מחזור 18: סוגרים סיבוב וצובעים את הדרבי בכחול-אדום אחרי 2:0 בחוץ על אספניול (כבשו: אולמו, לבנדובסקי. בישל: פרמין 2X)

(בתמונה: ברוח החג קובארסי מצא חולצה שתמחיש יותר איפה קו הנבדל שלנו)

עברו שבועיים של שקט יחסי בברצלונה. אין כותרות על לאמין והשטויות שלו, טבאס לא הפיל עלינו עוד גזירה, לאפורטה לא ניסה לשלוף עוד שפן מהכובע ל FFP ואפילו פלורנטינו לא פתח עלינו בהקשר נגריירה כבר כמה ימים. ממש אפשר להרגיש את החמימות והשקט שחג המולד והנוביגוד השרו על כל ספרד. חבל שזה הולך להיפסק על מה שהולך להיות דרבי דיי חם אצל הפריקוס.

(בתמונה: ז’ואן גרסיה מתנשק עם האקסית)

למה שהוא יהיה חם?

1. הפריקוס עצמם לוהטים. אפשר להגיד שהם המפסידים העיקריים מהפגרה כשהם היו בכושר פנטסטי עד כה עם חמישה נצחונות רצופים (לאחר הפסד ביתי לויאריאל). מה שמציב אותם במקום החמישי בלה ליגה במרחק שתי נקודות בלבד מויאריאל (שעם משחק חסר) במקום הרביעי בדרך לאלופות.
  2. החניכים של מנולו גונזאלס עם ההגנה הרביעית בטיבה בספרד אחרי המדרידאיות ו-ויאריאל. כל זאת לא מעט קרלוס רומרו בהגנה שנמצא בעונה טובה (מושאל מויאריאל, כמה פעמים עוד אזכיר אותם בהקשר למשחק הזה?) ומי שירש את מקומו של ז’ואן גרסיה בשער- דמיטרוביץ’ המצויין. חשוב לציין את מי שמחזיק להם את ההתקפה אדו אקספוסיטו מלך הבישולים (5) ופרה מיה מלך השערים (6).
  3. אם כבר ז’ואן גרסיה, בניגוד ללחץ המאסיבי שעשו לניקו וויאליאמס שלא יעבור מבילבאו אלינו שמנע ממנו בסוף להגיע ולחתום עד שיגיע עוד אח למשפחה שישחק בהתקפה, לז’ואן גרסיה בכלל לא הזיז המעבר הזה תמיד אמר בגדול ש”זה מורכב”, וש”יהיה נחמד לשחק נגד אספניול, דברים כאלו קורים”. כמו שאני זוכר את אוהדי אספניול שכמעט ירדו לפרק את כולם במכות במשחק הירידה שלהם בעונת האליפות של צ’אבי, אני לא מצפה שיקבלו אותו בחיבוק חם.

מה נקבל במשחק? קשה להגיד. הכי סביר שנראה קו הגנה נמוך וניסיונות לעקוץ את קו ההגנה הגבוה שלנו, בכל מקרה אספניול השנה מאוד יציבה, אבל למעט הסיבוב שהיא עשתה על אתלטיקו מדריד בתחילת העונה (כמו לא מעט קבוצות אחרות) והניצחון שלה על סלטה ויגו, היא לא השכילה לקחת נקודות עד כמה מיתר קבוצות הצמרת. בכל מקרה, צריך לקוות שגם אחרי הדרבי החם, השקט היחסי ימשיך רגע לפני הסיבוב בסעודיה.

(בתמונה: פראן טורס מחמיץ את המעיל לפני שיצא החוצה. תבדקו אותי- זה הוא)

הרכבים משוערים -

אני יודע שההרכבים האלו לא אומרים כלום, אבל לא יפסיק להדהים אותי -

• כמה זה ברור מאליו שמרטין את קובארסי הם צמד הבלמים המוביל (לפחות כרגע).
  • שלמעט משוער אחד (וגם בו זה בגלל שפדרי נמצא על הספסל), אריק מבונקר להרכב לצידו של פדרי, ופרנקי לתנור חימום שבספסל.

