טר שטאגן בחוץ.
פרנקי חוזר בטח יקבל כמה דקות. צ’אבי אמר שהוא 100%.
אראוחו וראפיניה חזרו בשישי לפנות בוקר אחרי טיסות ארוכות. אצל צ’אבי זה אומר שהם יפתחו.
קאנסלו וגונדוגן לא נחו גם בנבחרת, כלומר הם באנקרים בהרכב.
בת’רד של שחקנינו בנבחרת יש הודעה שלי עם רשימת דקות של כל שחקנים למי שמעוניין.
מביך, פשוט מביך.
ועדיין היינו צריכים להכניס גול במחצית השניה. יצרנו יותר מצבים.
אין מי שיבקיע, התלות בלבנדובסקי היא טוטלית, וכשהוא נראה ככה אנחנו צריכים גול עצמי כדי לצאת בתיקו.
אני מאוד מקווה שזה היה משחק רוטציות ואני לא אראה את רומיאו ואת פראן מול פורטו.
Xavi: “In the second half we were very good.”
לא צ’אבי, היינו טיפה פחות גרועים.
קשה להגיד אם זה הגיל או לא. מהכורסה שלי נראה שכל הדחיפות והתפיסות וההקנטות שמותר בליגה הספרדית ואסור בגרמניה גורמים לו לאבד ריכוז ואת היכולת לעשות את מה שהוא רגיל. רק אתמול עשו עליו איפון שהואר התעלם.
כלומר גם הגיל, אבל לא רק.
כשלוקחים בחשבון גם את הכסף ששילמנו לבאיירן, גם השכר וגם את משך החוזה, גם בעיניי סכום הרכישה היה מופרז לחלוטין. קרוב ל 150 מיליון. כתבתי על זה הרבה דאז, ואז לבנדובסקי השתיק אותי למשך חצי שנה פלוס.
בבארסה אף פעם אי אפשר לדעת.
מה ידעת על פרמין ועל לאמין בנובמבר 22?
מי חשב שגונדוגן לא יחדש בסיטי ויבוא דווקא לבארסה? קאנסלו?
ועל כל זה עוד צריך להוסיף את ה FFP שלא ניתן לדעת כלום כרגע.
אל תשכח זה שלאפורטה מזייף דיבורי תמיכה בצאבי, זה לא אומר שאין שום דבר מאחורי הקלעים . מקום רביעי ומשחק חסר על בילבאו בליגה שבמקום החמישי (!!!). ויום שלישי משחק מאוד קריטי באחד מהבתים הקלים שקיבלנו בשנים האחרונות והכי חשוב שאנחנו נראים כמו פח אשפה מהלך זה כבר כישלון בעיני ומצדיק פיטורים …
אם הוא מפסיד לפורטו. נהיה חכמים אחרי זה. בכל מקרה , צאבי זה ברווז פצוע. זמנו עומד להסתיים. לדעתי זה רק פיטורים עכשיו או בסוף השנה.
מסתבר שלהיות מאמן בליגה למקומות עבודה בקטאר ולדעת לעשות קליפים “סקסים” על כדורגל ביוטיוב זה לא מספיק טוב בשביל לאמן קבוצה כמו ברצלונה. מי היה יכול לחשוב את זה לפני?
מישהו מהחסידים שלו בפורום יכול להסביר לי איך מאמן מבטיח כזה מגיע לסעודיה ולא לקבוצה באירופה בשלב הזה של הקרירה שלו? שואל ברצינות.
ובנוסף, נאהב את זה או לא הליגה הסעודית מאז רונאלדו מקבלת חשיפה עולמית, יותר מכמה ליגות ותיקות וידועות מאוד באירופה ובטח יותר מהליגות בדרום אמריקה, כך שלמאמן כמו גז’ארדו זה נחשב למקפצה טובה.
לפני כמה ימים ראיתי ביוטיוב שחקן ברזילאי בקבוצה של רונאלדו מדבר, אמר שעד רונאלדו אף אחד לא הכיר אותו, מאז הפך לכוכב וקיבל זימון לנבחרת ברזיל וקיבל הצעות מצויינות מאירופה.
טאליסקה? הוא היה כוכב בבישקטאש שבחר אחרי ההתפוצצות שלו ללכת לכסף בסין. הוא היה מבוקש באירופה, כבש 20 שערים בכל המסגרות כולל בליגת האלופות וגם שיחק בנבחרות הצעירות של ברזיל.
אם זה הוא, החנופה עוברת גם בליגה הזאת חסרת משמעות…