מחזור 18: הפסד נוסף, הפעם 1:2 לוזרי לאתלטיקו בדקה האחרונה במונז'ואיק (פדרי)

איזו ברצלונה נקבל הלילה? זו של המשחקים מול ריאל מדריד, באיירן, דורטמונד וכד’, או זו של המשחקים מול לגאנס, סלטה ולאס פאלמאס? האם חסרונו של לאמין יורגש רק לרעה, או שגם יעזור קצת לחבריו לנסות ללמוד להסתדר גם בלעדיו? איך פליק ישלים את החוסר בלאמין - פראן? אאא"פ? וכמה דקות יוכל פרנקי לשחק?

הרבה שאלות, ועוד רבות נוספות, יישאלו לקראת המשחק הערב, אבל מה שברור הוא שהאנזי פליק ושות’ צריכים לחזור לעשות זה לספק תשובות. טוב, לפחות את התשובות של אוקטובר, ולא של מה שבא אחרי.

לא פחות חשוב מזה - איזו אתלטיקו נקבל הלילה? זו המגמגמת של פתיחת העונה, או זו המחוברת שסופרת כבר 11 נצחונות רצופים, מאז ההפסד ההוא לבטיס בסוף אוקטובר? מה שאומר שהמגמות של 2 הקבוצות הפוכות לחלוטין מתחילת העונה.
אתלטיקו יכולה לעלות הערב למקום הראשון בטבלה, עם משחק פחות מברצלונה, ותבוא למונז’ואיק כדי להראות שההספדים לגביי היכולת של סימאונה להוציא משהו מהקבוצה הזו היו מוקדמים, גם אם לדה-פול אין גמד מארגנטינה להגן עליו, זה שלנגלה הוא אשכרה שחקן הרכב, ושזה בערך המשחק היחיד בו נדב, אהוד ואולי גם ליאור לא רוצים שחולי יכבוש בו שביעייה (האמת? לא משוכנע שזה נכון. אבל מקווה).

(בתמונה: ראפיניה מסמן לפרנקי “רק 19 דקות היום, מקסימום, אחרת תתפגר”. ברקע - טומטום והבן המשותף שלו ושל חולי מתרגלים צפייה במשחק מהצד)

הערב, במשחק האחרון לשנת 2024 (המשחק הבא הוא נגד ברבאטוס ב-4/1, ומשחק הליגה הבא בכלל נגד קצבי חטאפה ב-18/1, כשבאמצע יש סופר קופה), פליק יחסר כאמור את לאמין, אבל יקבל בחזרה את פאטי. לפחות לדקה או שתיים, עד שייפצע שוב, והתקשורת תחזור לדווח שפליק ממש מחכה לו ומאמין בו.

RFA, ככל הנראה, יחכה להזדמנות לחזור להראות את פאקיניותו במשחקים הבאים והעל הנייר פחות מאתגרים לחזרה מפציעה ארוכה בהם. לצערי.

הסגל של ברצלונה -

ייעדרו -
לאמין, כריסטנסן, מאטס, ברנאל, וגם פורט.

כזכור, גם פליק עדיין מושעה וינהל את המשחק דרך הבלוטות’.

הרכבים משוערים -

תמונה של פאטי בכותרת.
I see what you did there…

אפילו אני לא סי וואט איי דיד דר. אז…לא הבנתי.

אני פסימי שלא כהרגלי.
אנחנו סופגים בגלל חוסר ריכוז מול קבוצות חלשות וזה לא הולך להשתנות. מול הקטנות אני תמיד אופטימי שנכבוש יותר מהם. טועה לפעמים, כמו מול לגאנס ולאס פלמס. אבל מול אתלטיקו קשה להבקיע גם ככה, אז אני בכלל לא אופטימי.

חשבתי אתה מטריל, לא משנה.

פרנקי התראיין וסיפר שהוא כשיר ל-90 דקות, וזה מעלה את השאלה: אם ככה, איך זה שהוא לא ראה אפילו דקה נגד לגאנס…?

עם איך שהוא נראה ב-10-20 דקות משחק, אני מפחד מזה שהוא טוען שהוא כשיר ל-90.

