אגב לדעתי אחרי הגול ירדנו אחורה בכוונה כדי לאפשר אופציה למתפרצות. הבעיה - אפילו כאלה אנחנו לא מצליחים לייצר משום מה. ג’וד בעיניי מעולה היום.
מחצית חלשה מאוד, בנס הבקענו ושני המצבים הכי מסוכנים היו של אלאבס (ותודה לקורטואה על ההצלות, בלעדיו היינו ב1-1 עכשיו).
אני לא חושב שאלונסו באמת מאמין שההרכב הנוכחי יצליח ולדעתי נראה חילופים בקרוב. השאלה זה מה עושים כשרוב שחקני ההתקפה שלנו לא באמת יודעים מה לעשות מול חסימה נמוכה.
ויני ממשיך עם הראש בקיר, אמבפה מתעקש לשחק כשחקן כנף או ליברו ללא צורך, רודריגו עושה מה שצ’אבי הנחה אותו ולא מעז לנסות משהו אחר. וגולר ובלניגהם מזיזים כדור לאט ולצדדים בלי לנסות אפילו מסירת עומק אחת.
לפרוטוקול כל שחקן שעבר במחלקת ילדים או נוער כלשהי יודע לעשות דאבל פס, אבל משום מה לשחקנים שלנו יש ציפייה שאו שהם יעברו 2-3 שחקנים, או שאיכשהו הם יגיעו למצב של אחד על אחד עם השוער משום מקום.
סה”כ מאוד מתסכל לראות, מחזיק אצבעות שלאלונסו גם יימאס והוא יעז לשנות משהו.
אי אפשר לשפוט את המשחק מחוץ להיקשר.
וההיקשר הוא שויני ניצח את אלונסו.
אלאבס הקבוצה הכי חלשה שראיתי העונה. טיפה לחץ בקישור וחוטפים להם. התקפה של הורגי ציפורים. אפילו יותר מג’ירונה שבעונה מזעזעת. ואנחנו לא עושים כלום.
מאכזב מאוד . מעבר לכך שהקישור שלנו נראה רע ברמות.
אין תירוצים לזה שריאל מדריד כבר תקופה, כלל היום, לא מנסה אפילו לשלוט במשחק! ואני מסתכל פה נטו על אלונסו שזנח כך זה ניראה, את מה שניסה להנחיל בקבוצה. כלומר: לחץ גבוהה, כדורגל קבוצתי ואטרקטיבי שמבוסס על שליטה והנעת כדור. ובעצם חזר לשיטת אנצ’לוטי : להישאר מאחור ולצאת למתפרצות כי יש לך מטוסים מקדימה ולקוות שיקרה משהו טוב.
לראות את זה ופשוט להשתגע. לא לשם כך הוא מונה למאמן ריאל מדריד. נמאס לי לראות אותנו באים בגישה הפסולה הזאת. ואם אלונסו נשבר כל כל מהר, ולא מבין שזה לא עניין של תוצאות אלה של דרך משחק. אז אני כבר מתחיל להתייאש. ציפיתי לאישיות אחרת.
אם הייתי חושב שיש לויני מוח אז הייתי בטוח שהוא בוחן את אלונסו ״אני מחרב לקבוצה הכי שאני יכול, בוא נראה אם יש לך אומץ להוציא אותי״. בקיצור צאבי חייב להתעשת ולהחליף את החוצפן. הוא לא שחקן פחות, אלא הוא שחקן אלאבס. מחרב לנו התקפות יותר משחקני ההגנה של היריבות זה נורא.
אני תוהה אם לא כדאי להביא את מוריניו שיעשה סדר.
יאללה צ’אבי תהיה גבר, תוציא את ויניסיוס
הקבוצה הזו מתה, או שמחליטים להמשיך עם אלונסו או שמחליטים להמשיך עם ויניסיוס, אבל ככה אי אפשר להמשיך.
