בדיוק.
אפשר גם להיות ‘דרים טים’ עם ואן בומל ו/או אדמילסון.
זה לא קשור, אנחנו לא מדרגים את אריק כבעיה, להפך אנחנו דווקא סופר מפרגנים לו במצב הנוכחי
זה פשוט לא שולל את זה שאנחנו לא חושבים שהוא פתרון עתידי מספיק
למה לא בעצם?
ממה שאני מבין, אתם רוצים שחקן בקאליבר של בוסקטס ואריק לא כזה אז הוא לא מספיק טוב.
לדעתי אריק מספיק טוב הגנתית גם לעתיד. והוא מספיק טוב בהנעת כדור ומספיק חכם כדי להיות פתוח למסירה של הבלמים ולהעביר את הכדור לפדרי או למי שלא יהיה מקדימה.
הוא כבר מעבר לפלאסטר. פרנקי כשיר, קסאדו כשיר, ברנאל כשיר, והוא מועדף על כולם. בהינתן הסיטואציה הפיננסית והעובדה שכולם חידשו חוזים, זה יהיה המצב גם בשנים הבאות . לפחות עד שמישהו מהאחרים יוכיח שהוא טוב יותר, או שיצטרכו את אריק בעמדה אחרת.
מי שקורא פה את המחמאות לשחקנים עלול להתבלבל ולחשוב שבארסה טובה. אם כולם כל כך טובים למה אנחנו כל כך גרועים? אתם מרוצים מהרמה הנמוכה הזאת?
אף אחד לא טוען שאנחנו נראים מעולה, אנחנו אומרים שפלסטר אריק עושה עבודה טובה כפלסטר.
היום נדב הביא לוואטאפ את הנתון הזה:
ברצלונה לאחר 17 משחקי ליגה בעונה שעברה:
35 נקודות.
11 ניצחונות.
2 תוצאות תיקו.
4 הפסדים.
45 שערי זכות.
19 שערים חובה.
ברצלונה לאחר 17 משחקי ליגה העונה:
43 נקודות.
14 ניצחונות.
1 תוצאת תיקו.
2 הפסדים.
49 שערי זכות.
20 שערי חובה.
צריך לזכור ששנה שעברה בארסה באוקטובר-נובמבר-דצמבר נראתה מסוייט, היינו בטוחים שריאל תיתן בראש בסופרקאפ ובסוף אנחנו נתנו בראש.
בארסה של פתיחת העונה שעברה הביאה שינוי מרענן בקו ההגנה שלה כשהיא מרוויחה את איניגו, קובארסי ובאלדה ביכולת שיא, קונדה שנה שעברה והשנה לטעמי אותה יכולת, לטובה ולרעה.
שנה שעברה הרווחנו את קאסדו בחצי עונה מהפנטת של תצוגת קשר אחורי ואת ראפיניה-לאמין-לבה ביכולת שיא משוגעת ועדיין הגענו לפיק מוקדם מידי במרץ-אפריל וסחוטים במאי-יוני.
העונה בארסה הייתה פצועה בחצי סגל כמעט חודשיים וחצי כולל שחקני סופר מפתח שלה ואיבדה בלם סופר קריטי.
לאמין ממש לא מציג אותה יכולת, גם באלדה, קאסדו נמחק שבעיני זה הזיית עולם שרק פליק ואלוהים (לא מסי) יודעים למה שחקן אחד הכי מוכשרים בעיני בסגל נגמר ככה.
צריך לזכור שסרגל מאמצים של קבוצה בעונה הוא לא שיא בדצמבר אלה באפריל-מאי אז את העונה שעברה התחלנו עם אריק למשחקי גביע בלבד וסיימנו אותה כשהוא פותח כמגן בחצי האלופות.
העונה פתחנו עם אריק שהוא חלק משמעותי בסגל/הרכב והוא בונוס אדיר שעוזר לעכשיו.
לי באופן אישי מרגיש שהעונה של בארסה מתחילה רק עכשיו.
או במילים אחרות - הדבר המנחם היחיד זה התוצאות המשקרות. אני לא נהנה.
