למה פתאטי? אין לאנשים אינטרסים שיכולים להשפיע על תוצאות משחקים? זה היה נכון עם מוריניו, זה היה נכון עם הפיקי בליינדרס, וזה נכון גם היום. הליגה הספרדית היא מוצר שצריך למכור. ואגב, גם לטובת ברסה לפעמים ראיתי החלטות הזויות.
אתה מדבר כאילו ברסה לא נחקרת על נגרירה, כאילו יובה לא ירדה ליגה, כאילו לא היו עוד דוגמאות כאלה בהיסטוריה.
נו ובמה זה רלוונטי לפסילה מאתמול? אף אחד לא מתרעם על החוק כמו שאתה וקודמך מנסים לפמפם מאתמול. הטענה היא שהבלם של סוסיאדד שבר את האופסייד אבל הvar החליט שזאת הרגל של לבנדובסקי.
זה מאוד פשוט, החילוף ה 6 הזה לקבוצה הראשונה עדיין מוסיף לה שחקן טרי, אלמול הקבוצה השנייה שממשיכה להיות עם 5 חילופים, זה נותן יתרון לצד אחד אלמול השני.
לציין שיש הבדל כמובן אם הפציעה היא בדקה ה 10 אלמול פציעה בדקה 70.
למה בכלל לעשות חוק שונה לפציעות ראש?
בהיבט של חשיבות הטיפול המהיר בשחקן אני מקבל שיש הבדל, ולכן החוק לגבי פציעות ראש הוא לעצור את המשחק באופן מיידי. אבל בהיבטים האחרים, מה ההבדל בין פציעת ראש לבין מתיחה?
גם נכון, השאלה מה הקריטריונים לקבלת חילוף שישי כששחקן שלך נפגע. אם אתה יכול לצעוק “פגיעת ראש!” ולקבל, זה משהו אחד. אם זה צריך להיות “מוכח” או משהו קצת יותר רציני מסתם מכה - זה משהו אחר לגמרי.
כי אם זה קורה בדקה ה 80 והמשחק עדיין חיי ולא נשארו לך חילופים שלא תיקח סיכון עם פציעת ראש ותתן לשחקן להמשיך, אם הפגיעה היא במקום אחר אין סיכון שהשחקן יספוג מפגיעה אנושה אם ימשיך.
אם אני לא טועה, יש פציעות בהן מחייבים אותך להחליף את השחקן, גם אם הוא חושב שהוא בסדר. זה לדעתי יותר סביר מאשר “תחליף אותו זה לא יעלה לך כלום”, כי אני מעדיף לבנדובסקי עם שלושה זעזועי מוח על פאו ויקטור.
משום מה כשזה שחקן אז לכולם ברור שצריך להחליף אותו אחרי פגיעת ראש, אבל מצד שני כשמדובר בשופטים ההתאחדות מאפשרת לשופטים פצועים בראש להמשיך לשפוט משחקים שלמים
מוזר שעוד לא ראינו את זה השנה. נדמה לי אף אחד לא היה מודע לחוק החדש, אבל עכשיו כולם יודעים.
אני מצפה לבזבוזי זמן בהקשר הזה בקרוב.
אני באמת לא מבין למה פגיעה בראש נותנת חילוף נוסף אבל פגיעה במקום אחר שלא מאפשרת לשחקן להמשיך לא נותנת.
אני כן מבין למה זה נותן את החילוף גם לקבוצה השניה.
כמו שטיטי כתב - רוצים להעלים את התופעה של שחקנים שמשחקים למרות פגיעת ראש בכל דרך אפשרית. בעקבות ענייני cte ב-nfl וכדומה. קל יותר להחביא פציעת ראש כדי לא לבזבז חילוף, מניח שמעדיפים זיופים על פני זה.