ורודיגר עם עוד טעות קריטית שעולה לנו בשער.
דחו את הקץ - אבל סופרים לאחור| אני בגדול מרחם על צ’אבי אלונסו, נזכר בתחילת הדרך האופטימית - וזה נראה הסוף - רק דחינו את הקץ (אני גם בספק אם הוא מסוגל לשנות משהו - זו נראית גופה - אבל עם סנטיאגו סולארי או אלבארו ארבלואה זה עלבון גדול יותר). אבל הוא היה חייב להוציא את ויניסיוס ג’וניור, היינו פחות שחקן. ויני הגיע למצב אחד ושוב הניסיון העלוב הזה לסובב באלגנטיות לחיבורים. הבישול של ויניסיוס זה מעט מדי ביחס לכל הרע שעשה, מצטער. אם ראול אסנסיו לא היה דוחף שם בקטנה את שחקן ההתקפה של המארחת היא גם הייתה מבצעת מהפך.
אפשר לומר שאני מחכה לשני דברים חוץ משריקת הסיום בכל משחק שלנו: 1.שנדבר בקבוצה הזו על שחקנים אחרים מעבר לקיליאן אמבפה וטיבו קורטואה| 2.שתקופת “ההישרדות” הזו תסתיים ונחזור לכדורגל נורמלי. הקבוצה משחקת כל כך רע שאני חושב שלא מחמיאים מספיק לאמבפה. הגולים שלו פנטסיים.
כאילו ג’וד בלינגהאם היה בסדר היום, במתפרצות הוא מוצא את השחקן הנכון ויכולת המסירה שלו נהדרת, הוא גם לוקח כמעט כל כדור בגליץ’ אבל הציפיות ממנו הרבה-הרבה יותר גבוהות.
כמובן שאנחנו במשבר והלחץ מרקיע שחקים אבל קשה לי לא להיות ביקורתי. גם עם הרכב מאוד מאולתר - עלינו עם 11 בהחלט נורמליים ולא ראינו כלום מריאל מדריד חוץ מהגולאסו של קיליאן אמבפה. מזעזע. לא מסוגלים לחבר שתי מסירות. אנחנו הקבוצה הכי משעממת באירופה לדעתי מבין אלו שיש להן שם גדול. מעבר לכך אציין שלראות את ההרכב הזה של רודריגו, ג’וד בלינגהאם, ויניסיוס ג’וניור וקיליאן אמבפה - וברור שאמבפה היחיד שמבקיע ולרודריגו מגיע לשחק אחרי המשחק שלו בליגת האלופות - עשה לי קצת רע. לא פלא שצ’אבי אלונסו חיכה עם זה הרבה זמן. זה מחזיר אותי לעונה האיומה אשתקד, זו התמונה. כל הכבוד לשחקנים, שוברים שיאי עליבות כל פעם מחדש. הם כמעט ניצחו את המאמן שלהם ולא את אלאבס.
אחזור רגע לאלונסו - גם לא צריך להיות מאמן על כדי להכניס בזמן חלוץ ‘9’ אמיתי כדי להציל את המולדת, נגמר השעון, כשהתחלתי לכתוב הייתה דקה 72.
רודריגו בזבז מצב אחד במחצית הראשונה אותה פתח טוב מאוד ואז דעך, אבל כבש את שער הניצחון בסוף וזה משחק שני ברציפות שהוא מבקיע ובאשפתות שלנו אני מעריך את זה. הצטרפות טובה מאוד מקו שני, משהו שלדעתי רוב העונה הזו הוא לא עשה.
אגב אנטוניו רודיגר חזר לשחק נגד ג’ירונה ב-30 בנובמבר אחרי פציעה בת שלושה חודשים והוא בדרך להשלים משחק חמישי מלא ב-15 ימים. אני לא בהכרח בא לסנגר עליו וברור שהיו פציעות אבל זה מסוכן ואולי היה עדיף להשתמש בדין האוסן.