אני לא מתרשם מאריק בקישור. אולי הוא מוסיף אגרסיביות אבל כשבארסה עם הכדור זה כמו שחקן פחות, הוא לא קיים. אם פליק רוצה אגרסיביות בקישור למה הוא לא הולך עם קסאדו?

מה גם שאריק היה מעולה העונה כבלם.

הסגל של ברצלונה -

ייעדרו -
אראוחו, גאבי, כרינסטנסן.

שיא כל הזמנים במיעוט היעדרויות בברצלונה, שבטח ישתנה בקרוב.

הסגל של אספניול -

כריסטנסן בשירותים?

צודק. שכחתי ממנו כמו שהוא שכח מה זה לא להרגיש ראש צב ברגע שהמאמן אומר את השם שלו.

ההרכב של ברצלונה -

פדרי יתחיל בספסל, כחלק מחזרתו לכשירות, ופרנקי יפתח במקומו.

פליק ממשיך עם ראפיניה כ-10 (או…לאמין?), וראשפורד בכנף, מה שמשאיר את אאא"פ בספסל.

ההרכב של אספניול -

מהמר על ראפיניה כ-10

יהיה מעניין לראות את השת"פ של דה יונג ואריק פעם ראשונה נראה לי (?) ביחד
אולי קצת יעזור לפרנקי להשתחרר, קשר אחורי לוחץ מכסה שטחים הוא לא זה כבר הבנו אז אולי ההצבה של אריק תצליח לנצל יתרון אחד שכן יש לפרנקי וזה הנעת כדור ומסירות מפתח.

פרנקי בעצם צריך להיות קצת פדרי היום

שיחקו יחד במשחק הקודם, נגד ויאריאל.

לא יודע מה זה אומר.

מי העיתון שניחש נכון את ההרכב? זה ספורט?

אה, ביום הזה, אוהד מסוים מאחל לנו בהצלחה.

הרכב מזעזע. זה אולי הקישור הכי גרוע שפליק יכל להעמיד. מה שעצוב זה שרואים שאין דרך. יש מאמן מבולבל שלא מצליח למצוא שיטה.

א-לה בופון מול זיזו.

או שאלו האופציות מבחינת כשירות שהיו לו. כל האחרים חוזרים מפציעות.

מהלך השנה בכדורגל העולמי:

טמבל מוחלט. הדף גרוע מאוד ואז כמעט פצע את החבר לקבוצה.

שוב, טמבל.

החלוץ של אספניול מציג:
נגיעה ראשונה של רונאלדו הברזילאי, נגיעה שנייה של ברייטווייט

ההגנה של ברצלונה משחקת נגד עצמה

גרסיה אני חושב באחת מתצוגות הכי טובות של שוער בליגה בשנים האחרונות. סוף סוף יש שוער בשער.

קורטואה כבר לא השוער הכי טוב בספרד :heart_eyes:

היחיד שהגיע למשחק מהרכב שפתח אותו.

פרמין אחלה חילוף אהבתי במיוחד את הבישול השני שלו זה שחקן מיוחד. . אולמו בשער שני חשוב שלו העונה.

