מחזור 19 :: מפסידים 2-1 בסאן ממס

כרגיל, 100 קשרים בהרכב רק גורמים לנו ללכת אחורה. אפס הנעת כדור.

היה פה דיבור לא מזמן שפראן גרסיה יותר טוב ממנדי… עם כל הכבוד לנגרייה של מנדי פראן גרסיה לא שווה הרכב באוססונה מבחינה הגנתית לפחות
עד עכשיו משחק קשה לצפייה אני מרגיש כמו קבוצת תחתית

במה צ’ואמני טוב?

עם איך שאנחנו נראים כל השחקנים לא שווים הרכב באוססונה. אפס חדות.

אין ספק שהתרשמתי מאוד מהשליטה והנעת הכדור תחת לחץ וכמה המגינים ההתקפיים שלנו משוחררים. קשה לעשות משהו בלי הכדור. כולם מבוהלים עם איבודי כדור עלובים, מופתעים משום מה מאתלטיק בילבאו שמתלהבת ולוחצת. נראים נחותים מולם פיזית. זה לא משחק ליגה רגיל שג’וד דורס בכל מאבק. כבר אחרי חמש דקות עלה לי על העצבים אדון טשואמני ונפלטו לי כמה קללות. זה לא שדני סבאיוס טוב אבל הוא שתי דרגות מעל הצרפתי.

נשבור העונה שיא באפס בעיטות לשער במחצית. לא ניצחנו מאבק אחד בהתקפה. קיליאן אמבפה מספיק לבד בהתקפה כשהוא בכושר של פריז סן ז’רמן, לא היום. ולא שהוא מקבל כדורים. משחקים חרא בכל מצב, נגד כל יריבה ובכל מגרש. הכל תחת שליטה. אפשר להחליף חצי הרכב? אנחנו פשוט נראים קבוצה שלא אוהבת לשחק כדורגל. כולם סובלים.

פעם ריאל זה היה שואו גם בדברים הבסיסיים בלי הגולים, העקבים של זינדין זידאן ורוברטו קרלוס, קלוד מקאללה עובר שחקן, כדור ארוך גדול של פרננדו היירו, דריבל של לואיס פיגו. הכי הרפתקני שלנו במשחק הזה היה אנטוניו רודיגר.

אני יכול להגיד שאני רוצה לראות את ברהים דיאס במקום טשואמני שעושה יותר נזק מתועלת. בסוף נקבל ברהים גג במקום רודריגו ובתאכלס לוקה מודריץ’ במקום דני סבאיוס.

לא רוצה לדבר על השער שכבשנו ולדעתי נגזל מאיתנו כשהשופטים כרגיל לא רואים כלום וגם בחדר ה-VAR לא רואים כלום כשאנחנו נראים כמו מכבי פתח תקווה. כמה כדורגל היה אתמול וכמה יש היום, ארסנל-מנצ’סטר יונייטד ועוד משחקים ככה מסביב, אני משוכנע שאנחנו הקבוצה שעשתה הכי מעט.

חלאס עם הדאחקה הזאת שנקראת רודריגו.
למכור בכל מחיר שייתנו, פשוט שחקן אנמי ובינוני להחריד.
גם אם יסיים את העונה עם 20 גולים, אי אפשר לשכנע אותי שהוא שווה הרכב. פשוט לא עושה כלום!

אני בחיים לא אבין מה אנצלוטי רואה בצמד סבאיוס וטשאומני, שני שחקנים שיודעים רק לשחק או לרוחב או אחורה, טשומני גם מאבד כדורים הזויים באמצע.
אגב לי אין תלונות לגרסיה, יש לי תלונות לצוות האימון שפשוט כבר 3 שנים לא יודע להתמודד עם משחק לחץ ותנועה ללא כדור של שחקני הקישור.

לא יודע אם אנצ’לוטי יודע שויניסיוס לא משחק, אין שחקן שיעבור 3 שחקנים וייצר מצב, אין לנו משחק התקפה, לא מדבר על מצבי הבקעה, אפילו התקפה אחת טובה לא עשינו.

אני בקושי מצליח להחזיק את העיניים על המסך מרוב שיעמום, איזה קבוצה אנמית. שיעמום המחץ.

למה להסתכל רק על השלילי? הנה אנצ’לוטי עזר ללמד אותנו ערכים חשובים של צניעות והסתפקות במועט.

