השופט בן זונה :: על שופטים, VAR, החלטות ומה שביניהן

אני לא מבין מאיפה הביטחון לטעון שזה השפיץ של שחקן סוסיאדד. מכל התמונות שהביאו פה השתכנעתי שזה השפיץ של לבנדובסקי. למה להציג את זה כאילו זה חד משמעית לא נכון?

הממממ… לא ראיתי את המשחק המדובר (או שראיתי ושכחתי את המקרה), אבל ראיתי מספיק טעויות ואר כאלו ואחרות. המערכת לא מושלמת כלל.

אז כן, במקרים בהם המערכת ״ממציאה״ נבדלים או פוסלת שערים כי ״הכדור לא עבר את הקו״ למרות שאין שום פריים שמוכיח את קביעת המערכת, אני לא מאמין להדמיה. זה כל כך נורא או מוזר?

אני חושב שיותר מוזר לקבל קביעה של המערכת מבלי שיש פריים שתומך בקביעה, רק בגלל שזו ״מערכת ממוחשבת״ שלא אמורה לטעות.

על כל פנים, לא ממש אכפת לי. אני לא רושם את ההפסד על הטעות של הואר אלא על היכולת שלנו. היה נחמד אם הגול לא היה נפסל, זה אפילו היה עלול לשנות את תוצאת המשחק ואולי גם היינו חוזרים הביתה עם נקודות, אבל לא הייתי בונה על זה ביכולת שבה שיחקנו אמש.

בול. אילו רק היינו כותבים את זה.

הבדיקה לא נעשית בזמן אמת, הם יכולים להרשות לעצמם חישוב בענן, עם משאבים אינסופיים.
50 פריימים לשניה זה קצב מאוד איטי כשמדובר על סנטימטרים בודדים. מאוד מאכזב.
ביטרייט ורזולוציה מזמן כבר לא בעיה, כבר שידרו משחקים ב 4K שלא לדבר על סרטי טבע כשרואים ייתוש מוצץ דם של אריה ומצלמים את זה מרחפן בגובה 200 מטר.

ברור שזה אפשרי טכנית, השאלה היא מה המגבלות שיש בכלי (מניח שזה לא חזית הטכנולוגיה, בכ״ז מדובר בטכנולוגיה שנכנסה לשימוש איזה עשור אחרי שפותחה), במצלמות, בציוד השידור מהמצלמה, בתשתית ה-it, בתקציב (זוכר ששנה שעברה לא היה בגלל זה בלה ליגה?)…

4k + קצב ריענון גבוה לכל שניה במשחק זה בהחלט לא טריוויאלי כמו שאתה מציג את זה ואתגר ממש לא פשוט. לא בלתי אפשרי כאמור, אבל אתגר לא טריוויאלי לצילום + אחסון של כל שניה ושניה במשחק ברמת החומרה, התוכנה והתשתית (החישוב אכן לא ב-real time).

אני לא מכיר את הפרטים הטכניים של המערכת, פשוט יצא לי לעסוק בתחום קצת. מעניין אם יש איפשהו נגיש, אנסה לחפש.

אתה סתם מתבצר. מה לאופסייד המובהק של קיין או אמבפה לבין זה שהשער שנפסל אתמול הסתמך בהדמייה על הרגל של הבלם ושייך אותה ללבנדובסקי. הקונטרה הזאת לא עושה רושם על אף אחד ובטח שלא גניבת הדעת שבאה אחריה שעכשיו “התהפכנו על הvar”.

סתם בכיינים. ההוכחה לפניכם:

לא מוזר ולא נורא, אבל מצד שני נפסלו שערים נגד ברצלונה שאי אפשר לראות בשידור ואין פריים שמוכיח מעל לכל ספק ונפסלו רק לפי אותה ההדמייה הידועה לשמצה.

במצב הקודם המערכת הייתה ידנית, אפשר היה להתווכח אם עצרו בפריים הנכון האם הקווים מדוייקים, התמונה מפוקסלת ואי אפשר לקבוע איפה נגמר ואיפה מתחיל, עברו למערכת אוטומטית, מחשב הוא שעוצר את התמונה לפי איך שתיכנתו אותה והיא שקובעת אם יש נבדל, אין כאן אפשרות להטייה מכוונת לכאן או לכאן, אין מקום לטעויות אנוש, וגם אם יש טעויות(לא אומר שיש או שאין) הן לא לטובת הגדולות או הקטנות או לטובת קבוצה מסויימת או נגדה, עד עכשיו תמיד נהניתם מהפסילות על הס’'מ שאי אפשר לראות בעין הפעם זה הלך נגדכם.

בכל הפעמים הקודמות לא האשמתי את המערכת, אמרתי מזל שיכול להשתנות, כך גם הפעם.

ולא אמרתי שהאשמתם את הואר בהפסד, שיחקתם גרוע מדי כדי שאפשר יהיה לטעון כך.

אם כך נראה לי שלא הבנתי מה ניסית לטעון.

גם לא ממש משנה, כי יש לי הרגשה שזה הולך לכיוון של כן בכיינים / לא בכיינים. לא מתאים לי דיונים כאלה, בטח לא עם חברים שאני מעריך.

וכן, באופן כללי אני לא מתעניין בטעויות שיפוט שעוזרות לקבוצה שלי, אני מתעניין אך ורק בטעויות שיפוט שדופקות אותנו ומתלונן אך ורק עליהן.

