מחזור 17: 0:2 מעייף וחלש על סביליה בברנבאו בפרידה מ-2025| כבשו: בלינגהאם ואמבפה

היחיד שראוי לחוזה חדש זה קורטואה.

אני ממש מרחם עליו שהוא צריך לעבוד בלי הגנה

רודריגו בישל מצוין במצב נייח. למה גולר ממשיך אחר כך להרים כדורים שלא עוברים שחקן ראשון בגובה???

איזה ביצוע יפה של רודריגו ממש מהלך של קט רגל
הצלה גדולה של השוער

צ’אבי ויתר על משחק לחץ לגמרי, שם בלם נגר במקום מגן ימני אמיתי, וגם בקושי עושה חילופים במשחקים האחרונים.

פשוט התהפך ב180 מעלות מאז הקלאסיקו, מפפ לאנצ’לוטי.

אנחנו הקבוצה היחידה שיכולה להיות ביתרון מספרי ולבטל אותו לחלוטין.

אמבפה חייב גול אז ויניסיוס שהיה היחיד שרץ והיה עוד בסדר בהתקפה יוצא וגרסיה שהוא חלוץ נכנס לימין כי אמבפה חייב להישאר חלוץ ולהבקיע כדי לשבור את השיא של כריסטיאנו,על הזין העונה שלנו.

הנה קיבל פנדל,מזל טוב,סקורר ענק,מנהיג קטן מאוד.

ומה עם עשר פעמים בערך מתחילת העונה שזה היה ממש הפוך? שקיליאן אמבפה עשה הכל נכון וגם פירגן לאחרים ואז ויניסיוס ג’וניור החמיץ ברשלנות מול השער (14 משחקים בלי גול - מרשים) והביא אנרגיה לא טובה? כאילו אין בעיה היום אמבפה היה חלש מאוד - אנוכי ולא מדויק - אבל אתה שוחט אותו וזה מוגזם לדעתי. קיליאן אמבפה זה ממש כמו טיבו קורטואה בצד השני של המגרש, בלעדיהם אנחנו ליד סביליה בטבלה. גם לצ’אבי אלונסו היו חילופים הרבה-הרבה-הרבה יותר גרועים השנה או החלטות הזויות, אפילו בגביע המלך במשחק האחרון…

אתה אשם בביטול הפנדל שלא היה עכשיו! :slight_smile:

איזה כיף שהשופט הגרוע הזה שרק לפנדל ולקח הזדמנות לגול עם כדור שחזר לג׳וד

רק כרסטיאנו רונאלדו מרוצה עם סיום המשחק הזה.

נראה ששחקני ההגנה לא הודיעו לקורטואה ששובתים היום.

רודריגו חי.

הקבוצה הזאת משחקת כדורגל כל כך רע שירד לי מכדורגל לגמרי. עד לא מזמן הייתי רואה כל משחק אפשרי, עכשיו אני רואה רק ריאל מדריד ורק מחכה שהסיוט ייגמר.

אני מדבר נקודתית להיום,כשצריך לבקר את ויניסיוס אני עושה את זה כמו בכל התקופה האחרונה,אני ממש לא משונאי אמבפה, להיפך,השחקן הכי טוב שלנו העונה בפער,אבל היום הוא היה גרוע וגם הראה אגואיסטיות וחוסר מנהיגות,כשמגיע לו פרגון אני מפרגן,היום הוא היה נוראי והראה איך הוא מחזיק את אלונסו מהביצים.

אם לא עוד הצגה של קורטואה אנחנו לא מנצחים היום והרבה בגלל האגואיסטיות שלו,אולי אלונסו התחיל לגדל תחת מי יודע,מה שבטוח ביצים אין לו.

אני בטים אמבפה. עדיפה בעיטה שלו ממצב של “50% גול” מלמסור לויניסיוס במצב של “75% גול”. כדי להבקיע את השערים שהוא כבש לאורך העונה צריך לבעוט מכמעט כל מצב; הוא אשם בדבר אחד, וזה שהוא היה גרוע מול השער היום.
הוא ההפך ממנהיג קטן, אחד היחידים בקבוצה שלא משקשקות לו הרגליים. בכלל, יצא לו לפרגן לויניסיוס הנכה כנראה יותר משכריסטיאנו פרגן לבייל ובנזמה בכל התקופה שלהם יחד.

