אני לא חושב שיש אוהד ריאל מדריד שחושב שאלונסו כרגע הוא הצלחה או שחושב שאנחנו בתהליך של התקדמות,זה ברור שאנחנו לא,השאלה היא מה הסיבה?
האם אלונסו הוא מאמן כמו אנצלוטי שמאמין בחופש מוחלט לשחקנים? לא.
האם השחקנים הורגלו שיש להם חופש מוחלט במשך 4 שנים ועכשיו לא בא להם טוב שבא מאמן עם דרישות? לי זה נשמע הגיוני,גם אני בעבודה שלי הייתי מעדיף מנהל שאפשר לעשות איתו סתלבט ומעגל פינות מאשר מנהל שמקפיד על העובדים שלו ובוחן כל תנועה שלהם בעבודה.
הבעיה שאני לא מקבל מיליונים ומצב הרוח של מיליונים ברחבי העולם לא תלויים בביצועים שלי בעבודה,אז אני מצפה משחקי ריאל מדריד להיות קצת פחות מפונקים ממני ולקבל את העובדה שהם צריכים לרוץ,ולא סתם לרוץ אלא לאן שהמאמן אומר להם.
אתמול לא הספיקו להם 60 דקות של כלום ופיגור של 1-0 כדי להתחיל לרוץ,הם היו צריכים גם לקבל אדום בנוסף כדי שזה יחלחל להם למח,פשוט הזוי.
לגבי אלונסו והאשמה שלו,ציפיתי ממנו אחרי כל ההצהרות בתחילת העונה שלא יעשה חשבון לאף אחד,זה גם התחיל ככה והיינו בתהליך אמנם איטי אבל היה נראה שלפחות יש לו כיוון חיובי,מאז הקלאסיקו הוא פשוט מכר את כל הערכים שהוא דיבר עליהם,זה נראה שהוא לגמרי התקפל בפני ויניסיוס שהחריג אותו מאותה התנצלות,פדה חזר להסריח את הקישור כי לא מתאים לו לשחק כמגן ימני,אנדריק וגרסיה לא מקבלים דקות כי לא נעים מויניסיוס ורודריגו שמסריחים את הדשא כבר מי יודע כמה זמן,פשוט חבל.
צריך לציין גם את נושא הפציעות,קורה פה משהו חריג לחלוטין,עונה שלישית ברצף שאנחנו פשוט מאבדים את כל ההגנה שלנו בגלל פציעות.
זה כמובן לא צירוף מקרים,קרבחאל,אלאבה,מנדי ומיליטאו שחקנים מאוד פציעים,שלושת הראשונים לדעתי סיימו את דרכם בריאל מדריד גם ככה,אנחנו חייבים לרענן את חוליית ההגנה כבר עכשיו ופה מגיע התפקיד של אלונסו שהבטיח לנו קידום צעירים ובפועל אף שחקן קסטיליה לא קיבל עדיין דקה למרות כל הפציעות.
די איבדתי תקווה לגבי העונה הזו,אבל מפחד מאוד מיום רביעי,לא מההפסד עצמו אם יגיע אלא מההשלכות שלו,אני מוכן לסבול עוד עונה בתמורה לתהליך הבראה כמו שדוד דיבר עליו,אבל ברור לי שאם נפסיד אלונסו כנראה יפוטר ואז יידע כל שחקן בסגל או שחקן שעתיד להגיע,שהוא יכול לפטר מאמן בריאל מדריד.