מחזור 16: מנצחים 2:0 ביתי את הבונקר של אוסאסונה (כבש: ראפיניה 2X. בישל: פדרי)

גבירותיי ורבותיי - מהפך! אוסאסונה, שעד לפני שנה שנתיים הייתה הקבוצה עם הכי הרבה “גרסיה” בסגל, הידרדרה ל-1 בלבד, ונעקפה על ידי מי אם לא ברצלונה, שיש לה 2. אפילו בגזרת ה"פרננדז" אוסאסונה כבר לא נותנת פייט, כאשר יש לה רק את אייטור פרננדז, ולברצלונה יש איזה 32 כאלו.

בעקבות כך, ובעקבות היותה במקום ה-15 (14 נקודות מ-15 משחקים, 4 נצחונות, 3 תיקו, 8 הפסדים, מאזן שערים של 14:18), אוסאסונה תעלה הערב למשחק עם סכין בין השיניים ובודימיר בין קו ההגנה הברסאי לדון ז’ואן גרסיה, כדי לגרד משהו מהדשא בקאמפ-נואו (ואולי גם למכור אותו תמורת כמה שקלים. זה עובד ללאפורטה). הבעיה הגדולה עבור הקבוצה מפמפלונה? היא מחזיקה במאזן החוץ הגרוע בלה-ליגה - 6 הפסדים, 2 תוצאות תיקו, 0 עגול של נצחונות, עם מאזן שערים של 3:10. לא שזה אומר משהו נגד הגנת האימים הברסאית.

בברצלונה נשמו לרווחה אחרי שהמחלה/פציעונת/עומס על הכתפיים התותחיות של אלון התגלו כשטויות, והוא ככל הנראה יהיה בסגל למשחק. בנוסף אליו, הסגל צפוי לכלול אותם השחקנים שנרשמו למשחק ההירואי נגד פרנקפורט - אירוע היסטורי בפני עצמו של סגל ברסאי עקבי 2 משחקים ברצף.

לברצלונה תחכה באמצע השבוע גוואדלחארה המקורית באצטדיון הי"א באשדוד, במשחק הפלייאוף בגביע, ובראשון הבא - מפגש צמרת מול הצוללת הצהובה מוויאריאל, בחוץ. מה שאומר שלפליק יש אפשרות לחשב עומסים ודקות לשחקנים המובילים, ואפשרות להפשיר כל מיני מוקפאים באמצע השבוע. איפה פרנקי בכל הסיפור הזה? שאלה טובה, שיכול להיות שהערב תקבל תשובה די מהדהדת.

בחוליה ההתקפית לפליק מחכה שוב כאב הראש החיובי - איך משלבים את ראשפורד הגבר על? מה עושים עם ההתקררות אחרי ההתפוצצות של בארדג’י? האם לבנדובסקי יפתח שוב על חשבונו של החלוץ הלוהט באירופה? האם דקותיהם של לאמין וראפיניה ימשיכו להתמנן בראייה לטווח הרחוק?

כל אלו שאלות מעניינות, וזה רק בהתקפה. לפני שבכלל התייחסנו לפרנקי/אריק, קונדה/אריק, מרטין/אריק וכריסטנסן/מגבונים. אלא אם פליק יחליט שוב להפתיע, ויפתח עם ברנאל או קסאדו.

מועד המשחק: שבת, 19:30
אצטדיון: הקאמפ-נואו המחודש בדרגת אישור A\B1\C4
שופט: אדריאן קורדרו וגה
שידור: One

הסגל של ברצלונה -

ייעדרו -

גאבי, אראוחו, אולמו, שצ’זני (קלקול קיבה)

הרכבים משוערים -

הרכבים הצפויים דיי תמימי דעים, כי כנראה שמשחק הרוטציה שלנו יהיה בגביע, כשהמטרה היא להמשיך להלחיץ את הויניסיוסים בליגה. ניצחון ביתי על אוסאסונה החלשה הזאת הוא חובה עדיין הרעיון הוא לשמור על ראשות הטבלה בחצי עונה הראשון הזוועתי שעברנו.

שסני לא בסגל כי יש וירוס גסטרו משהו.

לפי התיאור , זה כשהחרא יוצא מכל החורים.

טר שטאגן יתפלל לטור ופרייה שגרסיה ייפצע או יקבל אדום.

heroes-thats-what-heroes-do

אז…יום ממוצע לפני משחק של כריסטנסן?

שוביניסט.

האוטוקורקט מנסה לעשות לי cancel

ההרכב של ברצלונה -

אחץ הפעמים היחידות בהן ההרכבים המשוערים היו נכונים באופן מוחלט -
פליק משאיר את אאא"פ בספסל, לטובת ראפיניה/לאמין, ועולה בהרכב התקפי ומרווח-מגרש מאוד שכולל גם את ראשפורד ופראן בהתקפה.

הבשורה הגדולה? המשך מחיקתו של פרנקי לטובת אריק.

ההרכב של אוסאסונה -

מוזר הקטע עם דה יונג ועוד בשביל אריק?

מושלם!

אריק נהדר בכל עמדה העונה.
איזה כיף שפליק ויתר על פרנקי בשבילו.

מעניין גם איך זה יראה עם לאמין, ראשפורד וראפיניה ביחד על המגרש.

הבעיה היחידה שלי שמדובר בפלסתר ואני מקווה שכמו עוד הרבה מאמנים פליק יתאהב בקונספט הזה כי גם אריק דיי מוגבל בעמדה הזאת. פתרונות כאלו כנראה יעבדו מול אוססונה, אבל לא מול קבוצות האלופות.

אין ברירה, חייבים לייצב את ההגנה ואריק לפחות יותר מגן מקשר. דה יונג לא יכול לאייש את העמדה הזו, בכלל, אף פעם. איזו עמדה הוא יכול לאייש במערך הזה חוץ משל פדרי שהוא לא מגיע לקרסוליים של פדרי? לא יודע. לא נראה שקיימת עמדה בשבילו.

פליק מאבד כיוון. עד שמצא כיוון איבד אותו. אני מתחיל להתייאש ממנו.

מעניין למה קסאדו נמחק.

אריק טוחן דקות בלי הפסקה מאז הפגרה האחרונה, בכמה עמדות, כאשר הוא המחליף היחיד כרגע לעמדות המגנים.

משחק 9 שלו ב 28 ימים. רק באחד מהם קיבל מנוחה משמעותית של מחצית שלמה.

שידור חוזר של המשחק מול פרנקפורט פחות או יותר.
אנחנו מנסים לתקוף מהר מול בונקר וזה מסתיים בלי יותר מדי סכנה ליריבה.

שוב משחק מצוין של מרטין ואריק.

אריק לא עשה שום דבר מועיל כל המשחק. הוא פלסטר נחמד כשאין ברירה. הוא לא קשר אחורי של בארסה.

לאמין בימין זה בזבוז.

ראפיניה אוברייטד. בטח שלא 10.

ראשפורד ובאלדה זה עמוס מידיי ומבטל אחד את השני.

פליק לא מחובר ובארסה לא נראית כמו קבוצה אלא כאוסף שחקנים. השלם שווה סך חלקיו.

המסירה לראשפורד לא נחשבת?

עזוב אותי ממהלכים יחידים. אותי מעניין איך קבוצה משחקת. אריק לא מנהל את המשחק

אמרת שהוא לא עשה שום דבר מועיל.
עשה הרבה דברים מועילים.

מנהל משחק? ממתי אריק מנהל משחק?

קשר אחורי בבארסה מנהל משחק. אם אריק קשר אחורי זה מה שמצופה ממנו. אין לי טענות כלפיו.