אל תכעס עלי חחח
הכל זה עניין יחסי. אני פשוט זוכר שהוא באמת היה רע הוא חירב לנו משחקים שלמים. אני פשוט יודע שזה המקסימום שאני יכול לצפות ממנו, שהיה רק רע אבל בצורה רגילה…
זה לא שאני בוחר בו לשופט השנה…
אל תכעס עלי חחח
הכל זה עניין יחסי. אני פשוט זוכר שהוא באמת היה רע הוא חירב לנו משחקים שלמים. אני פשוט יודע שזה המקסימום שאני יכול לצפות ממנו, שהיה רק רע אבל בצורה רגילה…
זה לא שאני בוחר בו לשופט השנה…
מי כועס?
חיל מנזאנו היה פצוע, הוא עוד לא בכושר מלא. יקזז לנו את הפנדל בהזדמנות הבאה.
נו תן לו קרדיט שהוא גנב לריאל את המשחק מול ולנסיה שנה שעברה
אין “לא בכושר”, יש “חש אי נוחות”. אתה לא מעודכן במונחים הרפואיים.
אחבר אותך לאולמו ופרנקי לחידודים בנושא.
גניבות מול ריאל - השופט שורק לסיום, הם ממשיכים לשחק וכובשים ובאים בטענות.
גניבות נגדנו - הכדור עובר את הקו, ואז טיטי מספר לנו שהקו לא רלוונטי בשאלה אם יש גול או לא, ומספר לנו שרק 25% מהגולים הם גולים.
Flick: “We have players who came back after a period of absence, and they don’t always come back 100%, ut today Ferran, Gavi, and Frenkie were at a good levelb. Eric is back too, and I have more options.” #fcblive
אני מקווה שהוא באמת רק נימוסי לגבי פראן…
מה יש למאמנים שהם לפעמים מתעקשים על משהו לא טוב שכולם רואים והם לא? זה משגע אותי
האמת גם זה מאוד גבולי, באנגליה לא היה נשרק.
באנגליה לא שורקים שוב דבר. אתה יודע יותר טוב מכולם בכובע השני שלך.
99% מהכדורגל שאני רואה זה ספרד ואלופות, שם שורקים.
אחוז אחד זה כדורגל ישראלי?
משחקים גדולים באנגליה או גרמניה.
איזה גבר ראפיניה, הציע ללאמין לבעוט את הפנדל וסורב ע"י לאמין.
וזה לא ב 4-0 זה ב 1-1 שברירי. מה שיפה בראפיניה שהוא פאקינג ברזילאי אבל הלב שלו נמצא יותר במחוזות הלב של של רונאלדיניו בזעיר אנפין ולא של ברזילאים טיפוסיים.
חולק עליך ידידי, במצב שלנו ובתיקו שברירי צריך לחשוב על לשים את הגול ברשת ולא להיות נחמד.
דבר נוסף, יש היררכיה נקבע שראפיניה הוא השני? אז זה מה שצריך להיות.
אי אפשר להתכחש לראפיניה העונה, האם היה אי פעם שחקן שהציג קפיצה מטאורית כזאת מבחינת יכולת, מספרים ובעיקר מעמד?
ועם זאת בעיני לאמין יאמל בחצי השנה האחרונה הוא שחקן הכדורגל הטוב בעולם.
עם או בלי מספרים הקסם שלו ברגליים זה מה שגורם לבארסה להיות מועמדת לאליפות, אין לו תחליף בסגל ובניגוד לניימאר המודל שלו לחיקוי הוא מאוד פרגמטי במשחק ובקבלת ההחלטות. נדמה כי הוא לכל הפחות טוב מאוד בכל היבט במשחק ההתקפה ואני באמת משתדל לרסן את עצמי כאן.
אין ספק כי ויני/אמבאפה בשלים ממנו ומבחינת פוטנציאל לפחות האחרון אמור לשבור את הכדורגל, אבל יש בילד הזה שילוב חריג של קור רוח, בגרות ווינריות. אפשר לדבר על סלאח, האלאנד ואחרים שמככבים באי הבריטי אבל אני שמרן במידה מסוימת ומבחינתי להצליח בבארסה/ריאל זה פשוט הרבה יותר מורכב.
אם כבר מזכירים את ראפיניה ולאמין, אז…
היו שמועות שלאמין מועמד לקבל את המספר 10 בעונה הבאה. אני חושב שזה מוקדם וגם מוגזם, ובעיקר אני חושב שהוא עדיין שחקן כנף ולא צריך לקבל את המספר 10 (11 נראה לי מתאים לו יותר).
אז מי כן?
פאטי צריך לוותר על המספר, אני חושב שזה ברור.