לא מדבר על שופטים במשחקים נגד קבוצות חלשות כאלה אבל ברור שהיה כאן פנדל שהיה יכול לעשות 1:3 ולמנוע דקות מיותרות של לחץ.
זה פשוט הזוי מבחינתי שוויניסיוס שהרס לנו חלק מהעונה עם ההתנהגות שבקלאסיקו מוצג כזה ש”הציל” את אלונסו בזכות הבישול האדיר שלו לרודריגו.
אלונסו צריך לעוף היום גם אם בטעות נגנוב איזה שער ניצחון מקרי. זה לא כדורגל.
ויני בגרסה הראשונה שלו, ילד טיפש ומוכשר , בלי אגו ופוזה, אבל שפשוט לא הולך לו ודה פאקטו עושה נזק לקבוצה.
ויני בגרסה השנייה שלו, מפלצת כדורגל של 40+ תרומות שערים כל עונה והשחקן הכי מכריע בעולם , ומתחיל לפתח את האגו והמניירות הזוועתיות שלו, אבל מכילים כי הוא מגבה את זה על המגרש.
ויני בגרסה השלישית שלו… מניירות של כוכב, טיפש מוחלט, ויכולת יותר גרועה ויותר נזק מהגרסה הראשונה שלו. גרביל כזה שווה להחזיק רק כשהוא ליטרלי שחקן טופ 2 בעולם, עכשיו נראה שאיבד כל קשר לענף. מה שהפך אותו למה שהוא היה הנפיצות והזריזות הפסיכית לגמרי, ברגע שזה ירד קצת הוא פשוט נזק מהלך על 2.
בהחלט
מזל רודריגו חזר לעצמו
אוף עם הויניסיוס הזה. שיילך
גרסיה הכי חלש שראיתי…
איפה רומנו
עוד פעם ויני זה המקור לכל הצרות שלנו? אנטישמיות מודרנית
אז בעיטה ברגל זה כבר לא פנדל כנראה…
בסוף, אחרי המשחק המגעיל והשיוויון שלהם כבר לא היה איכפת לי מהעונה הזאת, היה איכפת לי רק מאלונסו ואני שמח רק בשבילו.
שיחקנו נגד קבוצה שאם תשחק לבד בלי יריבה תתקשה להגיע למצבים והם הבקיעו לנו, שלטו בכדור והגיעו לעוד מצבים.
אם בכוח לחפש נקודת אור אז זה שבכדורגל לפעמים ניצחונות כאלה הם הכי חשובים.
כן. במו ידיו הכניס אותנו לסחרור כשהיינו בפורמה מעולה. כופה על אלונסו מעמד של untouchable ואי אפשר להחליף אותו גם כשהוא מחרב לנו את המשחק. כופה על אלונסו מעמד דומה לשל אמבפה, חלוץ שלא לוחץ, כשהוא ממש לא שווה את ההקרבה הזאת.
היה לי כיף לראות את ברהים ומאסטה מתרוצצים. הלוואי שייתן לאנרגטיים יותר דקות.
המצטיין של המשחק הנורא הזה הוא בלינגהם. שיחק בעמדה מאוד אחורית, נשאר שם ונתן עבודה.
סיכום:
משחק מביך
ויני התחיל לשחק מדקה 70 בערך יצר מצב לרודריגו לפחות זה…
הקישור שלנו מהחלשים בעולם. לא ניסו להחזיק בכדור
זה פשוט כואב בעיניים הקישור החסר יכולת הזה
ג׳וד מאכזב אותי אישית ברמות - חלש מאוד.
צריך להתחיל להיות ברומטר באמצע כי עוד עונה גרוע כזו המדרון חלקלק מאוד
גרסיה חלש מאוד מתאים לאלמריה. עוד משחק אחד שהוא מועדף על פני אנדריק ואני מפנים שאלונסו גמור