מה שנקרא - ימין מרכז.
שמאל פרוגרסיבי אובדני אני משאיר לאחרים :crazy_face:
באמת, זה לא נאמר בציניות או משהו. מה שעוזר לי - טוב לי, מה שדופק אותי - מעצבן אותי. בן-אדם פשוט אני, לא מתייפייף ולא מעמיד פנים.

פשוט מדהים שאף אחד חוץ ממשתמש אחד לא רמז פה לקונספרציה אבל גולדי פה מתפרץ ומכליל

אף אחד מאלו שחושבים שלא היה נבדל, לא טוען שלא היה נבדל בגלל שזה אצבע או בוהן ולכן ההשואה לנבדלים של קיין או אמבפה הם מגוחכים, הטענה שלנו ששחקן הגנה של סוסידאד “שבר” את הנבדל.

לא היה נבדל אתמול ולברצלונה הגיע להפסיד ואין לה תירוצים שתי הדברים יכולים לקרות באותו יקום ובאותו משחק.

בכל הדיון של המשחק ראיתי רק שתי תגובות שטוענים שדפקו אותנו בכונה. אבל זה לא יפריע לטיטי וחבריו לפורום להוציא את השם שלנו לרעה. כמו שהוא טוען שכל אוהדי ברצלונה חושבים שאנחנו זכינו באליפות שאין אוהד אחד שכתב את זה.

הפורום הזה הוא עוין לאוהדי ברצלונה. אני כבר מזמן אומר שצריך לעזוב אותו. הגיע הזמן שאוהדי ברצלונה בפורום יפנימו את זה סוף סוף

אם אתה אוהד ברצלונה ואחרי צמד המשחקים מול ריאל ובאיירן והתבוסה של ריאל מול מילאן ופתיחת פער ה 9 נקודות לא חשבת שאתם אלופים אז משהו לא בסדר איתך כאוהד…

אני הכרזתי אליפות במחזור ה 35 עוד לפני פתיחת הליגה :joy:

לא אני מציאותי, כי קודם כל זה לא באמת 9 נקודות. והליגה עוד ארוכה. אז תתפלא לא חשבתי ואני לא חושב עכשיו שזכינו באליפות. אני גם עכשיו לא חושב שאסון הגיע אלינו והפסדנו את האליפות.

אבל אתה פיספסת את הנקודה. הנקודה היא שחלק ממכם (לא מכליל ) מוציא את מה שאנחנו כותבים מהקשר ומכליל אותנו.

ואני יחזור על זה. שנה שעברה רציתם להוציא להורג שופט שדפק לכם משחק למרות שהיתם בהפרש של שמונה נקודות מהמקום השני אז תעשו לי טובה אתם בטח לא יותר טובים מאיתנו.

נ.ב אותו שופט שרציתם להורג רוצח אותנו כמעט כל שנה. רק בדרך אגב.

שופט אפשר להוציא להורג אבל ואר ? ובכלל דימיטרי טוען שהואר בענן ואם יש משהו שאני לא מבין זה הענן הזה.

לא אמרתי שאני טוב מכם, אישית מתלונן המון על שופטים, רק טוען שאי אפשר להתלונן על ואר שנמצא בענן.

אתה מבין שאני ציני נכון?

ואתה מבין שאני כותב בצחוק כן ? :wink:

רק אומר:

באופן כללי טענות לקונספירציות בהקשרים האלה מצחיקות אותי. זה היה מגוחך וילדותי כשמוריניו העלה טענות כאלה לפני עשור וחצי, ועכשיו זה כבר בכלל פתטי.

כן הצלחת למצוא את שביט וטל ועוש חצי משתמש לא קבוע פה.

מה אני יגיד שברת אותי

בכל התמונות שראיתי אי פעם של המערכת חצי האוטומטית הם הוציאו הוכחה ממש מהר, והיא הייתה חד משמעית (כולל הזווית מצד המגרש). מעניין שהפעם לקח להם 10 דקות להוציא תמונה שבה גם ככה השחירו את הנעליים של שני השחקנים, ככה שאי אפשר להבדיל ביניהם, למרות שמכל זווית אחרת רואים שהרגל של לבנדובסקי מתחילה ממש הרבה לפני.

למה לא קיבלנו את זווית הצד שתמיד מראים, והיא היחידה שיכולה להוכיח בקלות אם היה נבדל או לא?! אבל לא, אין פה קונספירציה. מה פתאום. אנחנו סתם בכיינים. יש פה צוות שיפוט שפסק על נבדל שלא היה, בעידן שבו יש תוכנות שמזהות נבדלים, והוא מסתיר את התמונה הצדדית במכוון (אני לא אתפלא אם הם מחקו אותה כדי להעלים ראיות).

השופט פאקינג התנצל בפני פליק, ואמר לו שצוות ה-var הטעה אותו, ואין לו מה לעשות נגד זה. אבל העיקר שאנשים מספרים לי פה שהם השתכנעו שלבנדובסקי מידה 82 בנעליים.

זה לא זווית צד? איך אפשר לראות את הכיוון של הרגל של הבלם ולטעון שהשפיץ של הנעל שמונח בכלל על הדשא לכיוון השער שייך לו? רואים שהרגל של לבאנדובסקי בתנועה לכיוון השער ומונחת על הדשא,השפיץ הזה יכול להיות רק שלו.

בהדמייה השפיץ מצויר כשלו, אבל בפועל זה חלק מהרגל של בלם סוסידאד.
זאת הטענה.