התוצאה משקרת אחד המשחקים הכי רעים שלנו השנה, אבל זה תמיד כיף לנצח את החלאות

כל השנאה של אוהדי אספניול לגרסיה ובסוף הוא איש המשחק… איזה לוזרים

לילה טוב

1. הרכב מאוד לא ברור של פליק. לא מבין את המחיקה הזו של קסאדו, וההעלאה הזו לגדולה אנטאצ’אבלית של אריק בקישור. הוא קשוח יותר מפרנקי כקשר אחורי? אחלה, אבל כך גם עוגת גבינה שהייתה שבוע בחוץ בשמש של אוגוסט. אבל מה התרומה שלו כשהכדור אצלנו?
    אבל זה לא רק ההרכב, אלא גם (ואולי בעיקר) שיטת המשחק. המאמן עלה היום בלי שום רצון לשלוט בכדור ובמשחק, ואפילו בלי מוסרים שיכולים להריץ את העאלק טיסנים שלנו מקדימה כאילו זה לוצ’ו על הקווים. זה לא היה מזג האוויר המתאים לזה, לא היה ההרכב המתאים לזה, לא היריבה פותחת השטחים שמתאימה למשחק הזה. כלום. פשוט ויתור מוחלט על האמצע, בתקווה שלא ייאלץ להגיע לנשק הבלתי קונבנציונלי שהוא פדרי, כדי שהגאון ינוח עוד קצת. לא עבד.
  2. אני חושב שהגיע הקץ לאשליה הזו שפרנקי עושה את פדרי טוב יותר. זו איזושהי אמונה שצצה לה בעונה הקודמת אצל כל מיני אנשים, והשתלטה כמו טפיל על המוח של גיא צרפתי. המשחק הזה הוכיח שזה לא רק שפרנקי לא יכול להיות מנהל משחק או שחקן ברמה שברצלונה צריכה, הוא גם ממש לא רוצה. במקום לדרוש את הכדור הוא בורח ממנו, הוא לא מכוון את התנועה, הוא מתחבא מהמשחק, ובמשך חלק גדול מהדקות הוא פשוט שוטט על הדשא בחוסר מעש. זה לא שהוא בהכרח עשה משהו רע, זה שהוא לא עשה אפילו פעולה אחת טובה.
  3. אפשר להגיד שפליק קלע בול בחילופים, אבל בואו - כשאתה מעלה את לבנדובסקי, אולמו, אאא"פ ופדרי…קצת קשה לפספס.
  4. קשה לי ממש ממש לכתוב את זה, ואני צריך להילחם בעצמי כדי לא לדפוק את הראש בקיר תוך כדי, אז אגיד את זה רק פעם אחת - אחלה משחק של אספניול, אחלה עונה שלהם בינתיים. סליחה. זהו. הלכתי להקיא בתא ליד כריסטנסן.
  5. מאיפה באת עם הגול הזה, דני אולמו?
  6. הרעב, הלחימה, ההשתלטות, הסיבוב, המסירה (שאמרו שאין לו), הסטטיסטיקה, הווינריות. אני אוהב אותך פרמין. ממש.

1. אבל היום? למרות 2 הבישולים של אדון לופז? ובעצם ממש לא רק מהיום? אני אוהב גם אותך דון ז’ואן גרסיה. 2 הצלות פסיכיות (שאפו גם לדימיטרוביץ’ על ההתאבדות על אריק), לא מעט הצלות נוספות “רגילות”, השלכת מרטין לרוחק, ובאופן כללי התחושה הזו שהייתה מהרגע הראשון שעלה בהרכב העונה ורק הולכת ומתגברת בכל משחק ומשחק. תחושה מוזרה כזו, לא מוכרת, חדשה, מרגשת.
    ההרגשה הזו שיש שוער בשער, ושיש על מי לסמוך.

הלאה לסעודיה. הלאה לבילבאו.

יש הרגשה בכל משחק קשה בזמן אחרון, שאנחנו ננצח בסוף. זה גם קורה.

אני משוכנע שאם המשחק מול צ’לסי היה עכשיו, היינו מנצחים.

אני מצטרף לביקורת על פרנקי, למרות שבד’’כ אני מגן עליו. חלש מאוד. גם לי לא ברורה המחיקה של קסאדו, ולמה פרנקי חייב לסיים את המשחק .

רוצה לציין לטובה את באלדה. היה סולידי בהגנה שלא כהרגלו.