מחזור 19 :: מפסידים 2-1 בסאן ממס

איפה כתבתי הפעם שיהיה ניצחון קל ?

די מגוחך בעיניי שפרז עושה מאמצים עילאיים ושמיניות באוויר, ורב עם כל העולם ואשתו כדי להקים סופרליג כדי ‘להפוך את מוצר הכדורגל לרלוונטי ואטרקטיבי יותר עבור הדור הצעיר’, בזמן שאצלו בבית הוא ממשיך לתת את המושכות למאמן שהוא ההגדרה המילונית של מיושן, מקובע ועבש.

הכדורגל שלנו בלתי נסבל. מתחילת העונה. זה נהיה בלתי אפשרי לשרוד משחק שלם של ריאל מדריד וזה הדבר הכי חשוב לי בעולם חוץ מאמא שלי ואבא שלי - נשבע לכם. הקבוצה בלתי נסבלת. זה עונש.
קרלו אנצ’לוטי בלתי נסבל עם ההרכבים, התבוסתנות, ניהול המשחק הדל. תכניס את ברהים דיאס במחצית… וגם לא מעט שחקנים שנרפים ומבולבלים ולא מעניין אותם. כמו באנפילד: באנו-התבנקרנו-הפסדנו-הלכנו. זו באמת אומנות להיראות ככה עם סגל כזה.
קיליאן אמבפה בלתי נסבל - די אי אפשר לחכות לו כל כך הרבה זמן. פעם היית שחקן כדורגל. מצב אחד - תן גול.

למה לא פתחנו עם שלישיה התקפית? :slight_smile:

לא ציטוט מדויק, נכון, אבל רוח הדברים דומה…

זה פשוט מאוד. זה מאמן פלסטלינה שזורם עם מה שמנחיתים עליו. על הדרך הוא מביא תארים. אולטימטיבי בשביל פרז, שלא חף מאשמה בהתנהלות הזויה בשנים האחרונות, על אף התארים.

לא הוגן לשפוט אותו בקבוצה שבעה וחולה. כל שחקן התקפה פה תקוע למעלה בודד מול כל העולם

הוגן לשפוט אותו על פנדלים וסיומת חרא

מסתבר ששלושה פנדלים בגמר מונדיאל פחות מלחיצים מפנדל במדי ריאל

מה זה הזריקת זין הזאת? מה זה החרא הזה?

אני לא אתפוס טרמפ על הפנדל עכשיו למרות שנורא קל לי. הוגן לשפוט אותו כי גם בתוך הכאוס שלנו הוא מגיע למצבים ולא כי הוא עושה יותר מדי. מיליון נבדלים בקלאסיקו והחמצות נוראיות של מאה אחוז שער, לצד משחקים בהם הוא היה נראה כמו גופה - מילאן, ליברפול. הוא לא מסוגל לעבור קונוס למען השם. לא מצפה לשחקן של פריז סן ז’רמן שהיה אחד מהשלושה הטובים בעולם. הוא הפנים שלנו העונה - אנחנו בדיחה. זה כאילו חיקוי מהשוק

הוא חייב לבלות כמה משחקים על הספסל.
הוא לא כשיר להתמודד עם המצב שהוא נמצא בו.

בינואר לסעודיה? זה הדבר הכי ג׳נטלמני שהוא יכול לעשות עבורנו שלפחות נרוויח כמה שקלים עליו כשהוא עוד שווה משהו.

פנדל מעורר רחמים…

פיגור דקה 70 ופאקינג מנדי עולה לשחק. אין יותר אנטי כדורגל מזה.

סיפור הפנדלים בריאל מביך
אין בועט קבוע. פעם ויניסיוס מפרגן לאמבפה, פעם זה ג׳וד ופעם אמבפה מחטיא. צריכה להיות רשימת בועטים ברורה שתלויה באיכות השחקן ולא מספר החולצה.

ללא קשר, קשה שלא לרחם ספורטיבית על אמבפה. כלום לא הולך לו. דרך אגב, החוסר ביטחון שלו זועק לשמיים בשני הפנדלים שהוא בעט

הוא כאילו מנסה לקרוא את התנועה של השוער, נכשל , ואז בועט דרדלה. אין לך את היכולת הזאת בארסנל פשוט תבעט חזק ומדויק לאחת הפינות.

גם לפדה מותר לטעות. בין היחידים שאפשר לסלוח להם. בכללי לקבוצה הזאת לא מגיע כלום

היחידי שאני לא יכול לכעוס עליו זה פדה, מבאס שזה הוא.

נגזרה עלינו עונה נוראית לצפייה.