קח.
אחרי פדרי (יצירתיות) וגאבי (ררר -רעב, רעל, רבאק), אולי גם פרמין (פוטנציאל וגם מבקיע שערים).
שלא תבין לא נכון, דה-יונג קשר נהדר ואני חושב שהוא אפילו טוב מראקיטיץ. אבל הוא לא קשר על ובטח לא הטוב בברצלונה.
בקיצור… כמה אתם רוצים לשלם עליו ומתי?
קח.
אחרי פדרי (יצירתיות) וגאבי (ררר -רעב, רעל, רבאק), אולי גם פרמין (פוטנציאל וגם מבקיע שערים).
שלא תבין לא נכון, דה-יונג קשר נהדר ואני חושב שהוא אפילו טוב מראקיטיץ. אבל הוא לא קשר על ובטח לא הטוב בברצלונה.
בקיצור… כמה אתם רוצים לשלם עליו ומתי?
גאבי הוא, לדעתי, שחקן אוברייטד שעדיין לא הוכיח שיש לו הרבה יותר לתת מלרוץ הרבה ולהכניס אינטנסיביות ופיזיות. אה, והוא גם דביל שמאבד את הראש כל חצי שעה של כדורגל בממוצע וכמעט חוטף אדום.
להשוות אותו לפרנקי זה קצת מעליב.
ברנאל- הראה ניצוצות, אבל קשה להסיק מזה עדיין לצערי בהינתן הפציעה המהירה.
פדרי אולי הכי קרוב, ליכולת הזו של פרנקי, וביחד עם פרנקי הוא באמת הקשר הכי טוב שלנו לדעתי.
אישית, הייתי רוצה לראות קישור של ברנאל-פדרי-פרנקי שאני חושב ש, אולי, יהיה הטוב באירופה (אם ברנאל יממש את הפוטנציאל)
אני לא מבין גדול בכדורגל, אבל נראה לי שאתה רואה בו כמו שהיה בתחילת הקריירה בבוגרת. נראה לי שהוא קצת התפתח מאז…
על כל פנים, זו רק הרגשה שלי, אבל אני נהנה לראות את הקבוצה כשהוא על המגרש ומרגיש שאנחנו יותר שולטים ויותר דוחפים קדימה.
מרגיש לי שפה בפורום יש חוסר הערכה משווע לגאבי שהוא בעיני כישרון על.
הניסיון להכניס אותו למשבצת של קובי מויאל ספרדי הזוי בעיני, כי היתרון הבולט של גאבי זו טכניקה עילאית. שליטה בכדור, דריבל על שטח קצר עם מרכז כובד נמוך שגורם לניסיון לקחת ממנו את הכדור מאוד מאוד קשה.
זה שהוא גם לב ענק בלי הכדור זה עוד צד שלו ולא הדבר שמגדיר אותו.
צריך לזכור שהוא התחיל את הדרך שלו בבארסה במשבצת של הקשר ההתקפי, וזה גם התפקיד שהוא עדיין ממלא בנבחרת.
גם כל הנסיונות להפוך אותו לחמום מוח, על מה ולמה?
מתי הוא איבד עשתונות על המגרש? כמה תאקלים מכוערים הוא כבר עושה?
בסה’'כ הוא שחקן אגרסיבי ולפעמים אוהב לפתוח את הפה מול שחקנים יריבים, הוא לא איזה פפה ולא קרוב לכך.
בכל אופן, בעניין המקצועי בקישור בגלל כל הסיבות האלה אני מעדיף אותו על פרנקי שהוא בסה’'כ סוג של גאבי בלי כל התרומה ההגנתית.
בינתיים במדים של בארסה גם לא ראינו ממנו תרומה התקפית.
כתבתי אם אני צריך…
לריאל אין מה לעשות כרגע עם דה יונג, ליברפול כן צריכה שחקן שהוא בדיוק כזה, הבעיה שההנהלה שלנו לא תסכים לשלם לו אפילו 40% ממה שהוא מקבל עכשיו.
מה? מה זה החירטוט הזה?
(אני שואל ברוח טובה, כן? לא תוקף אותך וזה לא אישי, רק אמירה שמאוד מצחיקה אותי…)
מה זה צריך? זה אוכל לילדים? כסף לבית? מה זה ״אם אני צריך״?
לוקח או לא לוקח?
תיקח תיקח, תעשה טובה…
(שלא יהיו טעויות, אני מאוד מעריך את פרנקי, אבל חושב שהוא תופס משבצת שהיינו צריכים למלא בצורה טובה יותר. אני גם לא מרגיש מחוייבות אמיתית מצידו - ככה שלמרות שהוא באמת אחד הקשרים הטובים שלנו לפרקים, אין לו את היציבות להיות הקשר הטוב ביותר שלנו לאורך זמן.
וגם נפצע לי יותר מדי.
וגם הגיע על תקן של כוכב-על - ואני מסכים עם דן ידידי - הוא לא…)
אם אני זה שמחליט אז לוקח אותו לליברפול אתמול.
בריאל לא צריך אותו, אבל אם היה משחק בריאל ומקבל את ההגנה שקרוס קיבל מקמאבינגה ופדה אז הוא היה ממש פורח בלבן.
לדעתי הקשר הכי טוב אצלכם ואחד הכי טובים בעולם, בשיטה של פליק הוא יסבול, לא נכתב כמשהו נגד השיטה או ההולנדי, פשוט התרשמות שלי עד עכשיו, מים ושמן.
טוב אני כל כך לא מסכים עם כל נקודה שלך שנראה לי שהגענו למבוי סתום. נסכים לא להסכים.
אני אוהב את דה יונג.
היה לו משחק רע מאוד אתמול. מי שלא אוהב אותו קיבל הוכחה מדוע, מי שאוהב אותו יגיד לא נורא הוא לא כשיר ב 100% עדיין.
יחד עם זאת אחרי שקסאדו וברנאל מתבררים כלא פלופים, ורכישה של אולמו , הייתי מוכר אותו אם מישהו היה מציע סכומים שיונייטד הציעה בזמנה.
אפילו אם לא הייתה בעית חוזה הייתי מוכר.
כרגע הוא צריך להיות שחקן ספסל. אם יהיו פציעות משמעותיות או שהוא יחזור לכושר טוב נדבר שוב.