מחזור 19 :: מפסידים 2-1 בסאן ממס

מוסיף גם שאם השער היה מאושר אני בטוח באלף אחוז שאמבפה לא היה מחמיץ אחכ את הפנדל

אבל מה השופטים והליגה לא יעשו כדי שטיטי לא יגיד אמרתי לכם אחרי המשחק

זה לא רק השופטים, גם קרלו עובד שעות נוספות כדי להרוס לי את האליפות במחזור ה 35 שלי, כולם נגדי !

ומה עם ג’וד שנמצא באגף מחכה לקבל כדור ולשרוף את האגף עם פריצות מסחררות ?
כמובן שאני לא מאשים פה את ג’וד במיקום ההזוי שלו, רק להסתכל על הפנים שלו להבין מה הוא חושב על זה.

מבין אתכם, כי זה הפסד מבאס, אבל כמה דברים:

1. להפסיד לבילבאו בחוץ זו לא בושה - זו אחת הקבוצות היותר טובות בליגה, ובפרט בבית.
  2. אי אפשר להכחיש שיש לכם יחסית הרבה פצועים, ושזה משפיע.
  3. לדעתי האישית, ריאל משחקת כדורגל רע כבר הרבה מאוד שנים (לפחות 3-4) ועדיין לקחה שני דאבלים.

כמו שטיטי כתב: “אנחנו נשחק חרא, יהיה מאוד משעמם, ובסוף ננצח: כי אנחנו ככה, משחקים חרא ומנצחים”.

זה שאתם לא משחקים טוב לא ימנע מריאל לקחת עוד דאבל. לא יודע לגבי המחזור ה-35, אבל עדיין דיי בטוח שהעונה שלכם תסתיים באליפות ובהסתברות של 60 אחוז גם אלופות. האנגליות עושות במכנסיים נגד ריאל בהצלבה, וסיטי במצב לא טוב.

אני מתלונן סדרתי אבל אתה מחמיר איתנו וגם ברמת החרא יש הבדלים והבדלים גדולים. יש כדורגל גרוע ביחס לטופ של אירופה - מקבל - ויש כדורגל גרוע ביחס לקבוצות סבירות בליגה. ואם נביט על עצמינו גם הסגל עצמו שב-2021 היה קטסטרופה ועוד חיכו לאדן הזאר. בשנה שעברה לא באופן רציף - היה כדורגל טוב חודשיים-שלושה. הפצועים? קרבחאל-קמאבינגה-מיליטאו זה קריטי מאוד. אבל גם בלי זה יש הרכב (פוטנציאלי) חזק מספיק. קח את האונסה שלי אתמול: ברהים במקום טשואמני ואנחנו חזקים יותר. זו עבודת אימון עלובה מאוד.

ההפסד לבילבאו יכול לקרות גם בהרכב מלא והעשור האחרון באמת היה יוצא דופן. זה ה-איך. זה שבאנו להתבנקר ולגנוב.

לגבי מה יקרה - הפעם סף השבירה שלנו נמוך יותר מכל הסיבות שצוינו. לא בקלאסיקו, לא נגד מילאן וגם לא אתמול כבר אחרי עשר דקות - לא הייתה תחושה שננצח.

אין לי באמת מושג איך העונה תסתיים, אבל אני לפחות למדתי את הלקח שלי. כבר שנים אני מסתכל על ריאל, רואה כדורגל רע ומניח שלא ייצא מהם הרבה - רק כדי לתפוס את הראש בחוסר אמונה בסוף העונה אחרי עוד דאבל.

ריאל היא הקבוצה הכי ווינרית בכדורגל, והיחידה שיכולה לשחק כדורגל לא טוב שנה אחרי שנה ועדיין לקחת תארים.

איך פספסת את זה שאנחנו לא מצליחים לחבר שתי אליפויות ברצף כבר עשור וחצי?
בדרך כלל בריאל מדריד אחרי עונת דאבל זורקים את העונה הבאה לפח בזחיחות.

זה נכון אבל בשנת המונדיאל זה קרה…בדצמבר לדוגמא. היינו במאבק, ניצחנו קלאסיקו ראשון, גם היו משחקים גדולים נקודתיים כמו אנפילד והקופה דל ריי. לא חושב שמישהו הרגיש אחרי חודש שהכל הולך לפח. זה הרבה יותר גרוע כעת. אם אנשים ממשיכים להגיד “פציעות” או “כמה טוני קרוס חסר” ואפילו נאצ’ו וחוסלו חסרים לי - זה לעשות הנחות לקרלו אנצ’לוטי. אני לא יכול להגיד שכל הבעיות היו נפתרות אם הוא היה עוזב וכמובן שבניית הסגל לקויה, אבל זו פשוט עבודת אימון מזעזעת.

חייב לציין שאני קצת סייגתי לא רק בגלל האליפויות הרצופות אלא למשל 2008/09 שזכורה אצלי ממש לרעה עם ברנד שוסטר אחרי אליפות הפאסיו, 2012/13 שם כנראה חדר ההלבשה התקומם נגד המאמן וגם 2017/18 בליגה הייתה מזעזעת, זו העונה שהייתי הכי בטוח בה מאז 2003 ו…כלום

מהדברים שאני יותר חושש לגביהם. בסוף התסכול הזה יוביל אותו ללחוץ פחות ולבצע פחות פעולות הגנה, שזה תחום שהוא אדיר בו ומאוד לא מוערך לגביו. יש גבול כמה אתה יכול להקריב בשביל הקבוצה ולבצע הוראות מפגרות על-עיוור.

זאת הטעות הראשונה בקריירה של פדה בריאל שמובילה לגול, כולנו בהחלט צדקנו לסלוח לו מיידית.
יותר מהכול אני יודע שהוא לא ישן בלילה מהטעות הזאת יותר מכל אחד מאיתנו, הגדרה של מדרידיסטה.