגיוני, לא לזוז מהקו הזה, גם המערכת החדשה מצויינת להמשיך לשכלל אותה שתהיה יותר מהירה וזהו.
״חתכה בצל״
אני מבקש…
אם תיקח להגנות את היתרון הקטן הזה,למה שקבוצות כמו סוסיאדד אתמול למשל יקחו סיכון ויעמידו הגנה גבוהה?
היתרון הזה להגנות נועד לתת להן ״תמריץ״ לעמוד גבוה יותר.