גם עונה שעברה לא נהנתה…
יש לך סטנדרט שלא מאפשר הנאה.
ברגע שנבין שעונת כדורגל היא תקופה עמוסה, ששחקני כדורגל הם גוף אדם שאנחנו מעריצים ומשחק הכדורגל (90 דקות) הוא משימה תובענית, נשלים עם העובדה שהמשימה העיקרית של המאמן היא לתמרן בכל השנה בין הדרישות הטקטיקות, הפיזיות לדרישות של המועדון, כלומר משחקים שיותר חשוב לנצח בהם, משחקים שלא נורא להפסיד בהם ומשחקים שהם יעד עיקרי של תקופה מסוימת.
אז לא בכל משחק נקבל הצגה ולא בכל משחק כל השחקנים יתנו הכל מהכל, כי גם בחמישים אחוז מאמץ אפשר לנצח, והאמת? רצוי שנדע לעשות את זה, כי בעונה שעברה הפסדנו במשחקים האלה בתקופה המקבילה, לגאנס ולאס פאלמס…
בסוף זה הסגל שפליק קיבל. השחקנים האלה ראויים להערכה. קונדה ראוי להערכה יותר מהרפש השבועי שנזרק עליו. הבן אדם הקריב את הגוף שלו עד סיום העונה שעברה ונפצע בסופו של דבר. לעונה הזאת הוא מגיע כשהגוף שלו מתקשה לחזור לכושר שהוא היה בו לפני הפציעה שפגעה בו. הוא ממש נסחט עד דק, גם כי הוא היה אולי יחד עם ראפיניה לשני האתלטים המצטיינים ביותר בקבוצה.
בסוף גם קונדה וגם ראפיניה נמצאים בהתאוששות מהעונה שעברה.
וכן, גם לעזיבה של איניגו יש השפעה, כי מדובר בשחקן פחות שיחלוק את המאמצים. זה פליק שמצא פיתרונות, לא ההנהלה. ג’רארד מרטין פתאום הפך לבלם, אריק לקשר, למגן, לנשיא ולסוהרסן.
ולמרות הכל, פליק מתמודד בצורה מדהימה עם מצב הסגל שלא טופל כראוי אחרי העונה שעברה.
אני בעיקר שמח ששחקנים כמו אריק, איניגו, פראן וג’רארד (שלפני שנה כבר העליתי את הרעיון לשחק איתו כבלם) שהגנתי עליהם בשנים הקודמות החזירו בענק.
לא קשור לנושא אבל לא היה בא לי לפתוח נושא חדש:
אני מעוניין ליסוע למשחק בחודש הבא נגד אוביידו בקאמפ נואו, כמה שאלות למי שמתמצא-
- הכי זול שמצאתי זה 250 יורו לישיבה לאורך המגרש באמצע (טבעת אמצעית גם מבחינת גובה), זה מחיר הגיוני? כבר כמה אמרו לי שזה נשמע להם מאוד גבוה.
- במשחקים כאלה לרוב עדיף לחכות לקראת המשחק בשביל להשיג מחיר זול יותר? או שככל שמתקרבים למשחק המחיר עולה?
- המחירים באתר הרישמי כמובן הכי זולים (כמעט חצי מחיר נראה לי) אבל מה הסיכוי להצליח לקנות שם? הכל ניתפס מהר?
בכללי אשמח לכל טיפ שעלול לעזור, תודה!
רק ספסרים והסיכון עלייך, לרוב חבילות תקבל פשוט תנאים פחות טובים. המחיר נשמע גבוה, אבל אני לא פוסל עליית מחירים
כשאתה אומר ספסרים אתה מתכוון אנשים שמוכרים ליד האיצטדיון ממש באותו היום? כמה יותר זול זה ייצא? מה הסיכוי שלא אמצא ככה לערכתך?
תודה
מילא יקר או זול, לא יודע כמה הכרטיסים legit. מאוד שרירותי, כמעט תמיד קניתי מראש באתר.
באתר הרישמי? זה לא סיכון גדול שהכל יתפס (בהמחה שאני רוצה מקום שבאמת אפשר יהיה לצפות ממנו במשחק)?