פעם היו לי שאיפות גדולות וחזיריות.
כיום אנצ’לוטי דאג לשמור אותי מפוקס ומחובר לקרקע.

פעם שאפתי שאחרי ששחקן שלנו עובר את המגן הראשון, אז שיבחר באופציה הנכונה - מסירה, בעיטה וכו’.
כיום הייתי שמח אם שחקן שלנו היה מצליח לעבור מגן אחד בודד בדריבל.

פעם שאפתי שהבעיטות של השחקנים שלנו יהיו למסגרת ושניצול המצבים יהיה גבוה יותר.
כיום הייתי שמח אם היו פשוט מצליחים לבעוט לשער.

פעם שאפתי שנדע ללחוץ על כל חלקי המגרש.
כיום הייתי שמח אם היו מצליחים ללחוץ בהגנה.

פעם שאפתי שההרמות והמסירות שלנו יגיעו לכתובת.
כיום הייתי שמח אם היו מצליחים לעבור את שחקן ההגנה הראשון.

פעם שאפתי שיהיה לנו משחק מסירות קצבי ותכליתי.
כיום הייתי שמח אם היינו מצליחים לחבר שתי מסירות ברצף.

פעם שאפתי שנדע להתמודד עם לחץ מאחור.
כיום הייתי שמח אם סתם לא היו מוסרים ישירות ליריב.

אני רואה ארסנל-יונייטד כשהמשחק ברקע…

לא מזמן אמרתי שבסוף קבוצות יעלו מולנו בלי חוליית הגנה כי זה פשוט בזבוז, אפשר גם לחסוך שוער…

אני מרחם על בלינגהאם ואמבפה שמשחקים עם שחקנים כל כך בינוניים.

עולים עם ארבעה קשרים כי טשואמני באנקר אז צריך לשים גם את סבאיוס שיעשה את התפקיד שלו

סבאיוס בינתיים המצטיין אצלינו לדעתי

בגדול אני בעד פראן, בעיקר כשמי שמתמודד איתו על ההרכב זה מנדי, והוא סביר הגנתית אבל חייב להיות הרבה הרבה יותר מפוקס כשהוא עם הכדור בשליש המגרש שלנו, הרבה איבודי כדור שטותיים ומסוכנים

למה. בלינגהאם. באגף. למה?!

ו…זהו, משחק משעמם עם קושי לייצר מצבים, אבל לדעתי באיזה שלב בילבאו כבר תאבד אנרגיה - השאלה אם אנחנו נחליט להתקיף או להמשיך ולמסור ״כדורי עומק״ לא לשטח, כשיש שלושה שחקני הגנה על שחקן התקפה שלנו שרחוק קילומטרים (וכמובן שבשידור יקראו לזה רעיון טוב)

כיום הייתי שמח שתהיה כתובת ברחבה

אם הייתי יכול הייתי נותן לך 20 לייקים

שיטת המשחק של קרלו היא לזרוק כדור ל2 שחקני התקפה ולצפות שיבקיעו.
השחקן היחיד בעולם שיכול להצליח בשיטה הזאת הוא ויניסיוס.

הקיבעון הזה על 4-4-2 הוא נוראי.
לדעתי יש 2 אופציות טובות:

1. להעביר את פדה להיות מגן ימני ולהכניס שחקן התקפה במקום לוקאס). פדה עושה בייביסיטר ללוקאס ואנחנו מפסידים מזה הרבה.
  2. להוציא את צ’ואמני ולהכניס שחקן התקפה. פדה יהיה הקשר האחורי.

מה שכן יקרה זה כניסה של מודריץ’ אבל. מקווה שלפחות במקום קשר ולא במקום רודריגו.

מחשבות מקלחת: קבוצות הלה ליגה צריכות להודות לאמבפה שמעלה את שווי השחקנים שלהם לפני מעבר לאנגליה.

קבוצה לא מאומנת, לא מאוזנת, לא מתוחכמת, לא רעבה. פעולות בסיסיות לא נעשות כמו שצריך. בלתי נסבל ובלתי נסלח. ועוד עם סגל כזה… פשוט בדיחה.

אני רק תוהה כמה גרוע נצטרך להיראות כדי שגם טיטי לפני משחק ישנה את ההימורים שלו מ"ניצחון קל" ל"הלוואי ונוציא תיקו"

אנחנו נראים כמו קבוצה ליגה ד׳ בספרד