הכי דחוף להוציא את ואסקז, להכניס את סאביוס, ולעצור את הבית זונות בצד ימין…
מתחיל להתחבר ההרכב הזה וזה נראה טוב, עכשיו בטוח אנצ’לוטי יהרוס עם חילוף מטומטם
והנה, דקה אחרי השיוויון, הלמלמ כשהוא בעמדה הטבעית שלו הוא שחקן על
אנצ׳לוטי המאוס הזה מתעקש להרוס לקבוצה ופותח מלכתחילה עם רודריגו בימין ובראהים בשמאל, על אף ששניהם מעדיפים לשחק הפוך.
הנה, איזה פלא, רודריגו עובר שמאלה ופתאום המשחק שונה לגמרי. מאמן כזה דביל
הגיע הזמן שהכושר הנוראי של רוב שחקני הסגל שלנו יתחיל להשתנות. לאט לאט השחקנים נכנסים לכושר וזה ההבדל בעיניי. שיטה עדיין אין, אבל היתרון האיכותי שלנו שווה ניצחון ברוב משחקי הליגה גם ככה.
המחצית הכי טוב של רודריגו העונה.
מי כיבה טלויזיה? רק שנדע מי פה המאנחוס…
המגינים שלנו לא גרועים הגנתית, הם לא מהרמה הכי גבוה אבל הם סבירים, הבעיה שאין לנו משחק הגנתי טוב וגם קמאבינגה עדיין לא חזר לכן חייבים ששחקני ההגנה עם יכולת אישית יפצו על זה שאין מאמן זה לא יעבוד עם לוקאס וגרסיה, אבל הם בסדר גמור ואני לא מחליף אותם ונותן להם להמשיך לרוץ, שניהם התקפית מצויינים ומאפשרים הרבה אופציות.
כמו גם הגישה באותו ערב. כל עוד בלינגהאם מנהל את ההצגה אני יחסית רגוע.
אני ואני לא מתכוון להדליק חזרה
הכל בשביל אליפות.
כל הקטע הזה של בלי חלוץ זה לא עובד, הורג אותי נסיונות ההגבהה האלו שכל מי שנמצא ברחבה אלו צוציקים ליד ענקים - היחיד שיכול לנגוח אצלינו זה ג׳וד, ועדיין מנסים להגביה גם בלעדיו ברחבה
וחוץ מזה, אף אחד מהשלישיה הקדמית לא מרגיש בנוח בתור חלוץ מדומה. בהתחלה זה היה רודריגו שהתעורר רק אחרי חצי שעה כשעבר לקו, אחכ בראהים שדי בגדר נעלם
האמת? שנייה לפני השער הראשון שלכם הכרזתי שתפסידו.
סיפור אמיתי.
קבוצה שכבשה 15 שערים העונה כובשת חמישית מולנו במשחק אחד.
עוד טעות ביזיונית בהגנה שלנו, פשוט הזייה.
אם המאמן שלנו היה קורא את המשחק לא היינו סופגים את השיוויון, מודריץ נפל מהרגליים בדקה ה 50.
סמכות בלי אחריות. ואר.
זה שופטים שיושבים בחדר, עם טריליון מסכים ושליטה מוחלטת בזוויות והילוכים חוזרים.
למה מקבלים בכזאת שלוות נפש טעויות שלהם?
הכדור גם ככה לא היה מגיע לרגליים של ויניסיוס במהלך הזה. לא אכפת לי מטעויות בפנדלים מומצאים שאולי נחשבים על הנייר אבל לא באמת הולמים את המצב שהעבירה מנעה.
ראיו מגעילים, בזבזו זמן ועצרו כל שטף אפשרי. סגנון שהוא נגד הכדורגל. חבל מאד, היינו צריכים לנצח.
בחיי שתיקו זאת המצאה מיותרת לגמרי של הכדורגל… שעתיים מהחיים שלי בשביל תיקו, חלאס עם זה צריך הכרעה בסוף משחק.
נזכר עכשיו בתמונה מפורסמת שראיתי לפני כמה ימים של חיילים(של ארה’'ב אם לא טועה) שצועדים בשדה הקרב ואחד מהם נושא על כתפיו חמור, הוא עושה זאת כי הם בשדה מוקשים ומפחדים שהחמור יעלה על מוקש ויהרוג את כולם.
הנה מצאתי גם את התמונה, אנצ’לוטי על הכתפיים
ב7 דקות תוספת זמן, במקום להתמסר 30 פעם בהגנה ולהכניס כדור אחד להרחבה, לדחוף 10 כדורים להרחבה, אחד מהם היה נכנס!
מרגיש לי שתוספות הזמן הזמן הארוכות משפיעות לרעה על השחקנים. כבר מדקה 80 ומשהו היו יותר מידי התמסרויות בחלק האחורי של המגרש. חושבים שיש את כל הזמן שבעולם במקום להעיף את הכדור קדימה, איפה שמחכים 80 אחוז מהשחקנים.
משחק קשה שהיה בכיס שלו והלך לאיבוד על שטות. אחרי השוויון הם נכנסו לאטרף ולא השאירו מרחב לנשום.
בד"כ אנצ’לוטי “לא נוגע” כשהוא ביתרון ודווקא עכשיו הביא את הנחאס עם החילוף המוקדם של ויניסיוס, שהרגיש די מיותר.
בקשר למשחק עצמו, מודריץ’ היה חייב לצאת מיד עם היתרון, החילוף הכפול שהכניס את השמנדריק וסבאיוס היה ממש מיותר.
גולר היה טוב והניע את הכדור בצורה טובה והצלחנו איתו להגיע למצבים ושמנדריק שנכנס במקומו לא נראה שייך לרמות האלה בכל הדקות ששיחק עד עכשיו, שיצא להשאלה של כמה שנים טובות, וכשצריך התקפה ואסקז מגן ימני יותר טוב מפדה, כמובן שפדה יותר טוב כמגן אני מדבר התקפית נטו, שיתוף הפעולה של גולר וואסקז שיצר מצבים ונתן איזון לצד השני הוחלף ולא הצלחנו לעשות כלום מצד ימין עד סיום המשחק.
ספגנו 3 שערים אבל 2 מהם ממצבים נייחים, לפעמים קורה.
“בכל הדקות”. הטענה נכונה באופן ריק.
בפירורים שקיבל אותי הוא כן הרשים.