אני מסכים שגריזי לצערי לא מתאים לברצלונה וזה לא בושה בשבילו אבל אתה יכול להרגע מהחשש שלך, גריזי כבר החזיר לאתלטי את ההשקעה בו. בליגת האלופות השערים שלו הם הסיבה שאתלטי החלשה בשמינית גמר. כבש בשתי המשחקים נגד מילאן שערים שבלעדיהם אתלטי היתה בליגה האירופאית…
אתה יכול להסיר אבן גדולה מליבך, הוא לא ילבש יותר מדי ברצלונה.
לא יכולנו לשחק עם סוארז וגריזמן, אנחנו לא יכולים לשלם להם.
לכן זרקו את סוארז וחיפשו נואשות להיפתר מגריזמן. לכן מסי עזב.
לפורטה בשימחה היה זורק גם את דמבלה, למרות שהוא שחקן הרבה יותר טוב מממפיס , אפילו אם מישהו היה מבטיח שהוא יהיה כשיר.
אנחנו יכולים להרשות לעצמינו רק שחקנים חינמיים עם משכורת נמוכה. מבין אלה, ממפיס זה הכי טוב שיש.
לא אכפת לי מה הוא עשה ביונייטד כמו שלא אכפת לך מה בייל והזארד עשו לפני שהגיעו לריאל. הצלחה או כשלון בקבוצה קודמת לא אומרת שהשחקנים ימשיכו ככה בקבוצה החדשה. ממפיס הוכיח שהוא יכול לכבוש בליגה הצרפתית, וזה מספיק בשביל ברצלונה הנוכחית. אנחנו נלחמים על המקום בצ’מפיונס, לא על הזכיה בו, ואין לנו כסף לכלום.
אז בהינתן כל זה, טוב שהביאו את ממפיס וטוב שזרקו את גריזמן וסוארז. רק שלסוארז הגיעה פרידה מכובדת ולא הדרך בה נהג ברטומיאו.
בכסף שהתפנה מגריזמן אני מעדיף לחדש לכל הילדים שלנו ולהביא שחקנים ברמה של ממפיס, גרסיה, אגוארו. אולי עוד שנה שנתיים נדבר אחרת, אבל כרגע זה מה יש.
מה גם שממפיס חתם לשנתיים בלבד. לא יהיה טוב, לא ניתקע איתו לנצח כמו עם קוטיניו ואומטיטי.