ההרכב שלי:

פניה
באלדה איניגו אראוחו קונדה
פדרי קסאדו
אנסו ראפיניה אאאפ
לבנדובסקי

הערב אני מאחל לחוליאן שיהיה יפה וישתוק

אתה מאוווווווווד אופטימי, וזה ניסוח עדין, אם אתה חושב שפאטי רלוונטי להרכב פותח במשחק בזה. בטח ובטח אחרי שבדיוק חזר מעוד פציעה.

אבל אני סולח לך, כי שמת גם את אאא"פ.

אני משער שפרמין/פראן זו ההתלבטות היחידה של פליק, אם כי לי ברור את מי הייתה מעלה מביניהם. בהינתן היכולת של אולמו לאחרונה, מקומו בהרכב לא מובטח אצלי, אבל אז השאלה היא “מי במקום?”. ואם התשובה היא לא “פרמין, ופראן בהתקפה”, אני לא יודע מה האפשרויות האחרות. גאבי לא ממש מסתדר בינתיים, ופרנקי די בקטע של לחקות את ביידן.

ושלא יכבוש, נכון?
ושלא יכבוש, נכון???

שחלילה לא יכבוש!!! מה אני נראה לך? בוגד?

ברור שפראן יפתח במקום לאמין. פליק חושב שהוא שחקן.
פאטי ישר להרכב אחרי פציעה? בטח.

לא יודע, לאוהדי ארגנטינה יש נטייה להתבלבל לפעמים.

בוא… די מריה שיחק בריאל מדריד אל תשכח. אני כבר מאוד מורגל בסיטואציה הקשה הזו.

ואגב, זה לגמרי עלינו… אנחליטו היה צריך לשחק אצלנו ולא אצלם (תועבה) ואת חוליאן היינו צריכים הרבה יותר מאת אולמו. בשני המקרים מדובר בשחקנים עם די אן איי של בארסה וזו בושה שלא השגנו אותם קודם.

לא היה לנו כסף בשבילו עכשיו, בהתחשב במחיר שאתלטיקו שמו עליו. עכשיו התקווה היא רק שהוא יעשה שם פליקס, ויגיע אלינו אחר כך.

אם כבר אז פספסנו אותו כשהגיע לסיטי, תמורת 1.5 ש"ח וכרטיס מועדון בשופרסל.

ההרכב של פליק -

הפתעה - טומטום פותח במקומו של אולמו. אני אוהב אותך פרמין הוא זה שנבחר להחליף את לאמין.

ההרכב של צ’ולו -

לנגלה פותח, מה שאומר שצריך הרבה כדורים לרחבה בחצי גובה. לא בהכרח לכתובת מסויימת אצלנו, פשוט לאיזור של לנגלה.

חולי, הפול וגריזמן פותחים גם הם, כצפוי. סורלות’ יתחיל בספסל, ויעלה במחצית השנייה כדי לתקוע לנו כדורי גובה.

מעניין מי באמצע ומי בשמאל.
אני יוצא מנקודת הנחה שראפיניה בימין.

אני גם פסימי. הייתי מדבר אחרת אם זה היה המשחק הראשון שלנו אחרי הפגרה, אבל זה מרגיש שקיבלנו את אתלטיקו באמת בזמן הכי גרוע מבחינתנו. המגרש הביתי לא פקטור העונה, השחקנים עם הלשון בחוץ ורובם בפורמה לא טובה, אין לנו את לאמין, וחוץ מזה אנחנו כבר עם 5 ניצחונות ברציפות על אתלטיקו - כנראה שהגיע הזמן שהסטטיסטיקה תתחיל להתיישר.

ההרכב הוא הפתעה גדולה בשבילי. גאבי לא הראה כלום מאז שחזר, פרמין גם.

אתלטיקו בפורמה טובה יותר. אבל יש לה את לנגלה.

כל דבר חוץ מ-3-1 לטובתנו עם שתי טעויות של לנגלה ועוד פנדל על נגיעת יד וזה כישלון שלנו.

מי היית שם במקום?
עושה רושם שהבחירות של פליק רחוב מוכתבות גם על ידי חוסר אפשרויות.

בעבר היה לי חלום פשוט שבאלדה ירים פעם אחת הרמה טובה. וואלה הוא עשה את זה נגד ריאל.

עכשיו יש לי חלום מורכב יותר-שיעשה פאקינג הגנה כמו שחקן ברמה סבירה. הילד הזה לא מסוגל לעצור כדור גובה אלכסוני גם אם חייו תלויים בכך זה לא ייאמן.