נשארים לי בקנה אולמו וראפיניה.
ראפיניה של העונה הזו הוא בפירוש הפתעה עצומה ונכס מהמם, אבל לא מרגיש לי שהוא עושה את תפקיד ה 10 ממש. גם הוא קצת שחקן כנף.
אולמו?
הבחירה שלי אם הוא יישמור על כשירות לאורך זמן. אני אוהב את התנועה שהשחקן הזה עושה, והוא בדיוק בתפקיד המתאים לקבל את המספר.
תראו אותי… צרות של עשירים… מי יקבל את ה 10 בעונה הבאה…
אני לא חושב שלאמין בועט גרוע, אין לי כל הבדל אם לאמין יבעט את הפנדל או ראפיניה - מבחינת הסיכויים להבקיע.
ההיררכיה נכונה כאשר שחקן הנמוך בהיררכיה רוצה לבעוט לפני הבועט הממוקם גבוה ממנו. לא כאשר הבועט הגבוה מוותר לבועט הממוקם נמוך ממנו.
זו דעתי
כרגע ה-10 היחיד שאולמו צריך לקבל זה 10 זריקות בניון מדוקטור מרטנס, לפני כל משחק.
שבוע טיפה הזוי בשבילי בתור אוהד בארסה.
את 2 המשחקים פיספסתי בשידור ישיר, ופעמיים ראיתי את ההקלטה עם התוצאה ידועה מראש(פעם הייתי מצליח לשמור על סודיות, היום הפלאפון שולח איזה נתונים שבא לו). שראיתי 2-1 ללאס פלמאס התבאסתי וכבר חשבתי לוותר, אבל כשצפיתי דווקא נהניתי מהמשחק, אתמול חזרתי הביתה במחשבה שאני הולך לראות הצגה אבל גם פה התבדיתי.
בארסה אמנם פתחה חזק ונתנה 20 דקות של שליטה ולחץ גבוה(עם הרבה תרומה מחלוץ מרכזי מהיר שמסוגל לבצע ריצות אינטנסיביות), אבל אחר כך המשחק הפך להיות כאוס של כדורים ישירים והתקפות מצד לצד.
בהתחלה עוד הצלחנו לייצר מספיק התקפות מסוכנות כדי לגמור את המשחק, אבל משום מה הכדור כל פעם הגיע דווקא לפראן טורס שלא הפסיק לאבד את הכדורים בצורה מבישה. אחר כך גם את זה לא הצלחנו לעשות עד שימאל החליט להיכנס למשחק. ברגע שהוא התחיל לשחק זה היה גיים אובר.
נראה שלפליק לא אכפת לראות משחקים מהסוג הזה כי הוא מאמין בחלק ההתקפי שלו, ולאמין את ראפיניה הם מהצמדים הכי קטלניים היום באירופה במשחק מעברים, אבל אני לא בטוח שזה רעיון טוב לסמוך על זה כל הזמן ונראה שזה לא פשוט פיזית על השחקנים.
אתמול היינו צריכים קצב הרבה יותר איטי, הרבה יותר שליטה במשחק ולדחוף את מאיורקה אחורה. בצורה כזו היינו גם גומרים את המשחק מוקדם יותר לדעתי.
אני נותן שוב מחמאות גדולות לאיניגו.
עוד משחק שהוא נמצא בכל מקום ומגיע ראשון לכל כדור בצד שלו של המגרש.
לבאלדה לא היה משחק טוב במיוחד, אבל חובה לציין את ההבדל שמרגישים איתו על המגרש ובלעדיו. הטכניקה והשליטה בכדור כמה רמות מעל מרטין.
רק לעזאזל שיתחיל ללמוד כבר שהמטרה בלהרים כדורים זה לא לפגוע בשחקן יריב.
אולמו די נעלם אתמול, אבל אני שואל את עצמי כמה זה קשור לעובדה שהמשחק היה בקצב גבוה, ואולי היינו רואים אותו יותר אם היינו מצליח להחזיק בכדור ולמצוא אותו בין הקווים.
כמובן ימאל בסוף האיש ששבר את השוויון, יחד עם זאת הייתי מציין שהוא נראה טיפה רדום במחצית הראשונה, ושהוא נראה מתקשה מאוד ברגע שצריך לגמור את המהלך ולהבקיע. היה לו גם צ’אנס נהדר במחצית הראשונה.
הוא עוד צעיר והכל בסדר, הוא גם יכול להיות שחקן מבריק בלי סיומת, אבל אם הוא רוצה לעלות שלב הוא יהיה חייב לעבוד על הדבר הזה.
נ.ב.
פליק הכניס אתמול את פרנקי לעמדה של אולמו.
מוזר ומעניין.