תמיד השם של האצטדיון התנגן לי בראש כמו para bailar la bamba. מקווה שידביק אתכם גם.
אין כמו לקבל את סלטה ויגו, קבוצה שנתנה את ההופעות הכי טובות שלה העונה בביתה, עם שחקנים שנחו כל פגרת הנבחרות אחרי הפסד באנאוטה, הדבקת פערי נקודות של ריאל מדריד וכמובן אחרי עוד סבב טחינות עד דק בנבחרות.
מה כדאי לדעת על סלטה של העונה?
אספאס בליגה עם 4 שערים ו-3 בישולים לפני שפגש אותנו.
מיודעינו מינגסה בעונת שיא עם 5 בישולים ושני שערים.
ה"פנדה" בורחה איגלסיאס מגיע לגליסיאנים אחרי סבבים בבטיס ואספניול עם ארבעה שערים.
יש עוד הברקות בסלטה כמו סוודנברג עם שלושה שערים ושני בישולים וטאסוס דוביקאס היווני עם 3 שלושה שערים, וככלל סלטה ויגו קבוצה התקפית טובה עם 20 שערי זכות וניצבת במקום הרביעי בליגה בכיבוש שערים.
מצד שני, היא עדיין עם הפרש שערים שלילי כי היא גם סופגת בערימות. מדובר על מאזן שערי חובה של 22 ספיגות לרשת של השוער גוואיטה. מאזן ששייך לחלק התחתון של הטבלה עם קבוצות כמו לאס פלמאס ואלאבס, כשרק ויאדוליד סופגת יותר ממנה.
הקושי כמובן בסלטה הוא התמודדות עם שחקני אגף מהירים, רק שאנחנו ללא לאמין יאמאל אז אין לנו איך לנצל את החולשה הזאת.
מה כדאי לדעת על בארסה?
שמיכת ההגנה עדיין קצרה.
מצבו של פרנקי בסימן שאלה.
לאמין יאמאל עדיין עם כאבי קרסול.
ראפיניה קונדה ממשיכים לצבור דקות.
בואו נגיד, קשה להיות אופטימיים לקראת משחק חוץ שכל האווירה סביבו מרגישה כמו עוד איבוד נקודות. אולי נראה הפתעות?
אנחנו לא יודעים מה ההרכב יהיה, בינתיים, אבל די ברור שאף אחד מ-4 המקורות למעלה לא נותן לפרנקי סיכוי להרכב פותח היום (באחד אפילו פאו ויקטור מסומן כאופציה).
איזושהי קומבינציה של 2 מהבאים כנראה תפתח - גאבי, אולמו, אאא"פ.
ההימור שלי - אולמו וראפיניה בהתקפה יחד עם לבנדובסקי, טומטום בהופעת בכורה העונה בהרכב הפותח, מאבדים נקודות בבלאיידוס.
בכל מקרה, האווירה אצלי במוח היא שכאילו עברו מיליון שנה מאז המשחק הקודם (בקיצור - פגרת הנבחרות הזו הרגישה לי קצת יותר ארוכה מהרגיל, אבל…לפחות הבאה רק במרץ). אבל כשאני זוכר את 3 המשחקים שקדמו לפגרה, ובעיקר את ההפסד לסוסיאדד - לפחות יש לי תקווה שגם בהיעדר חלק משחקני המפתח באימונים, לפליק ולצוותו היה את הזמן לתכנן איך מחזירים את הקבוצה לפורמה הטובה, ואיך מתגברים על היעדרו של ילד בן 17 עם גשר בשיניים ולוגו מזעזע מטעם אדידס.
אז את זה שאין לנו שחקני אגף בהיעדרו של המרוקאי - כולם יודעים וזה מה יש כרגע. השאלה איך אפשר לנסות להתגבר על זה, ואחד הפתרונות חייב להיות דני אולמו. בהיעדר לאמין, הוא די היחיד, בטח בחוליה הקדמית יותר, שיודע לעבור שחקן/ים על שטח קטן ולצאת מצפיפות.