בנוגע לחילוף המטומטם של גונזאלו באגף- זה על אלונסו. אני לא ראיתי או קראתי שאמבפה מעדיף לשחק חלוץ, אם כבר כשנשאר בפריז היו ממש דיווחים שדרש להביא תואם קבאני כדי לשחרר אותו לקו- וזה למה פריז השכיבו 80M על גונסאלו ראמוש באותו קיץ של קולו מואני ודמבלה.

אין בעיה דעה לגיטימית,אותי מעניין מה הייתם כותבים פה אם היינו סופגים באחת מאותן הזדמנויות שהיו לסביליה לפני הפנדל כשהם היו בעשרה שחקנים והיה נגמר 1-1.

שמע גם טיבו קורטואה עשה טעות קריטית נגד מנצ’סטר סיטי ומשם החל המהפך שלהם, זה אותו הדבר מבחינתי. הייתי אומר ש”איזה חרא” אבל מותר לכולם לטעות, בטח למי שמציל לנו את התחת שוב ושוב ושוב. יום גרוע של אמבפה, ומותר לו לפשל בפעם השלישית אולי בחצי השנה הזו. זה לא שוויניסיוס ג’וניור גם היה ‘וואו’ היום למרות המצב המסוכן שהוא סידר לו. אני חד משמעית הייתי בעד השארת קיליאן במגרש, בטח כשהיריבה בעשרה שחקנים.

בקיצור אני חושב ששחטת אותו בצורה מוגזמת כי אף פעם אי אפשר להתמקד רק במשחק אחד וכאילו לשכוח כמה הוא סוחב אותנו העונה, אבל מקבל את דברייך.

בדיוק אותו הדבר. סביליה הגיעה למצבים כי אין קישור, אין הגנה ואין קבוצה, לא כי אמבפה אגואיסט. גם אם אמבפה היה כובש שלושער, היו לסביליה מספיק מצבים לכבוש שלישייה משלה.

בגלל שהקבוצה גרועה אני מצפה ממנו עוד יותר שלא יבזבז מצבים וכשהוא רואה שיש שחקן לידו במצב הרבה יותר טוב שלא יבעט בכח ליציע או על הבלם.

ממש לא,יש לטעות ויש להרוס התקפות כי אתה מנסה להבקיע בכח,אם הוא היה מחמיץ בגלל שיש לו יום לא טוב לא הייתי בא אליו בטענות בחיים.

השיא כנראה ישב לו חזק בראש מה שהביא אולי ללחץ וגם להתעלמות מהקבוצה, אגואיסיטיות, אבל זה לא קורה בכל שבוע וזה לא מאפיין אותו לדעתי. בשורה התחתונה הוא “הרס” לך משחק אחד וניצח לך העונה לפחות חמישה-שבעה בזכות יכולת מועילה אז קשה לי לבוא בטענות. ועדיין לאחד מהמצבים הוא הגיע בזכות עצמו עם השתחררות מעולה בכנף שמאל. אתה הזכרת גם את החילוף - ויניסיוס בישל לו מצב אחד ופרט לכך תרם מעט מאוד, ואין לי בעיה שבמחשבה על השיא כשהיריבה בעשרה שחקנים - ויני הוחלף ולא הוא.

אני עדיין עומד על זה שוויניסיוס הפך אותו לסמרטוט בעיני השחקנים עם התגובה המגעילה בקלאסיקו ואחר כך ההתנצלות ממנה אלונסו הושמט במתכוון ופלורנטינו פרס לא התערב, בטח היה עסוק בסופר-ליג או בנגריירה.

אגב ויניסיוס קיבל שריקות בוז מאיזה שליש אצטדיון, אולי זה הכל ביחד: הדיכאון הכללי מהקבוצה, הרצף השלילי שלו ללא שער, ההבנה המאוחרת של הפאנ-בוייז שההתנהגות שלו בקלאסיקו הייתה רגע מכונן, וגם..הצחוקים בספסל נגד טאלברה.

שוב,אני חושב שהוא הכי טוב בקבוצה ובדעה הכללית שלי לטווח הרחוק אני בעד לשחרר את ויני ולתת לו את חלום חייו חלוץ 9 אמיתי שיפנה לו שטחים.

היום לדעתי הוא עלה רק עם השיא בראש וניסה לכבוש בכח מבלי להתחשב בתוצאת המשחק ובסיטואציה הכללית והמאוד שברירית שבה אנחנו נמצאים,מבאס,מקווה שזה נקודתי.

אם היו קוראים לו סולארי ולא אלונסו הוא היה מוטס מפה כבר.

קבוצה פשוט מזבלה. לא הגנה ולא התקפה.